| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
ss1234
Pridružen/-a: Čet Dec 2009 23:15 Prispevkov: 17
|
Objavljeno: Pon Apr 05, 2010 00:21 Naslov sporočila: Kakšen srednjetonec naj kupim? |
|
|
No mi mamo doma TV ki je vbistvu samo monitor. Zvočnike se priključi na ojačevalc vgrajen notr. Zato ker iz TVja ne prihaja nevem kaj kvaliteten zvok sem vzel zvočnike iz enega starega stolpa. No so špilal zlo vredu dokler ni eden izmed srednjetoncev(so 3 sistemski) začel hreščat. sem ga dal ven in ugotovu da je zanič tuljava. Zdaj pa stvar je taka: rabim zamenjavo. Ali naj zamenjam oba ali nebo nobene bistvene razlike če zamenjam samo enega? Drugače pa rabim nasvet kje kupiti drugega(če se da kje na internetu). Še nakaj informacij o zvočniku: soft dome tipa, impadenca 8, 40W, premer 5cm.
Hvala! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MitjaF
Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56 Prispevkov: 414 Kraj: KRANJ
|
Objavljeno: Pon Apr 05, 2010 01:14 Naslov sporočila: |
|
|
| Morda najprej poiskusi samo odklopit okvarjeni srednjetonec.Al pa poglej v Conrad če imajo kaj podobnega.Pa gotovo ne bo neke razlike,tako da lahko kupiš samo enega. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pon Apr 05, 2010 10:26 Naslov sporočila: |
|
|
Če lahko nabaviš identičnega, kot je ta okvarjen, potem menjaj le tega, v nasprotnem primeru pa nabavi dva nova, ki sta po karakteristikah in dimenzijah čim bolj podobna originalnim srednjetoncem. Lahko seveda menjaš tudi le okvarjenega z drugačnim, a potem se bo zvok, ki bo prihajal iz zvočnikov, bolj ali manj razlikoval. Seveda pa stvar lahko malo "popraviš" s predelavo kretnice. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|