Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

zvočniki iz HT kompleta na drugi reciver

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
psajina

Pridružen/-a: Čet Jun 2011 13:16
Kraj: Podgrad

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 16, 2011 13:35    Naslov sporočila: zvočniki iz HT kompleta na drugi reciver Odgovori s citatom

Zdravo!
Sem cisto nov v teh vodah,tako da se vnaprej opravicujem za butasta vprasanja...

Dobil sem hisni kino LG HT953TV. Glavne enote (dvd-player) uporabljam le za sistem przgat in izbiro izhoda, ker za predvajanje uporabljam HD Dune Prime 3.0 . Kontrola zvoka je tako neumna,da je joj...Zato me zanima,ce je mogoce zvocnike priklopiti na drug 5.1 reciver?

Problem je ta,da sub poganja vseh 6 zvočnikov in kontrolo ima preko glavne enote. Na sliki kabel za povezavo med subom in glavno enoto..
F , R in Center pac prklopim na reciver, kaj pa sub?

Vnaprej hvala za vase odgovore

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu