Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Glasbenik, ampak nov v audiofilskem svetu

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
St0rMl0rD

Pridružen/-a: Ned Sep 2011 9:54
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 18, 2011 13:26    Naslov sporočila: Glasbenik, ampak nov v audiofilskem svetu Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

Zadnje čase se zanimam za nakup opreme za kvalitetnejše poslušanje glasbe. Drugače sem aktiven glasbenik že okoli 11 let, ampak sem se šele nedavno navdušil nad audiofilskim svetom. Trenutno uporabljam in-ear slušalke Ultimate Ears Triple.fi 10 Pro, ki jih uporabljam tudi za monitoring na koncertih v živo, odločam pa se med sistemi za stereo predvajanje. Trenutno sem razdvojen med studijskimi monitorji in predvajalnikom plošč + dodatno opremo. Kakšno opremo uporabljate vi? Za ustvarjanje glasbe bi mi načeloma bolj prav prišli studijski near-field monitorji, ampak veliko časa posvetim tudi poslušanju glasbe...

LP
-J
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jernejc

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 9:24
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 18, 2011 14:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljen na forumu!
Težko boš dobil konkreten odgovor, saj ni univerzalnih rešitev.
Moj predlog je...
v banerju zgoraj se vrti reklama za bližajoči audio sejem v Ljubljani. Ne izpusti ga. Prebiraj forum, zbiraj informacije, naveži stike s soforumaši...
Seveda se ti bo poljavljalo čedalje več neznank, a ravno druženje in forum sta ti lahko v veliko pomoč pri dilemah.
Si na pravem kraju, tu je tudi kar nekaj glasbenikov, morda se celo poznaš s kom iz tvoje okolice, pa ne veš, da ima kar nekaj izkušenj v tem hobiju.
LP Jernej

Just saw a gold plated optical fibre. Apparently the gold made it sound marvelous according to the salesman.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu