Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

integrirec - mnenja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
kaljetko

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:14
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 16, 2012 21:15    Naslov sporočila: integrirec - mnenja Odgovori s citatom

hi, nisem profi ...pa kljub temu..
...zanima me če ima kdo iskušnje z -Advance Acoustic MAP - 102 ..?

- je možna primerjava v moči in zvoku z - NAD - Rotel -creek evo 2..?

sedaj imam NAD 747 Receiver

THX
Franci

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 8:26

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 17, 2012 10:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nekaj sem o tej firmi prebral in je prav nikjer ne hvalijo preveč. Mislim glede zvoka. Design je pa stvar posameznika.

Ker sem par dni nazaj neki napisal v temo o Cyrus sistemu, se mi zdi, če bi lahko kje ujagal kakšen rabljen Cyrusov integrirc, bi verjetno igralo neskončno bolje za isti denar.

Enako velja za Rotele, Naime, ... po moje se ne da primerjat.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
MAre007

Pridružen/-a: Čet Dec 2010 10:23

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 17, 2012 11:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zanesi se na svoj občutek, svoja ušesa,.... Ne zanašaj se na subjektivne ocene kvazi strokovnjakov, ki so nekje nekaj o nečem od nekoga prebrali ...
Tudi pri izbiri dekleta se ne odločaš na osnovi mnenj ljudi, ki jih ne poznaš.

Sam imam nek drug proizvod Advance Acoustic in lahko rečem, da je razmerje kakovost/cena odlično.

lp
Nazaj na vrh
kaljetko

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 17, 2012 17:29    Naslov sporočila: MAre007 Odgovori s citatom

hvala - za mnenja..kateri proizvod A ACOUSTIC pa ..in cena..?
LP..
sakala1

Pridružen/-a: Sob Nov 2010 17:04
Kraj: CELJE

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 17, 2012 17:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi jaz imam od advance acustic pred in končne.Več kot zadovoljen.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 041614173
kaljetko

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 17, 2012 17:57    Naslov sporočila: re integrirec Odgovori s citatom

....hi, ja prosim za nasvet - kateri A ACOUSTIC -- pred in končna ...prosim kakšen link pa ceno..?
tenks
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 17, 2012 19:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ocene lahko zelo variirajo!
Tole pa je pozitivni test sicer kar stroge, a nevtralne nemške revije STEREO:
http://www.stereo.de/index.php?id=544
Nazaj na vrh
davor281

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 18:55
Kraj: Zimica

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 17, 2012 19:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem imel MAP 103, žal zgodnjo serijo ki je imela še probleme z izdelavo. Pri meni se je to poznalo pri potenciometru in problemu na levem kanalu.
Kolikor mi je znano so kvaliteto proizvodnje porihtali, to so bili bolj "porodni krči".

Moči je imel dovolj da je gnal vse kar sem mu obesil, ni bilo nikdar slišat da bi se mučil.

Zvok - oster, hiter, precizen. Čez čas sem si zaželel nekaj bolj polnega in muzikalnega. Ampak to je že subjektivno.

Za pohvalit je daljinec - bi zanj skoraj rabil orožni list Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 040/514-308
kaljetko

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 17, 2012 19:27    Naslov sporočila: Re integrirec Odgovori s citatom

Krokar , hvala - bom poslušal še naprej - NAD -
pol pa .... ENKRAT NABAVU - Creek EVO2...komlet z Tunerjem
thx
sakala1

Pridružen/-a: Sob Nov 2010 17:04
Kraj: CELJE

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 18, 2012 09:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Map 102 res ne poznam zato ne morem nič govriti o njem.
Imel sem predojačevalec mpp 505 res malo je škrtal potenciometer pa ni bil nevem kako precizen.Zdaj sem ga zamenjal za mpp 1000.To pa je povsem druga dimenzija zvoka,natančnosti,prostor itd.Zraven imam dve končni maa 705,te delajo v A klasi do 40w.Več kot zadovoljen.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 041614173
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu