Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Aurum Cantus magic flute
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HIGH-END AUDIO
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
hogargrozni

Pridružen/-a: Čet Sep 2012 23:41
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 29, 2012 18:51    Naslov sporočila: Aurum Cantus magic flute Odgovori s citatom

Kje to kupiti?

Na netu ne najdem niti enega dilera.

Hudiča!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 29, 2012 20:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Par let nazaj je Aurum Cantus uvažal Boris Breskvar - Nel Audio, Vrhovci C17/10, tel. št. 031/495-794.

Ali še uvaža in ali je navedena tel. št. še aktualna ne vem, sem našel na netu. Za vprašat je.

lp
Nazaj na vrh
MitjaF

Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56
Kraj: KRANJ

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 01, 2012 01:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Aurum Cantus lahko naročiš tule.
info@cattylink.com
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 000000000
audiofill

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 01, 2012 08:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dobronameren nasvet pri uvozu iz tretjih držav ala Kitajska... polagati pozornost na to, da proizvod poseduje CE certifikat. Brez tega znajo biti na carini problemi. Meni so komplicirali do nezavesti in bi skoraj ostal brez pošiljke.

lp
Nazaj na vrh
hogargrozni

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 01, 2012 17:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala za pomoc.

Situcija je sledeca.

G. Breskvar ne uvaza vec ACja.

Cena modela pa je cca 17000$.

s****e.

Je pa lep kos pohistva.

Lp
Nazaj na vrh
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 01, 2012 17:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lahko pa poskusiš pri ostalih dealerjih v Evropi.
http://www.aurumcantus.com/aurumcantus-dealers/index_dealers_Europe.html
Live and let live.
Nazaj na vrh
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29
Kraj: Ljubljana-Vic

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 01, 2012 23:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Svoje Aurume sem dobil pri Audiofill-u in tako teh težav nisem imel ..jih je pa takrat kot je omenil Aljoša sam hehe

Drugače so pa imeli Aurume pri njih http://www.e-shop.highendstudios.de/

Mislim da imajo naročila tudi za v slo...malo poglej Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
hogargrozni

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 02, 2012 20:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ej berni. Vse tam sem cekirall. Ni enega uporabnega kontakta.

Cool

Pa se predrago mi je.

Vsekakor sem prisel sedaj do XTZjev in se palim na njih.

http://www.xtz.se/en/products/speakers/divine-100-49-walnut

Ima kdo s tem izkusnje?
Nazaj na vrh
vojko

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 16:50
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 02, 2012 21:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zelo dobro, sploh za ta denar.

Elektronika pa je za to ceno in kvaliteto brez konkurence;

http://www.xtz.se/en/products/electronics/class-a100-d3-svart#.UGs-v6AwhLs

Dual mono, 50W a klasa, 180W AB, pre in končna ločena, PRE OUT and AMP IN, 4 digitalni vhodi, modularna konstrukcija, MM in MC pre......
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 02, 2012 21:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mr.Zigy je napisal/a:
Svoje Aurume sem dobil pri Audiofill-u in tako teh težav nisem imel ..jih je pa takrat kot je omenil Aljoša sam hehe

Tvoji Aurum Cantus Leisure 2SE so nekaj posebnega. Ne gre za klasično evropsko verzijo, gre za izboljšano verzijo narejeno po zahtevi skandinavskega uvoznika za njihov zahteven trg. Edini takšni daleč naokoli. Wink
Nazaj na vrh
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29
Kraj: Ljubljana-Vic

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 02, 2012 22:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Mr.Zigy je napisal/a:

Tvoji Aurum Cantus Leisure 2SE so nekaj posebnega. Ne gre za klasično evropsko verzijo, gre za izboljšano verzijo narejeno po zahtevi skandinavskega uvoznika za njihov zahteven trg. Edini takšni daleč naokoli. Wink

Vem ja ... si mi takrat povedal Twisted Evil muhahah Very Happy Razz
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Njegoš

Pridružen/-a: Pet Feb 2010 16:31
Kraj: LUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 03, 2012 19:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@hogargrozni

Kaj vidiš na tem zvočniku, si ga morda slišal, za 17000$ oziroma manj dobiš veliko lepših in boljsih zvočnikov.

Lp
Nazaj na vrh
diyfreak

Pridružen/-a: Pon Okt 2011 23:29
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 03, 2012 21:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se strinjam sicer mi pa sploh niso všeč 18 db filtri ki jih ima ta zvočnik. Imajo pa optimalno postavitev enot Cool
Nazaj na vrh
hogargrozni

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 06, 2012 21:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mah sploh nisem slisal kako zadeva igra. Samo v oko so mi skocli, zaradi nekonvencionalne oblike. Zvocniki so pac kos pohistva, hkrati so pa tudi zvocilo. Verjetno zato ker oblika teh spominja na godalo in je neka organska mehka linija. Meni so prav vsec.

Glede na to kaj je not zmontirano in eno referenco ki sem jo prebral, pa tudi ne morejo slabo igrat.

Imam sicer pomisleke glede vseh novejsih materialov, ki se uporabljajo pri izdelavi novejsih zvocnikov. Kevlar, pa keramika, pa alu tviterji. Svoj cajt so papirnati zvocniki v leseni skatli spilali super dobro. Me je strah da potem z lampami mehcas aluminij, da bo podoben papirju.

Tako kot digitalizacija glasbe. Cdji in vsi mozni formati za komp. Potem pa zmeces ven en kup denarja, da ti zvoni podobno kot plata.

Ni bolje kupit gramofon, pa vinilke, pa da zvok boza usesa kot je treba, kot pa mehcat bite in bajte in se delat da je slicno analogiji.
Nazaj na vrh
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 08, 2012 00:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hogargrozni je napisal/a:

http://www.xtz.se/en/products/speakers/divine-100-49-walnut

Ima kdo s tem izkusnje?

Lani smo jih imeli na sejmu (HiFi journal soba). Super zvočnik za znosno ceno.
P.S.: Na sejmu ni bil optimalen zvok(ojačevalec), pri Breskvarju je delal odlično s Kronzillo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HIGH-END AUDIO Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu