| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pon Nov 01, 2010 16:25 Naslov sporočila: Audioquest |
|
|
Pozdravljeni!
Ima kdo med vami v svojem sistemu katerikoli interkonekcijski kabel Audioquest iz njihove najnovejše serije? Diamondback, King cobra, Columbia, Colorado, Niagara, Sky...? Zanimajo vaši vtisi, oziroma mnenja o tem kablu. Kakšen pečat je dal vašemu sistemu. Prosim, res le o tej aktualni paleti kablov. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
zaveznik
Pridružen/-a: Pon Mar 2010 11:51 Prispevkov: 35
|
Objavljeno: Pon Nov 01, 2010 18:14 Naslov sporočila: Re: Audioquest |
|
|
| before je napisal/a: | Pozdravljeni!
Ima kdo med vami v svojem sistemu katerikoli interkonekcijski kabel Audioquest iz njihove najnovejše serije? Diamondback, King cobra, Columbia, Colorado, Niagara, Sky...? Zanimajo vaši vtisi, oziroma mnenja o tem kablu. Kakšen pečat je dal vašemu sistemu. Prosim, res le o tej aktualni paleti kablov. |
Imam nov Colorado rca interkonekt (sem ga dobil v račun); zelo korekten kabel za svoj denar, ki bo pasal praktično v vsak sistem, zelo sestavljena homogena slika z zdravimi harmoniksi.
Ga prodajam za 290 EUR ( mislim da je nov cca. 700 EUR) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pon Nov 01, 2010 21:35 Naslov sporočila: |
|
|
RCA
Jaz iščem interkonekt izključno z XLR terminacijo, dolžine minimalno 75cm, sicer pa 1m. Škoda, sicer bi lahko morda sklenila kupčijo. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|