Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Audioquest

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 01, 2010 16:25    Naslov sporočila: Audioquest Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Ima kdo med vami v svojem sistemu katerikoli interkonekcijski kabel Audioquest iz njihove najnovejše serije? Diamondback, King cobra, Columbia, Colorado, Niagara, Sky...? Zanimajo vaši vtisi, oziroma mnenja o tem kablu. Kakšen pečat je dal vašemu sistemu. Prosim, res le o tej aktualni paleti kablov.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
zaveznik

Pridružen/-a: Pon Mar 2010 11:51

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 01, 2010 18:14    Naslov sporočila: Re: Audioquest Odgovori s citatom

before je napisal/a:
Pozdravljeni!

Ima kdo med vami v svojem sistemu katerikoli interkonekcijski kabel Audioquest iz njihove najnovejše serije? Diamondback, King cobra, Columbia, Colorado, Niagara, Sky...? Zanimajo vaši vtisi, oziroma mnenja o tem kablu. Kakšen pečat je dal vašemu sistemu. Prosim, res le o tej aktualni paleti kablov.

Imam nov Colorado rca interkonekt (sem ga dobil v račun); zelo korekten kabel za svoj denar, ki bo pasal praktično v vsak sistem, zelo sestavljena homogena slika z zdravimi harmoniksi.
Ga prodajam za 290 EUR ( mislim da je nov cca. 700 EUR)
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 01, 2010 21:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

RCA Evil or Very Mad
Jaz iščem interkonekt izključno z XLR terminacijo, dolžine minimalno 75cm, sicer pa 1m. Škoda, sicer bi lahko morda sklenila kupčijo.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu