| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
mako106
Pridružen/-a: Pon Jun 2010 6:54 Prispevkov: 15 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Ned Feb 20, 2011 16:51 Naslov sporočila: hitachi HA-8700 |
|
|
pozdravljeni
posedujem zgoraj omenjeni ojačevalec...star kot svet vendar odličnega zvoka...imam pa en problem z njim...na direct line delata oba kanala...ko so pa vključene tonske kontrole...pa levi kanal ne dela...pozna mogoče kdo kakšnega serviserja ki bi mi lahko pomagal....in še....ali se glede na starost splača zamenjati kakšne kondenzatorje ali kakšne druge dele
http://audio-database.com/Lo-D-HITACHI/amp/ha-8700-e.html |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Ned Feb 20, 2011 17:17 Naslov sporočila: |
|
|
zdravo mako106
evo ti št. dobrega serviserja 040 257 179 miloš.
lp drago |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mako106
|
Objavljeno: Ned Feb 20, 2011 20:33 Naslov sporočila: |
|
|
| hvala lepa...bom čimprej poklical |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JanezBlond
Pridružen/-a: Sre Okt 2009 9:50 Prispevkov: 190 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Feb 21, 2011 14:18 Naslov sporočila: Re: hitachi HA-8700 |
|
|
| mako106 je napisal/a: | pozdravljeni
posedujem zgoraj omenjeni ojačevalec...star kot svet vendar odličnega zvoka...imam pa en problem z njim...na direct line delata oba kanala...ko so pa vključene tonske kontrole...pa levi kanal ne dela...pozna mogoče kdo kakšnega serviserja ki bi mi lahko pomagal....in še....ali se glede na starost splača zamenjati kakšne kondenzatorje ali kakšne druge dele
Točno ta primerek si lastim tudi jaz. Imam ga že dobrih 25let pa se vedno odlično igra. Mislim da je moj letnik 1980. Še kot študent sem takrat za rabljenega odštel 1100Dem. Dokler mi dela , še ne razmišljam o menjavi. V uporabi je vsak dan 3-4 ure. Dobrih 10 let nazaj ga je v roke dobil Iztok Spremo. En kanal je rahlo cvrčal. Zamenjal je par elektrolitov in od takrat dela BP.
Predvidevam, da so se izsušili kondenzatorji v preojačevalni stopnji. Mislim da se ga absolutno splača popravit, če ne sem interesent za odkup... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mako106
|
Objavljeno: Pon Feb 21, 2011 17:01 Naslov sporočila: Re: hitachi HA-8700 |
|
|
| JanezBlond je napisal/a: | | mako106 je napisal/a: | pozdravljeni
Točno ta primerek si lastim tudi jaz. Imam ga že dobrih 25let pa se vedno odlično igra. Mislim da je moj letnik 1980. Še kot študent sem takrat za rabljenega odštel 1100Dem. Dokler mi dela , še ne razmišljam o menjavi. V uporabi je vsak dan 3-4 ure. Dobrih 10 let nazaj ga je v roke dobil Iztok Spremo. En kanal je rahlo cvrčal. Zamenjal je par elektrolitov in od takrat dela BP.
Predvidevam, da so se izsušili kondenzatorji v preojačevalni stopnji. Mislim da se ga absolutno splača popravit, če ne sem interesent za odkup... |
težka bo ta z odkupom....sem se ravno za komplet servis dogovoril pa ga kr obdržal...preveć fajn špila |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JanezBlond
Pridružen/-a: Sre Okt 2009 9:50 Prispevkov: 190 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Feb 21, 2011 17:21 Naslov sporočila: |
|
|
(' ')
Ja si mislim da ni naprodaj!
Upam da ti servis dobro uspe in da ti bo še dolgo dobro služil. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|