| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
majnk
Pridružen/-a: Čet Mar 2011 14:24 Prispevkov: 15 Kraj: Idrija
|
Objavljeno: Pet Jun 29, 2012 17:18 Naslov sporočila: Zaščitni ovitek za vinilke |
|
|
Pozdravljeni!
Ker prav res, nikjer na netu ne najdem kakega ponudnika za zunanje, zaščitne ovitke za LP, bi prosil, če kdo ve, kje bi se jih dalo nabaviti. Mogoče najbolje na ZS, da ne bo kake "reklame". Sicer sem dobil trgovino, enojni album 1€, dvojni 2€, kar za mojo zbirko pomeni en "ornih feršterker"!!!
Če ima kdo imformacijo..., bom zelo hvaležen.
Lep pozdrav Majnk _________________ Bolj ko sem gluh, bolj poslušam:) |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 040 336 699 |
|
 |
Wolumen
Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46 Prispevkov: 345 Kraj: Škofija loka
|
Objavljeno: Pet Jun 29, 2012 18:50 Naslov sporočila: |
|
|
| Conrad 17 evrotov sto komadu |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
cane90
Pridružen/-a: Sre Okt 2011 12:12 Prispevkov: 32 Kraj: Mirna Peč
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jul 02, 2012 23:44 Naslov sporočila: |
|
|
Po mojem mnenju in po mnenju diskofilov ki jih poznam so najkvalitetnejši vsekakor http://www.protected.de. V svojem asortimaju imajo tudi druge stvari za LP-je CD-je in ostalo. Vse artikle se lahko kupi direktno ali pa preko ebaya.
Je pa "problem" če lahko temu tako rečem, da so vsi novodobni ovitki dimenzije 325X325mm. LP plošče pa cca.310mm in marsikoga to moti. _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|