Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Mikro glasbeni stolp - Kateri?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Danni

Pridružen/-a: Čet Jul 2010 10:38
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 24, 2011 22:23    Naslov sporočila: Mikro glasbeni stolp - Kateri? Odgovori s citatom

Zdravo!
Po dolgih letih se zaradi naraščaja selim v osnovni razred audio opreme. Po veliko tuhtanja sem se odločil za mikro sistem All-in-One. Predvsem sem nagledal Marantzov MCR502 in MCR603, me pa zanima, če ima kdo kakšne izkušnje s podobnimi zadevami. V Big Bangu imajo kar nekaj od Yamahe in Philipsa. Intersanten pa je tudi Denon in Onkyo.
Hvala za nasvete.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 25, 2011 01:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poslušal sem samo Onkyo in Yamaho, ostalih dveh ne. Po slišanem je bila Yamaha nekoliko boljša, ter nekoliko dražja.

Večina Yamaha Pianocraft modelov ima tudi izhod (če ne kar vsi modeli), z katerim igra še bolje (pa nisem fan subov).

Priporočam.

Če pa se gre samo za zmanjšanje sistema, ne pa kvalitete in cene, pa so tu še kakšni Naim all-in-one modeli.
tromba

Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37
Kraj: Okolica LJ

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 25, 2011 01:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Z Marant mcr ni kaj zgrešit.
Nazaj na vrh
Danni

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 25, 2011 10:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pestilence. je napisal/a:
Poslušal sem samo Onkyo in Yamaho, ostalih dveh ne. Po slišanem je bila Yamaha nekoliko boljša, ter nekoliko dražja.

Večina Yamaha Pianocraft modelov ima tudi izhod (če ne kar vsi modeli), z katerim igra še bolje (pa nisem fan subov).

Priporočam.

Če pa se gre samo za zmanjšanje sistema, ne pa kvalitete in cene, pa so tu še kakšni Naim all-in-one modeli.

Gre predvsem za zmanjšanje v finančnem smislu, ker se zadeva vse preredko prižge zadnje čase.
Nazaj na vrh
Danni

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 25, 2011 10:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tromba je napisal/a:
Z Marant mcr ni kaj zgrešit.

Ja, kot rečeno, tudi sam se nagibam k Marantzu, je pa tukaj še Denonov CEOL s podobnimi karakteristikami in funkcionalnostmi.
Nazaj na vrh
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 25, 2011 11:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dvakrat sem kupoval minisistem za hčerki in enkrat ženi za v kuhinjo.

Vzel sem CD plošček s klasiko in šel v založene trgovine.
Zelo hitro je skočilo ven tisto, kar je bilo kaj vredno (zame). Potem je sledila izbira glede na slišano in videno. Prvi kupljeni je bil Marantz, kasnejša dva pa Philips.

Zagovarjam, da se avdiofil postavi na svoje noge. S svojo ploščo, lastnimi ušesi in lastno presojo odloči kaj bo kupil.
Nekoč je neki jugo humorist tako rekel :....nema svoj stav - čeka da mu ga staviju !
markoni

Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 25, 2011 11:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nekoč je neki jugo humorist tako rekel :....nema svoj stav - čeka da mu ga staviju ![/quote]

To pa drži !!!
snifix

Pridružen/-a: Pon Sep 2009 20:31
Kraj: Komenda

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 25, 2011 19:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni je tale malček padel pod drobnogled. Da se ga dobiti tudi brez zvočnikov za cca 120 eur manj. Zanimiv mi je predvsem zaradi wi-fija.

lp, Matej
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Danni

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 25, 2011 20:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, saj tole je Denon CEOL, ki sem ga omenil. Pravijo pa, da je v plastičnem ohišju, kar ni ravno nekaj, čemur bi se veselil. Ima pa malo več moči od Marantza in mislim, da je tudi malo cenejši (brez zvočnikov).
Marantz pa ima možnost priklopa dveh parov zvočnikov.
Vsak ima svoje prednosti.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu