Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Canton GLE 490

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
entrenous

Pridružen/-a: Ned Sep 2008 13:09
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 20, 2012 11:27    Naslov sporočila: Canton GLE 490 Odgovori s citatom

http://www.ebay.de/itm/300696620322?item=300696620322?_trksid=p5197.m462

Živjo,

iščem stereo stoječe zvočnike za muziko (jazz, klasika, mellow) in filme (80% muzika). Ker sem že imel bronaste monitor audio (shelf) in bi rad naredil korak naprej sem se nekako zapel za BX-5. Danes pa dobim po mejlu zgornjo ponudbo in kar sem uspel zvedeti o cantonu je da je VW med zvočniki Shocked

soba je cirka 6X6, na eno stran je odprta v jedilnico. ni idealno, pa vseeno bi rad čim bolj natančen in nevtralen zvok (glede na zvrsti zgoraj). poganjal bi jih kakšen onkyo AV receiver (še ni odločitve) ali cambrdige, muzika je na cedejih in flac (z načrtom, da gre počasi vse na flac). nimam ambicije po izgradnji kakšnih home video sistemov (5+1).

za mnenja, sugestije, izkušnje iz prve ali druge roke.. - se vnparej zahvaljujem.

aleš
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
DOLAR

Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03
Kraj: bUNGA bUNGA

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 20, 2012 12:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Za Cantone je fino, da imaš veliko sobo kot jo imaš ti. Imajo radi prostor okrog sebe. Če jih boš dal povsem k steni boš veliko izgubil.
Imam še en par Cantonov doma 809 dc, če bi te zanimal. Mislim, da so dve seriji višji model od tega, ki ga gledaš in ti ga drage volje prodam Very Happy
Nazaj na vrh
entrenous

Pridružen/-a: Ned Sep 2008 13:09

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 15, 2012 23:05    Naslov sporočila: ojačevalec Odgovori s citatom

zvočniki so doma, lepi ni kaj. iščem integrirca zanj za čimbolj naraven zvok (klasična glasba 80%), bolj potihem kot naglas. kaj pravite na marant pm6004? premalo moči? presvetel? (žal nimam časa niti možnosti delati primerjave v živo). kakšen drug predlog?

hvala in lp.
Nazaj na vrh
butlck

Pridružen/-a: Čet Apr 2012 21:45

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 16, 2012 22:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

živjo!
se ti bom malo pripopal na temo... ti je že uspelo priklopit nove zvočnike?

tudi sam se namreč precej ogrevam za MA BX5, pa me zanima kakšna se tebi zdi primerjava s telimi Cantoni (pri BX5 me malo skrbi, da so malo šibki na basu? ne bi namreč rad še sub-a nabavljal, če ni res potrebno. oz. za ta dodaten strošek potem raje nabavim boljše zvočnike) ...
bodo sicer priklopljeni tudi na tv - večinoma pa se posluša muzika na sobni jakosti nonstop ... od jazza prek rocka pa do elektronike....

zakaj naprimer si se ti raje za cantone odločil?

hvala!
Nazaj na vrh
peterpan

Pridružen/-a: Pon Feb 2011 15:20
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 17, 2012 09:25    Naslov sporočila: Re: ojačevalec Odgovori s citatom

entrenous je napisal/a:
zvočniki so doma, lepi ni kaj. iščem integrirca zanj za čimbolj naraven zvok (klasična glasba 80%), bolj potihem kot naglas. kaj pravite na marant pm6004? premalo moči? presvetel? (žal nimam časa niti možnosti delati primerjave v živo). kakšen drug predlog?

hvala in lp.

Če ti ni odveč, prilepi kake slikce, da še mi malce očke popasemo Cool
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu