Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

božiček prinesi mi...
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
hi_musica

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 7:17

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 30, 2009 11:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pasuljaris je napisal/a:
ProJet je napisal/a:
Lekcija za tebe:
1. korak - sprehodi se skozi trgovine s Hi-Fi opremo na lokaciji širnega BTC in prisluhni
2. korak - vsedi se doma pred zvočnike in si zarolaj svoj najljubši komad
3. korak - če je občutek glasbeno-zvočne izkušnje pri 1. in 2. koraku podoben, potem je to odgovor na tvoje vprašanje.
4. korak - če 3. korak ne drži, potem ti sledi nova lekcija ... Laughing

Predstavljaj si, da ponižni učenec vpraša priznanega učitelja kaj te to zajec, ta pa mu reče, naj teka sem in tja po gozdu, pa bo že videl.
Aja, pa v Mariboru smo malo zaostali in nimamo beteceja.

Treba je včasih reskirati kako uro ali dve, iti prej iz šihta in se dogovoriti za kak slušni test. Vklop v Ljubljani vsakega z veseljem sprejme. Prav tako NEL audio, ali pa Intek v Kranju, PearAudio, Soul Audio itd ...

Ljubljana ni tako dalež od MB. Problem je v tem, ker se vam ne da - ljubše vam je filozofirati in preko računalnika malo pošnofati po forumih. Ampak tu ne boste našli zvoka - tu boste našli le besede.

Imam pa sam tudi namen priti v Acoustic Preference v MB, ker me strašno žuli njihova nova linija zvočnikov.

Pasuljaris - to ne leti nate, da se razumemo, samo tema mi je bila prava, da napišem, kar mi leži na duši!

Se strinjam z Jazzz - sejem ne šteje - veliko preveč šundra in premalo časa za postavitev komponent, da bi lahko realno ocenil zvok posameznega sistema.

V.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 30, 2009 12:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vaka čast vsem ljubiteljem zvoka (tudi sam se štejem mednje).
Gre samo za to, da obstaja "sekta", ki lahko uživa tudi ob best buy, low budget, jetrca (in kaj vem kakšne še žaljive oznake jim nekateri pripenjajo) sistemih. Mislim, da tukaj ni potrebna kakšna velika filozofija. Kot so že napisali pred mano, če koga iz audio elite takšna raja moti naj bo toliko aristokratski, da takšne poste elegantno preskoči, pri tem pa lahko izvede še kakšno pirueto.
Nazaj na vrh
hi_musica

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 30, 2009 13:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pasuljaris je napisal/a:
Gre samo za to, da obstaja "sekta", ki lahko uživa tudi ob best buy, low budget, jetrca (in kaj vem kakšne še žaljive oznake jim nekateri pripenjajo) sistemih. Mislim, da tukaj ni potrebna kakšna velika filozofija. Kot so že napisali pred mano, če koga iz audio elite takšna raja moti naj bo toliko aristokratski, da takšne poste elegantno preskoči, pri tem pa lahko izvede še kakšno pirueto.

Na forumu smo že načeli teme, ki se tičejo glasbe kot take. Audiofilizem po domače ne pomeni "obsedenost" s poslušanjem glasbe ampak "obsedenost" s kvalitetno reprodukcijo glasbe. Če je nekomu vseeno, da glasbo posluša v avtu ali doma na tranzistorju, mu bo verjetno malo mar za debate na tem forumu.

Ta forum je torej prednostno namenjen pogovoru o reprodukciji glasbe na HIFI in HIEND področju.

Človek je v osnovi naravnan k večanju kvalitete svojega življenja. V poslovnem svetu to pomeni boljša plača, boljši poslovni dosežki, v privatnem pa to pomeni dobra "klima" v družini, druženje s prijatelji, večje udobje (hiša, avto), polno duhovno življenje in navsezadnje kvalitetno preživljanje prostega časa, v katero štejemo tudi hobije.

Eden izmed naših hobijev je tudi audio. Spodobi se in pravično je, da tudi v tem segmentu človek raste in izjave, da nam je mar za kvaliteto, tu niso ravno na mestu. Vsakdo od nas forumašev si želi boljšo kvaliteto, v to sem prepričan. Zato pa beremo, pišemo, nergamo, šimfamo ... in prav je tako. Vse dokler smo odprti. Ko pa se enkrat zaplankamo, nam tudi forum ne bo več v korist.

Vili
Nazaj na vrh
gwb

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 30, 2009 13:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni se zdi, da ni toliko problem v samem cenovnem razredu o katerem je toliko govora, vendar pa sam tip vprašanj, kateri se ponavlja in ponavlja...

Kot sem že nekajkrat napisal - za moje pojme neke bistvene razlike med receiverjem A in receiverjem B ter zvočniki C in zvočniki D v nekem podobnem cenovnem razredu ni. Seveda so nianse, ampak zgolj in le to.

Česar, predvidevam, si določeni osebki želijo, je razpravljanje o komponentah (in drugi periferiji), katera ni, da tako rečem, "mainstream". O tistem, česar niso polni katalogi, hi-fi revije, dealerji,...

Budget (ali "snobovstvo") tu niti pod razno ni problem. Če bi bil primoran, bi lahko srečno shajal zgolj z mojim Tivolijem (ker je super zadevca). Za dobrih 500 EUR bi si znal sestaviti zelo spodoben sistem (ki je za moje skromno mnenje daleč nad sistemom receiver + žnj zvočnički podobnega cenovnega razreda). Vendar pa je za to potrebno pogledati malo izven "ustaljenih tirnic".

Tisto, kar revije ocenijo kot "best buy" (če je že tolikokrat omenjena ta beseda), se ponavadi še zdaleč ne izkaže kot to - nasprotno, velikokrat se bolje izkažejo komponente, ki niso poveličevane s strani review-erjev, hi-fi-svašta revij,... Obrobne zadeve, ki so iz takega ali drugačnega razloga prezrte (kateri razlogi so to - debata za drugo temo).

Iskanje tistega hi-fija, ki ponuja dober zvok (in ni le produkt dobrega marketinga). _Strpna_ debata o tem, kako lahko izboljšamo zvok našega sistema. Tega si, za moje pojme, želimo vsi...
Nazaj na vrh
pasuljaris

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 30, 2009 13:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hi_musica je napisal/a:
pasuljaris je napisal/a:

Na forumu smo že načeli teme, ki se tičejo glasbe kot take. Audiofilizem po domače ne pomeni "obsedenost" s poslušanjem glasbe ampak "obsedenost" s kvalitetno reprodukcijo glasbe. Če je nekomu vseeno, da glasbo posluša v avtu ali doma na tranzistorju, mu bo verjetno malo mar za debate na tem forumu.

Ta forum je torej prednostno namenjen pogovoru o reprodukciji glasbe na HIFI in HIEND področju.

Človek je v osnovi naravnan k večanju kvalitete svojega življenja. V poslovnem svetu to pomeni boljša plača, boljši poslovni dosežki, v privatnem pa to pomeni dobra "klima" v družini, druženje s prijatelji, večje udobje (hiša, avto), polno duhovno življenje in navsezadnje kvalitetno preživljanje prostega časa, v katero štejemo tudi hobije.

Eden izmed naših hobijev je tudi audio. Spodobi se in pravično je, da tudi v tem segmentu človek raste in izjave, da nam je mar za kvaliteto, tu niso ravno na mestu. Vsakdo od nas forumašev si želi boljšo kvaliteto, v to sem prepričan. Zato pa beremo, pišemo, nergamo, šimfamo ... in prav je tako. Vse dokler smo odprti. Ko pa se enkrat zaplankamo, nam tudi forum ne bo več v korist.

Vili

Strinjam se z vsem kar si napisal (razen s tistim, kako naj bi bila kvaliteta življenja povezana z višino plače in poslovnim uspehom - a to je izven teme). Vsi , ki sodelujemo v takšnih forumih seveda imamo isti hobi in uživamo tako v dobri glasbi kot tudi v dobrem zvoku.
A dopusti analogijo - planincev je vseh sort. Nekateri plezajo po Himalaji, nekateri pa po Šmarni gori. Zadnjič sem npr. na Polhograjski Grmadi srečal vrhunskega alpinista. Ko sva spregovorila par stavkov nisem imel občutka, da mu kot rekreativec grem na "jetrca".

Zlatko
Nazaj na vrh
zvocnik

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 22:12
Kraj: Piran

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 30, 2009 13:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

cisto drzi in lahko bi se dodal, da je namen foruma, da si delimo izkusnje, ki bi nam morale pomagati do 'cilja'.

in veste kaksen je cilj???

to, da na koncu ostane samo muzika in vsa tehnika izgine!

zal je tako, da dejansko ne vemo kje so meje sistema in kaj pravzaprav lahko pricakujemo, da bi lahko rekli, da smo na cilju. vsakic znova, ko nekaj zamenjamo mislimo, da smo v nebesih pa cez cas spet nekaj rabimo, ker smo postali zrelejsi v smislu sprejemanja zvoka.

vsakega, ki zanima ta hobi bi moralo zanimati kaj si mislijo 'starejsi' in po moznosti tudi kdaj slisati take 'izkusenejse' sisteme potem bi vedeli kaj bi bilo potrebno iskati tudi v cenejsih sistemih. tako bi dobili vsaj neko stalisce in cilj.

sam sem prisel do tega, da lahko slutim kaj nekateri na tem svetu ze dejansko poslusajo. sistemi so zelo zmogljivi in realnost slisnega ni dalec.

jaz imam pa zeljo: bozicek odnesi mi... ja se je nabralo ze kar nekaj robe viska.

lp
Truth is not beauty
Beauty is not love
Love is not music
Music is the best !

FZ
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 041 737 410
hi_musica

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 30, 2009 13:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pasuljaris je napisal/a:
hi_musica je napisal/a:
pasuljaris je napisal/a:

Vili

Strinjam se z vsem kar si napisal (razen s tistim, kako naj bi bila kvaliteta življenja povezana z višino plače in poslovnim uspehom - a to je izven teme). Vsi , ki sodelujemo v takšnih forumih seveda imamo isti hobi in uživamo tako v dobri glasbi kot tudi v dobrem zvoku.
A dopusti analogijo - planincev je vseh sort. Nekateri plezajo po Himalaji, nekateri pa po Šmarni gori. Zadnjič sem npr. na Polhograjski Grmadi srečal vrhunskega alpinista. Ko sva spregovorila par stavkov nisem imel občutka, da mu kot rekreativec grem na "jetrca".

Zlatko

Če si bil na Polhograjski grmadi, potem si najbrž parkiral na parkirišču nasproti moje hiše Very Happy. Če boš še kaj v teh koncih se oglasi enkrat (sporoči na ZS), pa v živo rečeva besedo, dve. Sam se nimam za kakega "vrhunskega" audiofila, nekaj malega kilometrine sem pa že nabral. Imam dva sistema - lahko za hec isto muziko poslušava najprej na low budget sistemu in nato na (malo) dražjemu. Je kar zanimiva razlika.

Vili
Nazaj na vrh
hi_musica

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 30, 2009 13:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

zvocnik je napisal/a:
cisto drzi in lahko bi se dodal, da je namen foruma, da si delimo izkusnje, ki bi nam morale pomagati do 'cilja'.

in veste kaksen je cilj???

to, da na koncu ostane samo muzika in vsa tehnika izgine!

zal je tako, da dejansko ne vemo kje so meje sistema in kaj pravzaprav lahko pricakujemo, da bi lahko rekli, da smo na cilju. vsakic znova, ko nekaj zamenjamo mislimo, da smo v nebesih pa cez cas spet nekaj rabimo, ker smo postali zrelejsi v smislu sprejemanja zvoka.

vsakega, ki zanima ta hobi bi moralo zanimati kaj si mislijo 'starejsi' in po moznosti tudi kdaj slisati take 'izkusenejse' sisteme potem bi vedeli kaj bi bilo potrebno iskati tudi v cenejsih sistemih. tako bi dobili vsaj neko stalisce in cilj.

sam sem prisel do tega, da lahko slutim kaj nekateri na tem svetu ze dejansko poslusajo. sistemi so zelo zmogljivi in realnost slisnega ni dalec.

jaz imam pa zeljo: bozicek odnesi mi... ja se je nabralo ze kar nekaj robe viska.

lp

he, he ... če boš naredil razprodajo se oglasim Very Happy

mimogrede: zvočnik je vsaj 100km oddaljen od mene, pa sem ga že kar nekajkrat obiskal. Km niso ovira ko govorimo o "višjih ciljih".

V.
Nazaj na vrh
pasuljaris

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 30, 2009 14:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ma ja, seveda.
Tudi jaz sem se že zapeljal k nekaj zvokoljubcem. Hvala za povabilo, te držim za besedo, ko bo čas in priložnost!

lp
Nazaj na vrh
zvocnik

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 22:12
Kraj: Piran

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 30, 2009 17:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hi_musica je napisal/a:
he, he ... če boš naredil razprodajo se oglasim Very Happy

mimogrede: zvočnik je vsaj 100km oddaljen od mene, pa sem ga že kar nekajkrat obiskal. Km niso ovira ko govorimo o "višjih ciljih".

V.

skoraj 100 km je iz enega do drugega konca shanghaija. toliko o razdaljah.

razprodaja je ves cas na sporedu. o popustih na kolicino se razmislim.

lp
Truth is not beauty
Beauty is not love
Love is not music
Music is the best !

FZ
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 041 737 410
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 30, 2009 22:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pasuljaris je napisal/a:

Obstaja tudi sekta(zelo, zelo velika), ki uživa tudi v sistemih za 200 evrov in manj. Verjetno jih druga sekta(best buy, low budget , jetrca...) gleda postrani, ko podajo mišlenje o zvoku. Kje pa je meja užitka in zakaj bi jo sploh postavljali. Tega ProJetov tekst in mišlenje avdio elite(od kje ti elitizem) nikoli ne omeni in si tudi ne misli.
Še vedno trdim, veliko več žaljivih priponk gre na račun dragih komponent. Veliko, veliko več. In po njih sodeč so "avdio elita" samo prevarani, lahko vodljivi ... kvazi ljubitelji glasbe, ki na veliko zapravljajo denarce za cesarjeva nova oblačila.
Če ProJet reče, da je nespametno v nedogled razpravljati o komponentah cenovnega razreda nekaj sto evrov, mu dam zelo prav. In to ni napad na rajo(spet tvoj izraz), ampak samo v tekst prenešene izkušnje. Kot sem že napisal, tudi mi smo bili "raja" z Best Buy sistemi, ki igrajo boljše kot ... , vsaj tako smo včasih mislili. Primer so npr. CDPji, ki sem jih posedoval. Phillips(Best Buy), potem Marantz(Best Buy), Sony ESP(malo dražji-zelo cenjeni), Primare 302 (precej dražji) in na koncu Electrocompaniet(s kasneje dodanim DACom Stylos HAD). Šele zadnji je HIEND. Pri vseh drugih sem opažal prirastek na visokih, basih, prostoru ... Electrocompaniet pa igra glasbo. Pika.
Na svoje prejšnje elektrostate Audiostatic sem priklopil tudi svojega starega NADa (Best Buy). Igral je presenetljivo dobro, ampak kot sem že rekel, vsaj 90% CDjev na njega ne bi več poslušal. Pa ne iščem dlake v jajcu, muzika enostavno ne potegne. Nekateri imajo ta prag užitka postavljen dosti nižje, ali pa poslušajo zvrsti glasbe, ki so manj občutljive na sistem. Verjetno jim tudi finančno stanje ne omogoča skok v dražje razrede. Nič narobe. Problem bi nastal, ko bi kako leto poslušali odličen sistem, potem pa bi padli nazaj na Best Buy. Konec koncev, že najcenejši avto je dober, če ne voziš kaj boljšega.

V avdiu se mnenja starejših("po stažu") avdiofilov, ki so z leti prišli do dražjih komponent ne upošteva kot na drugih področjih, ampak se jih hitro uvrsti v elito. Bljak in bljak ... Če se ozrem na področje fotografije in snemanja sem vesel vsakega nasveta izkušenejših. Tudi če ima Leico, Hasselblada, Nikon D3X, Canon D1 MK4 ... jaz pa samo Nikon D700. Ali naj bi raje skakal po njih češ, D700 je samo malo slabši kot D3X in trikrat cenejši, vi ste fotografska elita in ostale traparije. Ali ni lažje potegniti ozkušnje iz njih, vprašati kako nastane dobra fotka. Tako tudi iz slabšega aparata potegnemo maksimum in ko bo nekoč finančna situacija ugodna(če), vsaj vemo, zakaj kupiti nekaj več (kot je omenil Zvočnik).

Že velikokrat sem vabil na koncert, ki sem ga snemal in obiskovalcem ponudil posnetek, ki bi ga lahko poslušali na Best Buy sistemu in na tudi dobro zasnovanem dragem sistemu. Verjemite, da je razlika ogromna. Na žalost se nihče ni odzval na mojo ponudbo.
Če bi to prevedel v Pasuljarisove besede: Avdio elita hoče pokazati raji realno izkušnjo z namenom edukacije, leta pa se na elito požvižga češ, elita se spet hvali da ima(je) nekaj več ... Oprosti, meni je to butasto.

Izraz elita v tem primeru izzveni zelo negativno(vsaj meni). Kar nekaj te elite poznam, in niti na misel mi ne pride, da bi te ljudi tako označil. Če pogledam sebe, ki glede na vrednost sistema verjetno tudi spadam v ta razred, bi lahko rekel, da če bi bil res elita, potem ne bi sam tovoril vse snemalne opreme, ki vzame cel prtljažnik mojega karavan. Potem ne bi delal vsa umazana dela kot so postavljanje stojal, mikrofonov, kablov ... in na koncu razstavljanje. Ja no, una prava elita tega res ne dela, kajne.
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 30, 2009 23:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@Jazz: Lep post.

Sam imam recimo Best Buy sistem, ali pa še raje, nikoli nisem rekel da je best buy, nobena komponenta v sistemu ni bila ocenjena kot best buy, tako da moram rečt da je sistem le "poceni." (vse skupaj rabljeno 500€, novo malo pod tisočaka). Pa se mi recimo ne zdi da bi kdo na tem forumu gledal dol na to. Kvečjem se mi zdi, da več negativnih kritik dobijo tisti ki napišejo hvalo nečemu kar ima visoko ceno.
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 30, 2009 23:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pestilence. je napisal/a:
@Jazz: Lep post.

Sam imam recimo Best Buy sistem, ali pa še raje, nikoli nisem rekel da je best buy, nobena komponenta v sistemu ni bila ocenjena kot best buy, tako da moram rečt da je sistem le "poceni." (vse skupaj rabljeno 500€, novo malo pod tisočaka). Pa se mi recimo ne zdi da bi kdo na tem forumu gledal dol na to. Kvečjem se mi zdi, da več negativnih kritik dobijo tisti ki napišejo hvalo nečemu kar ima visoko ceno.

Točno to !

Zanimivo je tudi, kako taki ljudje čisto spregledajo "elitizem" pri snemanju in produkciji plošč. Ko bi vedeli, kako velike so razlike v ceni med mikrofoni in ostalimi studijskimi napravami. Mikrofon dobiš soliden že za nekajstoevrov, tanajdražji pa gredo tudi do desetisoč ... kaj ni to tudi take vrste elitizem, ali pa smo samo veseli, da dobimo kvaliteten posnetek ? Pa če pogledamo WWW.GearSlutz.COM in njihove debate o opremi smo skoraj na istem, kot pri nas.
Bi bila "raja" zadovoljna s posnetki na BestBuy mikrofonih in ostali opremi, ali tu elitizem zlahka oprosti?

Kot sem že večkrat omenil, mene je v izboljšavo sistema "prisililo" množično obiskovanje koncertov in potem nezadovoljstvo nad slišanim doma. Če bi musko poslušal samo iz domačega fotelja, potem do tega verjetno ne bi prišlo. Radio Luxemburg smo v sedemdesetih letih poslušali na tranzistor in uživali ... Proti temu zvoku nam danes najcenejši MP3 nudi avdio nebesa.
Moj prijatelj je po koncertu La Bande(Saalfelden Jazz festival) in po razočaranju pri poslušanju iste glasbe na domačem sistemu , v celoti zamenjal sistem.
pasuljaris

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 31, 2009 04:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jazzz, tudi s tem, kar si napisal (se skoraj v celoti) strinjam.
V debati o kablih je bilo res kar precej nestrpnosti do tistih, ki vidijo smisel v najkvalitetnejših (in skoraj praviloma najdražjih) kablih. Sam sem pomen dobrih kablov vseh vrst spoznal že pri poceni sistemih (pa so se mi tudi prijatelji elektroniki, fiziki ... posmehovali).
V postu ProJeta sem zasledil zrno nestrpnosti in pri tem nisem bil edini. Vendar se mi ta nestrpnost ni zdela tako problematična, da bi z njim polemiziral. Ker njegovo znanje in izkušnje resnično cenim (tudi meni je že nekajkrat dobro svetoval ob mojih vprašanjih), sem ga povprašal, kaj razume pod generičnim zvokom. Ta izraz je namreč zame v takšnem kontekstu nov. No, pa me je kot kakšnega smrkavčka pozval naj obiščem BTC, če to ne zadošča pa sledijo z njegove strani nadaljnje lekcije. To pa verjetno že diši po elitizmu, morda celo snobizmu ali morda ne?
Ljudje, ki vstopajo v svet hi-fija seveda vidijo smisel v debatah okrog poceni komponent. Pa tudi nekaj takih je, ki imajo s tem že malo več izkušenj (mednje se neskromno prištevam tudi jaz), ki ne odklanjajo kar vnaprej vsega kar je razmeroma poceni kot plastičnjakarstvo, jetrca itd. Na področju diya se npr. da z razmeroma malo denarja narediti marsikaj (verjetno na področju hi-enda ne, ali pa tudi?). Ko sem bil na obisku pri Zoranu, sem se na lastna ušesa prepričal, da njegov sistem igra vrhunsko brez dragih kablov, brez daca (samo skviz s priloženim napajalnikom), brez kakšnega posebnega akustičnega tretmana sobe ..., kar me je zelo presenetilo. Ko sem to napisal v forumu, sem bil deležen posmeha izkušenega audiofila, ki že v naprej ve, da kaj takega ni mogoče.
Če torej povzamem - eden od smislov takšnih forumov je izmenjava izkušenj. Pri tem pa je dobro biti strpen. Nekateri prisegajo na slow food, drugi na pražena jetrca, nekateri pa na oboje, pa mir na zemlji!
Nazaj na vrh
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 31, 2009 08:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pismo Božička v vednost:

Dragi moji !

V novem letu, ki je pred vrati, ne pričakujte, da vam bo samo kaj padlo iz nebes. Kar boste sami sejali, to boste tudi sami želi.

Vendar, tako hudo tudi ni. Duhovno sem z vami in vas v vsem podpiram. Zato le pogumno v novo leto, pa na prijatelje in družino ne pozabite.

Lep pozdrav

P.S.

Božičku pa nima smisla pisati, ker mu slatko dol visi ....

Hi hi hi!
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Naslednja
Stran 7 od 9

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu