Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Zaščitni ovitek za vinilke

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
majnk

Pridružen/-a: Čet Mar 2011 14:24
Kraj: Idrija

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 29, 2012 17:18    Naslov sporočila: Zaščitni ovitek za vinilke Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Ker prav res, nikjer na netu ne najdem kakega ponudnika za zunanje, zaščitne ovitke za LP, bi prosil, če kdo ve, kje bi se jih dalo nabaviti. Mogoče najbolje na ZS, da ne bo kake "reklame". Sicer sem dobil trgovino, enojni album 1€, dvojni 2€, kar za mojo zbirko pomeni en "ornih feršterker"!!!
Če ima kdo imformacijo..., bom zelo hvaležen.
Lep pozdrav Majnk
Wolumen

Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46
Kraj: Škofija loka

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 29, 2012 18:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Conrad 17 evrotov sto komadu
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
cane90

Pridružen/-a: Sre Okt 2011 12:12
Kraj: Mirna Peč

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 02, 2012 19:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://www.ebay.de/itm/220726242721?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_1026wt_1185

Če naročiš več se poštnina ne sešteva (to velja za en artikel).
Všeč so mi ker so debelejši od teh ovitkov, ki sem jih imel do sedaj.
Lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 02, 2012 23:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Po mojem mnenju in po mnenju diskofilov ki jih poznam so najkvalitetnejši vsekakor http://www.protected.de. V svojem asortimaju imajo tudi druge stvari za LP-je CD-je in ostalo. Vse artikle se lahko kupi direktno ali pa preko ebaya.

Je pa "problem" če lahko temu tako rečem, da so vsi novodobni ovitki dimenzije 325X325mm. LP plošče pa cca.310mm in marsikoga to moti.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu