| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pet Jan 13, 2012 19:34 Naslov sporočila: |
|
|
@ProJet
A tako, samogradnja. Sem mislil, da si kupil narejeno (tale nadometni del z vtičnicami), ker si omenil ceno.
Torej bom moral sam sestaviti, kar je po eni strani še boljše, saj si naredim po svojih željah. Pred leti sem povezoval na tak način v glavnem telefonske razdelilne omarice, pa tudi bolj "energetske" razvodne omarice (220V), tako da glede izvedbe ne bi smelo biti problema. Vsaj upam , da bom še znal.  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vojko
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 16:50 Prispevkov: 946 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Ned Jan 15, 2012 00:52 Naslov sporočila: |
|
|
| ProJet je napisal/a: | Hi Before
Razdelilec je DIY. Vsi kovinski deli izdelani pri MALI (ima še vse na disku), šuko vtičnice po izbiri, razdelilne sponke (prozorna izolacija) iz elektrovoda. Za sestavljanje potrebno malo ročnih spretnosti s plastičnimi vezicami, nožem in izvijačem.  |
Telefon od MALI-ja, pliz?! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Milivoje

Pridružen/-a: Sre Jun 2010 13:36 Prispevkov: 166 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jan 15, 2012 01:32 Naslov sporočila: |
|
|
V google napiši Mali s.p.  _________________ His Dudeness |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambro

Pridružen/-a: Pet Maj 2009 20:03 Prispevkov: 419 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Ned Jan 18, 2015 18:57 Naslov sporočila: |
|
|
Potrebujem razdelilno letev za napajanje komponent. Kupil bom najverjetneje Supra MD06 EU/SP Mk III. Ta razdelilnik ima prvo vtičnico brez filtra (za ojačevalec) vse ostale pa so filtrirane.
Zanima me ali ima stari model Supra MD06 EU/SP Mk II to izvedeno enako? Kot sem zasledil temi imate nekateri take letve zato vas prosim za pomoč.
Če bi bilo tako bi kupil tudi model Mk II. _________________ lp, Branko |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1381 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Pet Jun 26, 2015 12:47 Naslov sporočila: |
|
|
HI
Evo, za napajanje naprav si lahko omislite tudi cenovno ugoden razdelilec iz aluminija podjetja Bachmann, pa naj bo to kotna izvedba (a la high end series) in pa standardna izvedba v ALU profilu. Sam jih uporabljam za napajanje opreme v komunikacijski omarici za kamor so tudi namenjene v prvi vrsti:
Zadnjo sliko z močnostnim vklopom sem izbral zato, ker je sama razdelilna enota slikana iz drugega kota. Izdelava je kvalitetna (alu profil), cena ugodna naprav "audiofilskim" verzijam.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pet Jun 26, 2015 13:21 Naslov sporočila: |
|
|
| spodnjo imam tudi sam, ene prar takšnih. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|