| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
sakala1
Pridružen/-a: Sob Nov 2010 17:04 Prispevkov: 97 Kraj: CELJE
|
Objavljeno: Pon Maj 09, 2011 14:34 Naslov sporočila: Analogni priklop na digitalni vhod - to gre? |
|
|
Imam komponento naprimer tuner,ki pa ima analogni izhod oziroma činč kable.Na drugi strani pa predojačevalec,ki ima (digitalni vhod) -en činč vhod in ker je v tem predojačevalcu dac converter me zanima,če se to da povezat in kako?Probal sem vse variante pa signal nikakor ne pride na oziroma v ta digitalni činč.Vem da bi morale obe komponente imet digitalni vhod in izhod vendar tega na eni strani nimam!
Prosim za shemo,če jo kdo ima?Ali če to sploh gre?
Hvala za odgovore. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
honza

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 10:45 Prispevkov: 188 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Pon Maj 09, 2011 14:39 Naslov sporočila: |
|
|
| Ne gre!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pon Maj 09, 2011 14:40 Naslov sporočila: |
|
|
Če ima predojačevalnik le digitalni vhod, oziroma digitalne vhode, potem nanj ne moreš priključiti tunerja ali katerekoli druge naprave, ki ima le analogni izhod. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|