Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24 Prispevkov: 775
|
Objavljeno: Sre Avg 29, 2012 08:32 Naslov sporočila: Audio pohištvo |
|
|
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Sre Avg 29, 2012 08:41 Naslov sporočila: |
|
|
Hudo.
Če je večerja na mizi zanič, se jo da prevrtet na včerajšnjo večerjo, ki je bila boljša?  _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

|
Objavljeno: Sre Avg 29, 2012 08:59 Naslov sporočila: |
|
|
sam en velik svinčnik nucaš..  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5406 Kraj: Celje
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ck
Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27 Prispevkov: 1587 Kraj: kamnik
|
Objavljeno: Tor Sep 11, 2012 21:49 Naslov sporočila: |
|
|
Kateri zvočniki so to? _________________ LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52 Prispevkov: 889 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Sep 12, 2012 00:42 Naslov sporočila: |
|
|
Hudoooo!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
markoni
Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09 Prispevkov: 541 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Sep 12, 2012 01:04 Naslov sporočila: |
|
|
Igra pa za posrat !!!  _________________ Only trust your hart (ears) ! Elephant man ...... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

|
Objavljeno: Pon Sep 17, 2012 14:38 Naslov sporočila: |
|
|
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5406 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Sre Nov 07, 2012 06:03 Naslov sporočila: |
|
|
Tele modularne betonske stvaritve so mi padle v oko:
Več tukaj.
Sestavljaš skupaj po elementih, kakšni so na voljo evo tukaj.
Lepo, a drago kot hudič. Kak teden nazaj, ko sem gledal cenik, je prišel en element preko 300 eur , danes mi cenika več ne odpre. Možno, da so ga odstranili.
Mogoče zanimiva stvar za samogradnjo. Bi se lotil sam pa nisem vešč finega betoniranja. Ni mi problem zbetonirat škarpo, plato, plot,... za take fine zadevšne pa nimam roke. Če se kdo loti česa podobnega in izpade lepo za pogledat, ter bi bil pripravljen za nek razumen denar spraviti skupaj še za koga, eto mene zraven. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

|
Objavljeno: Pet Nov 30, 2012 09:18 Naslov sporočila: |
|
|
ni glih audio, je pa retro in kul
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Pet Nov 30, 2012 16:12 Naslov sporočila: |
|
|
Špilferderber je napisal/a: | ni glih audio, je pa retro in kul
 |
Kaj to so predelali Kanglerjeve radarje?  _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MitjaF
Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56 Prispevkov: 414 Kraj: KRANJ
|
Objavljeno: Sob Dec 01, 2012 00:21 Naslov sporočila: |
|
|
audiofill je napisal/a: | Tele modularne betonske stvaritve so mi padle v oko:
Več tukaj.
Sestavljaš skupaj po elementih, kakšni so na voljo evo tukaj.
Lepo, a drago kot hudič. Kak teden nazaj, ko sem gledal cenik, je prišel en element preko 300 eur , danes mi cenika več ne odpre. Možno, da so ga odstranili.
Mogoče zanimiva stvar za samogradnjo. Bi se lotil sam pa nisem vešč finega betoniranja. Ni mi problem zbetonirat škarpo, plato, plot,... za take fine zadevšne pa nimam roke. Če se kdo loti česa podobnega in izpade lepo za pogledat, ter bi bil pripravljen za nek razumen denar spraviti skupaj še za koga, eto mene zraven. |
Hvala za tole idejo.Res mi je všeč.Po weekendu bom nesel tole mojmu tišlerju, in če ne bo predrago (mediapan), bom naročil.
Res odlična ideja.Kljub temu, da je poštenih dimenzij ne "zabunka" prostora vizuelno, zreven deluje še kot difuzor. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mardoc1
Pridružen/-a: Pon Sep 2012 13:11 Prispevkov: 44 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Tor Mar 19, 2013 12:29 Naslov sporočila: |
|
|
pozdravljeni
ker zaradi dokupa komponent mi zmankuje prostora na moremu meliconi ghost design 2000 nosilcu, si moram omisliti nov sistem ....
ne bi rad kompiciral, rad bi eno lepo omarico 200x50cm (dxš) oz. tu nekje za okoli 300€...vsaj 2 polički tako da na spodjo lahko vsaj malo skrije škatlo od pc-ja....
vseeno pa ne bi rad omarico iz 4 kosov iverke...vsaj malo naj bo posebna...kaj pomeni posebna? ne vem točno... ampak če bi bili tako prijazni in mi dali kakšne ideje bi bil res zelo hvaležen |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 5955 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Sre Mar 20, 2013 11:02 Naslov sporočila: |
|
|
mardoc1 je napisal/a: | pozdravljeni
ker zaradi dokupa komponent mi zmankuje prostora na moremu meliconi ghost design 2000 nosilcu, si moram omisliti nov sistem ....
ne bi rad kompiciral, rad bi eno lepo omarico 200x50cm (dxš) oz. tu nekje za okoli 300€...vsaj 2 polički tako da na spodjo lahko vsaj malo skrije škatlo od pc-ja....
vseeno pa ne bi rad omarico iz 4 kosov iverke...vsaj malo naj bo posebna...kaj pomeni posebna? ne vem točno... ampak če bi bili tako prijazni in mi dali kakšne ideje bi bil res zelo hvaležen |
EPP: Če podstaviš nizkoresonančne krogle Epidauro pod naprave, si svoboden pri izbiri mizice, ker se vibracije ne bodo prenašale na cd in ojačevalec. Dvometerska polica omarice ne vidi ure da vibrira... _________________ Carpe Diem |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|