| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Sre Dec 08, 2010 15:21 Naslov sporočila: Oppo BDP-95 Blu-ray player |
|
|
Oj družba!
Med prestavljanjem teme "Oppo bd 83 player-Blu ray" iz podforuma video oprema v hifi (na željo soforumaša Befora) je prišlo do neljube posledice. Kot izgleda se je tema za vedno izgubila.
V njej je v zadnjih dneh tekla beseda o novem Oppo BDP 95 blu-ray playerju, vsled česar o tem prihajajočem zanimivem izdelku odpiram novo temo.
Več tukaj.
Za nevšečnost se opravičujem in vabim k sodelovanju v tej posvečeni temi.
Lep pozdrav! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Sre Dec 08, 2010 18:27 Naslov sporočila: Re: Oppo BDP-95 Blu-ray player |
|
|
| audiofill je napisal/a: | Oj družba!
Med prestavljanjem teme "Oppo bd 83 player-Blu ray" iz podforuma video oprema v hifi (na željo soforumaša Befora) je prišlo do neljube posledice. Kot izgleda se je tema za vedno izgubila.
|
Glavno, da se je krivda za ta neljubi dogodek porazdelila in lahko govorimo, da gre za "kolektivno krivdo" za izgubo teme.
Sicer pa: kralj je mrtev (Oppo triinosemdeseti), naj živi kralj (Oppo petindevedeseti)!  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Sre Dec 08, 2010 18:54 Naslov sporočila: |
|
|
BDP-93 in BDP-95 bosta ugledala luč sveta v začetku 2011.
Govorice, predvidevanja, napovedi, ugibanja s čim vse se bosta kitila tukaj. Zanimivo postane od sedme strani naprej. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Pon Dec 20, 2010 13:39 Naslov sporočila: |
|
|
Kot sem napovedal: informacije počasi curljajo in evo natančnejši termin do lansiranja na tržišče: februar 2011!
In tukaj je tudi prva fotografija "zadka" naprave:
Več informacij o proizvodu pa na: http://www.oppodigital.com/blu-ray-bdp-95/blu-ray-BDP-95-Features.aspx _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Pon Dec 20, 2010 21:40 Naslov sporočila: |
|
|
| Ko pride tole ven bo konkurenca v tem cenovnem razredu tenko piskala. Če se bo sploh lahko govorilo o bilokakršni konkurenci... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Pon Dec 20, 2010 23:36 Naslov sporočila: |
|
|
Aljoša, popravi me če se motim, ampak če prav razumem opis naprave na njihovi spletni strani, se bo ta lahko uporabljala tudi kot, na primer squeezebox, torej za posredovanje glasbe iz NAS diska ali s spleta, med drugim tudi v FLAC formatu.  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Tor Dec 21, 2010 17:23 Naslov sporočila: |
|
|
Ja, Oppo bo neke vrste squeezebox s podporo tudi video formatu in gledanju slik.
Ima priključek za zunanji USB in eSATA disk s katerega lahko predvajaš glasbo, video in gledaš slike. Prav tako poseduje LAN priključek za predvajanje vsebine preko domačega omrežja.
FLAC, WAV,... prepozna tako z zunajega diska, kot tudi posnete na DVD.
Navigiraš pa na televizorju.
V zvezi zunanjega diska... predlagam seveda eSATA, je hitrejši od USB. Če pa ima človek vsebino razmetano na več različnih diskih, pa morebiti kakšen takšen fensi plug and play toaster ki prebavlja vse žive diske in konekcije:
Več tukaj.
Si vedel, da ima v napajalni sekciji Oppo playerja prste vmes Rotel?  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Tor Dec 21, 2010 17:50 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | Si vedel, da ima v napajalni sekciji Oppo playerja prste vmes Rotel?  |
Vedel, vedel... Sem pozorno prebral vse o BDP-95 na OPPO spletni strani. Rotelov je napajalni toroidni transformator. Sicer pa me je zelo šokirala prisotnost ventilatorja . Oppo BDP-93 ga hvala bogu nima, za razliko od starejših modelov in mislil sem si: YES!!! - ventilator z vsemi svojimi pogubnimi lastnostmi je končno preteklost. Ampak ne, pri paradnem modelu ne. Kdo bi razumel te Američane...  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Tor Dec 21, 2010 18:02 Naslov sporočila: |
|
|
Lahko da bo ventilator ventiliral z majhnimi obrati in sploh ne bo slišen od spredaj.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Tor Dec 21, 2010 18:09 Naslov sporočila: |
|
|
Ne vem zakaj pri enem modelu je, pri drugem pa ni uporabljen, ko pa vendar oba predvajalnika posedujeta identično video sekcijo. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Tor Dec 21, 2010 18:29 Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče pa so tak fejst našponali audio sekcijo da rabi prisilno hlajenje.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Tor Dec 21, 2010 19:53 Naslov sporočila: |
|
|
Kakorkoli že, nima se smisla ubadati z ugankami, ki se me pravzaprav niti (še?) ne tičejo.  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Pet Dec 24, 2010 01:12 Naslov sporočila: |
|
|
| Da te spravim v dobro voljo... BDP-95 Nuforce edition se spravlja skupaj s polno paro. Predviden datum prihoda na tržišče je februar. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Sob Dec 25, 2010 23:15 Naslov sporočila: |
|
|
Slišim da je BDP-93 Nuforce edition končan. Niso šli v modifikacijo analognega dela, ampak so zamenjali kar celega. Od glave do pete.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Čet Dec 30, 2010 21:51 Naslov sporočila: |
|
|
Tole primerjavo z 10K $ cd playerjem bi pa bilo zelo zanimivo slišat.
OPPO BDP-93 Nuforce Edition is done and in production. We will demo it at CES 2011. Come and hear how this player rival a $10,000 CD player sound quality. We designed the audio board from the ground up, not modified from OPPO board.
There will be several versions:
BDP-93NE, 93 Nuforce Xtreme Edition (NXE) and 95 NXE.
We didn't leave out the 83 customers. A special 83NXE upgrade board will be available for 83 customers at a much lower price.
This is an early announcement and final plan could change as we are still working on NXE.
We will post technical descriptions in the next few days. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|