| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
St0rMl0rD
Pridružen/-a: Ned Sep 2011 9:54 Prispevkov: 55 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Mar 20, 2012 11:30 Naslov sporočila: Kateri stereo ojačevalnik? |
|
|
Torej, nekaj časa sem poslušal preko Onkyo receiverja z dvema monitorjema Monitor Audio M2 + MSW 10 subom, sedaj pa bom receiver in subwoofer prodal in vzel stereo amp. Zadnjič sem sprobal en stari stereo amp in sem prvič sploh slišal base na monitorjih, zato sem se odločil za ta korak. Torej, kateri amp bi bil najboljši za poslušanje gramofona + lossless iz Maca na Monitor Audio M2? Tam do 400 EUR.
LP
-J |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Tor Mar 20, 2012 15:34 Naslov sporočila: |
|
|
To pa je relativno pogost pojav. Ljudje furajo monitorje in sub preko recieverja, potem pa ugotovijo da preko receiverja zveni bolje, pogosti z "boljšim" basom:)
MA, sicer silver serijo sem poslušal z NADom in Cambridge Audio v isti sobi, pa mi je NAD zvenel boljše. Ostalih v tej kombinaciji ne poznam. Komplet lahko slišiš v digitaliji v LJ, pa še kje drugje. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
markoni
Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09 Prispevkov: 541 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Mar 20, 2012 17:48 Naslov sporočila: |
|
|
AMC Receiver 2 X 100W,
Odlično za 500 eur !
Pear Audio Ljubljana _________________ Only trust your hart (ears) ! Elephant man ...... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|