Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Stereo sistem za 5K€
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
aleksander

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 17:47
Kraj: Ajdovscina

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 12, 2010 00:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Stvar je dokončna glede izbire...samo še malo da prespim vse skupaj..predvsem zaradi tega ker se je proračun tako dvignil..drugače glede kvalitete in samega zvoka sem 100%
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Yahoo Messenger - naslov MSN Messenger - naslov
Slinch

Pridružen/-a: Ned Jul 2009 16:17
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 12, 2010 00:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

krokar je napisal/a:
Kaj bi bilo, če bi... Confused
Če bi bila moja poslušalnica velika vsaj 30 kvadratov, če bi bil interier kombinacija (recimo) marmorja in stekla ter če bi za stereo namenil najmanj 10000€, bi me morda tudi tile zvočniki zanimali.Tako pa je preveč "čejev".Se bi ne držali teme? Wink

Krokar, kdo se ne drži teme? Saj tukaj ne gre za "kaj če bi...". Sam je napisal da ima nagledane zvočnike, katerih prodajna cena je 6kEUR. Pa sem predlagal še ene v tem cenovnem razredu. Kje je tu offtopic?

aleksander, boš celotni sistem kupil nov, ali bo kaj second hand?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 12, 2010 01:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Iz Energy zvočnikov do Bowersov in iz receiverja na integrirca, sedaj pa tole. Kot bi šel, ne korak višje, ampak s premičnimi stopnicami.
Audio Kontakt ustvarja audiofile.
LP
Admin
aleksander

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 17:47
Kraj: Ajdovscina

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 12, 2010 02:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ubistvu je šlo takole.. Very Happy

1.Technics ''stolp''(4komponente) zgleda ze takrat ,ko sem zbiral kot 13-14letni mulc sem vedel kaj je kvaliteta.. Very Happy Very Happy
2.Jamo komplet zvočnikov plus Pioneer receiver 5.1
3.Samostoječi Jamo E875 in USBlaster ojačevalec(prvič na stereosistemu) Very Happy
4.Onkyo 905receiver in B&W683 plus Energy zvočniki zadaj
5.Vincent SV234 z Bowersi

No ja in sedaj kot vse kaže res prvi pravi mislim ,da že lahko rečem HIend sistem Question Exclamation Ja kupujem novo vse.
Kot mulc vidiš pri komu doma nekaj in zveni ti res neverjetno(pa čeprav vse skupaj podobnu mojemu recimo drugem sistemu) in tako se začne..
Bo pa zato avto mal slabši in dnevna soba bol prijetna..Boge punce kaj morjo prenašat..Me prow znima kaj bo rekla moja ko prebere to Very Happy Very Happy Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Yahoo Messenger - naslov MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6
Stran 6 od 6

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu