Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Razdelilnik za hifi
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 13, 2012 19:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@ProJet

A tako, samogradnja. Sem mislil, da si kupil narejeno (tale nadometni del z vtičnicami), ker si omenil ceno. Rolling Eyes
Torej bom moral sam sestaviti, kar je po eni strani še boljše, saj si naredim po svojih željah. Pred leti sem povezoval na tak način v glavnem telefonske razdelilne omarice, pa tudi bolj "energetske" razvodne omarice (220V), tako da glede izvedbe ne bi smelo biti problema. Vsaj upam , da bom še znal. Laughing

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
vojko

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 16:50
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 15, 2012 00:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ProJet je napisal/a:
Hi Before

Razdelilec je DIY. Vsi kovinski deli izdelani pri MALI (ima še vse na disku), šuko vtičnice po izbiri, razdelilne sponke (prozorna izolacija) iz elektrovoda. Za sestavljanje potrebno malo ročnih spretnosti s plastičnimi vezicami, nožem in izvijačem. Wink

Telefon od MALI-ja, pliz?!
Nazaj na vrh
Milivoje

Pridružen/-a: Sre Jun 2010 13:36
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 15, 2012 01:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V google napiši Mali s.p. Wink
ambro

Pridružen/-a: Pet Maj 2009 20:03
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 18, 2015 18:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Potrebujem razdelilno letev za napajanje komponent. Kupil bom najverjetneje Supra MD06 EU/SP Mk III. Ta razdelilnik ima prvo vtičnico brez filtra (za ojačevalec) vse ostale pa so filtrirane.

Zanima me ali ima stari model Supra MD06 EU/SP Mk II to izvedeno enako? Kot sem zasledil temi imate nekateri take letve zato vas prosim za pomoč.

Če bi bilo tako bi kupil tudi model Mk II.
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 26, 2015 12:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

HI
Evo, za napajanje naprav si lahko omislite tudi cenovno ugoden razdelilec iz aluminija podjetja Bachmann, pa naj bo to kotna izvedba (a la high end series) in pa standardna izvedba v ALU profilu. Sam jih uporabljam za napajanje opreme v komunikacijski omarici za kamor so tudi namenjene v prvi vrsti:

Zadnjo sliko z močnostnim vklopom sem izbral zato, ker je sama razdelilna enota slikana iz drugega kota. Izdelava je kvalitetna (alu profil), cena ugodna naprav "audiofilskim" verzijam.

Have a nice Day

Matt
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 26, 2015 13:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

spodnjo imam tudi sam, ene prar takšnih.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6
Stran 6 od 6

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu