| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
gwb
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15 Prispevkov: 508 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Mar 09, 2014 21:25 Naslov sporočila: Najljubše komponente... |
|
|
Ali drugače rečeno - ali si za kakšen kos vašega hi-fija pravite, da ga ne boste nikoli prodali, ali pa katerega, ki je šel od hiše, kdaj pogrešate?
Da začnem pri sebi - zelo ljub mi je moj Naim Nait 1 za katerega upam, da mi ga nikoli ne bo potrebno oddati. Ojačeval(ček) z nekoliko žalostno zgodbo. Dobil sem ga brez ohišja in nedelujočega... (Podobno) ohišje sem kasneje dal narediti, k ponovnemu življenju pa ga je spravil soforumaš audiofrik. Kot da bi bil hvaležen za novo ponujeno priložnost, malček špila s takim zanosom, da ga človek prav ne more nehati poslušati. Čeprav mu v primerjavi z glavnim sistemom fali kar nekaj tehničnih aspektov reprodukcije, je v samem "fun factorju" skorajda nepremagljiv...
Zadnje igračkanje - Garrard 401 -> Naim Nait 1 -> Snell Type K. Kaj sploh še ostane velikim...?
Pogrešam pa CDP Rega Planet 2003. Ponovno tehnično nepopolna zadeva, ampak polna življenja. Tolikšnega števila CDjev nisem preposlušal še nikoli poprej in nikoli zatem... Zamenjava je bila streaming narave...
Imate tudi sami kakšne podobne priljubljene kose? Ali vam je hi-fi zgolj orodje za dosego cilja in ga brez trenutka obžalovanja zamenjate za novejši/lepši/boljši model? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
simonceli
Pridružen/-a: Pet Mar 2011 8:36 Prispevkov: 203 Kraj: Komenda
|
Objavljeno: Ned Mar 09, 2014 22:35 Naslov sporočila: |
|
|
Imam par kosov Marantzev iz sredine 70ih in ti kosi ostanejo z mano do groba. Kasneje jih dobita moja sinova. In resnično upam, da jih bosta znala ceniti.
Pa še kaj bi se našlo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Ned Mar 09, 2014 23:20 Naslov sporočila: |
|
|
torej najljubši kosi..luxman r 1120..prvič zato ,ker po vseh teh letih še zmeraj igra zelo dobro,drugič zato ker je zelo redek model...sansui 9090db...
zaradi kvalitetnega tunerja in phono vhoda-poslušam ga vsak dan,nad 7080-zelo redek primerek,in nekaj marantzev,2275 ,1150,sr 7000 g,gramofon stabi 2....na ostale stvari nisem tako navezan.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|