| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Čet Jul 10, 2008 15:40 Naslov sporočila: |
|
|
Noro? Meni so tudi všeč
Če te zanima lahko prideš poslušat, samo, rad pa bi jih pustil vsaj do konca tedna se uigravat, ker še ne zvenijo kot bi mogli.
Mene pa zanima kako igrajo z tvojim Cambridgeom  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aljo

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 16:19 Prispevkov: 223
|
Objavljeno: Čet Jul 10, 2008 16:13 Naslov sporočila: |
|
|
ej, mene tut sem jih hotu kupt, pa jih nisem dobil nikjer za poslusat pa sem pol vzel triangle. B&W so mi zelo vsec in tut kar sem jih poslusu so mi zelo fajn, samo pri nas jih nikjer ne mores sprobat s svojo opremo |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

|
Objavljeno: Čet Jul 10, 2008 19:26 Naslov sporočila: |
|
|
So kar drugačni od triangle. V visokih tonih še kar podobni(kar trdi in direktni, ne ravno zademfani), pri basu so drugačni, inštrumente pa pozicionirajo malo drugače(izpade kot da so inštrumenti kar zelo narazen, soundstage pa je kar OK), triangle pa so malo bolj "in your face."
Z svojo opremo jih lahko sprobaš tudi v Canyon Audio(LJ, blizu postaje, kar OK trgovina). Lahko pa prideš sem ko se uigrajo:) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Pon Jul 14, 2008 10:56 Naslov sporočila: |
|
|
Zgleda kar fajn, kdaj smo torej vabljeni na pico pa nekaj malega poslusanja? Kako pa je s stojali? Seveda, bomo s sabo prinesli tudi kaksen kabel za tisto urco. Bi prinesel se moja Audio Masa stojala, pa mi jih je kar malo škoda okol vlačit.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

|
Objavljeno: Pon Jul 14, 2008 16:53 Naslov sporočila: |
|
|
Namen mam naredit DIY stojala, ampak to bo šele začetek avgusta, ko dobim plačo. Mogoče pa celo naslednji teden če se zapufam:D
Čas pa imam pravtako začetek avgusta, ker sem v tem mesecu zelo malo doma. Če pa koga zelo zanima, pa imam čas naslednji ponedeljek ter torek popoldne, pa bi se lahko dobili.
Rad bi slišal to z nekim NAD-om(5xx), ter CA-jem(540A,640A), saj bom počasi kupil tudi ojačevalec. Z to Yamaho res zvenijo malo lifeless v primerjavi z ostalimi. (nekak ne pašeta skupaj) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

|
Objavljeno: Pon Jul 14, 2008 21:35 Naslov sporočila: |
|
|
Torej zbiranje v skofji loki v torek popoldne(22.7.), bo ob 17 ok? Lahko s sabo prinesem recimo NAD 542 in pa nekaj razlicnih interkonektov, zvočniških kablov. Zazeljeno je ce mama kaksen kolac spece, ce ze pice ne bo:) Ce je kdo s KR konca ga lahko poberem.
Have a nice Day
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

|
Objavljeno: Tor Jul 15, 2008 00:02 Naslov sporočila: |
|
|
Bi šlo, zaenkrat mam 99% čas, in mislim da bi ga moral res imet. Za različne kable ter NAD-a pa se priporočam
Ob 17ih bo OK
Aljo, se boš tudi ti oglasil? Lahko se dobimo pri tebi, ali pri meni, pa se malo igramo z različnimi komponentami. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
statusquo
Pridružen/-a: Čet Jul 2008 18:42 Prispevkov: 20 Kraj: Galicija
|
Objavljeno: Tor Jul 15, 2008 00:04 Naslov sporočila: |
|
|
| Jutri bom šel v Vklop, tako da po vsej verjetnosti ne bom odšel praznih rok. Bom poročal dalje ko pridem domov, kako se je izteklo! |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 040/821-525 |
|
 |
trancedeejay Site Admin

|
Objavljeno: Tor Jul 15, 2008 12:49 Naslov sporočila: |
|
|
HI
Za ta denar boš dobil ponujene kaksne SF Concertino, Q Acoustics in pa System Audio, kar se pa elektronike tice pa.....moram prav pomislit kaj imajo oni v tem rangu, kakšen Arcam bo verjetno prisel v postev, od NAD imajo pa oni samo Master serijo......
OK, tolk zaenkrat, se pol vidmo v Loki v tork. Ce bom NAD-a in kable prnesu, se lohk kksn kolac najde pa kaksna drinka
Bi pa ta tedn blo zame bols kot drug tedn.
Have a nice Day
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aljo

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 16:19 Prispevkov: 223
|
Objavljeno: Tor Jul 15, 2008 13:54 Naslov sporočila: |
|
|
u jaz sem danes zaseden, zal sem sele sedaj videl tole in sem se ze zmenil za neko familijarno kvazi-proslavljanje mature ...
pa drugic, vsekakor pa se julija |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

|
Objavljeno: Tor Jul 15, 2008 23:08 Naslov sporočila: |
|
|
Ta teden res ne morem, Še vedno pa velja za ponedeljek ali torek.
Aljo, saj to je naslednji teden, ni bilo ta torek
Bom pico naročil:D |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
statusquo
Pridružen/-a: Čet Jul 2008 18:42 Prispevkov: 20 Kraj: Galicija
|
Objavljeno: Sre Jul 16, 2008 08:53 Naslov sporočila: |
|
|
| Moram priznati da me je obisk zelo navdušil. Bom probal poiskati kaj mi je bilo ponujeno. Mi je pa ponudil zvočnike rabljene po polovični ceni. Prej so bil ca. 3000€. Je pa sam dejal da niso najbolj idealni za rock n roll. Zvočniki so bolj za umirjeno poslušanje. Jih dobim na test za čez vikend, samo rabim denar založit. Vse ostalo je v precej višjem razredu. Sam imam kar precej veliko sobo, za to rabim dobolj močne zvočnike, ker drugače ne bom napolnil sobe z basi. Za razliko od nekaterih trgovin, sem tukaj dobil strokovno pomoč ter imel priložnost slišati različne tudi dražje sisteme. Vse je bilo res tako sproščeno. V primeru da bi dobil sistem na test, bi bilo lepo da se mi kdo pridruži. Lahko odigramo tudi partijo biljarda.! |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 040/821-525 |
|
 |
trancedeejay Site Admin

|
Objavljeno: Sre Jul 16, 2008 09:21 Naslov sporočila: |
|
|
HI
Galicija je že štajerska? Hm ne vem, če bi se mi dal it tako daleč na biljard
Na koncu bomo samo še en k drugmu hodil na biljard pa drinko. Pa BTW zelo merkaj zvočnike, namreč v kolikor narediš rajsico pozabi na 1,5k eur.
Have a nice Day
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
madox
Pridružen/-a: Čet Maj 2008 10:36 Prispevkov: 22
|
Objavljeno: Sre Jul 16, 2008 12:15 Naslov sporočila: |
|
|
Vidim, da vas je kar nekaj iz gorenjskega na tem forumu.
Če kdo želi lahko pride tudi do mene poslušati sistem, sprobamo različne variante ( komponente-kabli-muska itd.) in obenem se še spoznamo.
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

|
Objavljeno: Sre Jul 16, 2008 12:53 Naslov sporočila: |
|
|
Se bomo zmenili ni problema, če bo le možno naredimo kakšno mini srečanje toliko da se spoznamo in da določimo katero osebje bo zastopalo portal na HI-FI Showu v LJ, saj je potrebno izdelati badge za na Show. _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|