| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
pjotrpan
Pridružen/-a: Pon Jan 2011 23:04 Prispevkov: 16 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pon Jan 10, 2011 23:28 Naslov sporočila: Primare SPA 21 & DVD 26 |
|
|
Pozdravljeni,
zanima me vaše mnenje glede smiselnosti nakupa omenjene kombinacije. Namen je kvalitetni stereo zvok za poslušanje glazbe in občasni kino (tu mi 5.1 zvok zadostuje). Dvomi: omejen connectivity (nima HDMI in podobnih zadev), ali je to smiselen nakup ali je bolje za enakovreden denar (1000 EUR) kupiti kak moderen AV receiver tipa Marantz 7005, Cambridge Audio 640/650 (BluRay player za prvo silo že imam), garancija (zadeva ima verjetno 3-5 let, lahko več, ne vem kako je s servisom, je pa jasno, da je vsako stikalo potencimeter lahko 50+ EUR.).
Trenutni zvočniki za stereo B&W 602 S3, obstoječi Marantz SR 7300, za hime cinema "štukam" s starimi Bose... Poslušam vse zvrsti glazbe, običajno raje kupim dobre , kvalitetne zadeve. čeprav je treba včasih počakat... Vsako mnenje, nasvet dobrodošel.
Hvala. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Antun
Pridružen/-a: Tor Sep 2010 8:52 Prispevkov: 192 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Pon Jan 10, 2011 23:49 Naslov sporočila: |
|
|
Zadeva je kvalitetna sicer tehnološko gledano že precej zastarela. Če te to ne moti in zadovoljuje tvoje potrebe in misliš, da jih bo še lep čas potem je za preizkusit. _________________ Audiatur et altera pars!
De gustibus non est dispuntandum. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Tor Jan 11, 2011 00:15 Naslov sporočila: |
|
|
Se pridružujem mnenju Antun-a - sicer kvalitetno, kar se izdelave, pa tudi zvoka tiče, a preveč zastarelo, da bi na tem (mislim predvsem na SPA 21) gradil sistem domačega kina. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igorb
Pridružen/-a: Sre Sep 2010 14:22 Prispevkov: 10 Kraj: štajerska
|
Objavljeno: Tor Jan 11, 2011 12:23 Naslov sporočila: spa 21 |
|
|
pozdravljen,
kot so ti že odgovorili je spa21 še pred-HDMI generacija. Je pa v višjem cenovnem rangu kot tvoji predlogi (Marantz, Cambridge audio) saj je svojčas bil v cenovnem rangu 3500 eur. Sam ga tudi imam, problem HDMI povezave sem rešil tako, da imam blu ray player Oppo Nuforce 83, ki mi HD zvok pretvori v 7 kanalni analogni in ga kot takšnega pošljem v analogne vhode SPA 21. Za 7 kanalni zvok imam še poleg SPA 21(5 kanalni ojačevalec) še Primare dvokanalni ojačevalec A30.2. Ko poslušam stereo potem je SPA 21 predojačevalec A30.2 pa napaja stereo zvočnika.
lp
Igor |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
glinik
Pridružen/-a: Pon Avg 2010 16:09 Prispevkov: 172 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pet Jan 21, 2011 16:57 Naslov sporočila: |
|
|
igorb
Te lahko prosim za kratek opis zvoka A30.2?
Si ga kaj primerjal z A30.1? Ker končna stopnja je povsem druga zgodba, kot integrirc
Hvala.
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|