| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
aleksander

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 17:47 Prispevkov: 659 Kraj: Ajdovscina
|
Objavljeno: Ned Nov 20, 2011 22:34 Naslov sporočila: XTZ zvočniki |
|
|
Pozdravljeni,
mi lahko kdo kaj več pove o XTZ zvočnikih..
Zanima me XTZ 99.26 Piano ali pa mogoče kateri izmed samostoječih..
Ima kdo kaj od tega doma,je sploh možno predhodnje poslušanje razen seveda tako kot oni ponujajo,da pač vrneš če ti ni všeč?
HVALA |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Bwaze

Pridružen/-a: Tor Okt 2011 20:59 Prispevkov: 451 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Ned Nov 20, 2011 23:54 Naslov sporočila: |
|
|
Od poletja matram samostoječe XTZ 99.36 Mk II Piano v povezavi s XTZ A100-D3. Kupil v Vrhovcih pri Nel Audio, kjer lahko seveda tudi poslušaš, so uradni zastopnik za Slovenijo.
O samih zvočnikih pa težko kaj uporabnega, moje avdiofilske izkušnje so žal omejene. Pred tem sem 15 let gonil eno in isto, zvočnike Focal JM-Lab Opal 9Ti z integrircem Rotelom RA-930 MkII. Žal nisem delal podrobnejših primerjav zvočnikov, primerjal sem le oba sistema, in XTZ je seveda pometel z Rotel / JM-Lab kombinacijo v čisto vseh področjih. Pomirjujoče, glede na vložen denar. Seveda je šlo kasneje samo navzgor, ko se je sistem uigral (kar je trajalo precej dlje kot sem pričakoval) in sem dosegel "optimalnejšo" postavitev in kombinacijo prilagoditev zvočnika (na tem v bistvu še delam). _________________ Pezzer Ritter Wenne Knecht! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jože
Pridružen/-a: Sre Dec 2009 18:30 Prispevkov: 321 Kraj: Jesenice
|
Objavljeno: Pon Nov 21, 2011 00:00 Naslov sporočila: Re: XTZ zvočniki |
|
|
| aleksander je napisal/a: | Pozdravljeni,
mi lahko kdo kaj več pove o XTZ zvočnikih..
Zanima me XTZ 99.26 Piano ali pa mogoče kateri izmed samostoječih..
Ima kdo kaj od tega doma,je sploh možno predhodnje poslušanje razen seveda tako kot oni ponujajo,da pač vrneš če ti ni všeč?
HVALA |
Če se prav spomnim, so bili tudi ti XTZ-ji rastavljeni na sejmu. Ko sem bil jaz so bili priklopljeni samostoječizvočniki. Zastopa jih Nel Audio iz vrhovcev Ljubljana, najbolje, da prodajalca kontaktiraš po telefonu.
lp Jože |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pon Nov 21, 2011 07:37 Naslov sporočila: |
|
|
Sam sem imel doma na pokušini 99.36 in moram reči, da če mi ne bi za oko (in uho) prirasli že drugi (žal tudi dražji) zvočniki bi jim dal še eno šanso ! Predvsem, ker za to ceno težko najdeš boljše in ker imajo tudi mnogo možnosti za prilagoditev v prostoru (kot enem od audio komponent) ! Vsekakor pokliči Borisa in se dogovori za pokušino !  _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Sre Mar 21, 2012 10:56 Naslov sporočila: |
|
|
| Bwaze je napisal/a: | Od poletja matram samostoječe XTZ 99.36 Mk II Piano v povezavi s XTZ A100-D3. Kupil v Vrhovcih pri Nel Audio, kjer lahko seveda tudi poslušaš, so uradni zastopnik za Slovenijo.
O samih zvočnikih pa težko kaj uporabnega, moje avdiofilske izkušnje so žal omejene. Pred tem sem 15 let gonil eno in isto, zvočnike Focal JM-Lab Opal 9Ti z integrircem Rotelom RA-930 MkII. Žal nisem delal podrobnejših primerjav zvočnikov, primerjal sem le oba sistema, in XTZ je seveda pometel z Rotel / JM-Lab kombinacijo v čisto vseh področjih. Pomirjujoče, glede na vložen denar. Seveda je šlo kasneje samo navzgor, ko se je sistem uigral (kar je trajalo precej dlje kot sem pričakoval) in sem dosegel "optimalnejšo" postavitev in kombinacijo prilagoditev zvočnika (na tem v bistvu še delam). |
Zvočniki so lepi. Men so k'r "kul". |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|