| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Sre Dec 19, 2012 12:42 Naslov sporočila: |
|
|
| Špilferderber je napisal/a: | kje je cena?
update: 3500$  |
Moramo najprej slišat kaj zmore. Kaj pa če je v rangu 5K integrircev ali več? Potem je ziher dober nakup.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Dec 22, 2012 23:38 Naslov sporočila: |
|
|
Ravno se bliža Novo leto, ko je vse kičasto, okrašeno in svetleče. Oboževalci NuForca kako, da vam je ušel tale ves "okranclan" cukrček? Cena v Ameriki 400 dolarjev.
NuForce Icon uDAC-2 Signature Gold Edition
 _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Ned Dec 23, 2012 00:37 Naslov sporočila: |
|
|
| nek_do je napisal/a: | | Ravno se bliža Novo leto, ko je vse kičasto, okrašeno in svetleče. Oboževalci NuForca kako, da vam je ušel tale ves "okranclan" cukrček? Cena v Ameriki 400 |
Ni nam ušel, brez skrbi, smo že poleti o tem.
Aja Špilferderber... pojasnilo Nuforsa zakaj novi integrirec IA-18 stane 3500$:
The IA-18 truly is a scaled down Ref 18 + P-20 in one chassis, so consider it a bargain getting 90% of performance of $13000 in equipment for $3500. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

|
Objavljeno: Ned Dec 23, 2012 00:44 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | | nek_do je napisal/a: | | Ravno se bliža Novo leto, ko je vse kičasto, okrašeno in svetleče. Oboževalci NuForca kako, da vam je ušel tale ves "okranclan" cukrček? Cena v Ameriki 400 |
|
Se oproščam premalo spremljam digi teme. Mogoče bom pa kdaj prešaltal iz vintaga na digidagi. _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6258 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Ned Dec 23, 2012 07:32 Naslov sporočila: |
|
|
| nek_do je napisal/a: | | audiofill je napisal/a: | | nek_do je napisal/a: | | Ravno se bliža Novo leto, ko je vse kičasto, okrašeno in svetleče. Oboževalci NuForca kako, da vam je ušel tale ves "okranclan" cukrček? Cena v Ameriki 400 |
|
Se oproščam premalo spremljam digi teme. Mogoče bom pa kdaj prešaltal iz vintaga na digidagi. |
Ni treba. Počakaš da digi postane vintage.. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

|
Objavljeno: Ned Dec 23, 2012 12:27 Naslov sporočila: |
|
|
@ambasador, težka meni (nama, sva tukaj-tukaj ±1). Svet je zapadel v recesijo po se tudi digi preslabotno razvija! Tale forcek je ravno toliko velik kot en dobro razvit VU meter, pa še rumen je!  _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Ned Dec 23, 2012 12:55 Naslov sporočila: |
|
|
| nek_do je napisal/a: |
Mogoče bom pa kdaj prešaltal iz vintaga na digidagi. |
Lahko pa kje ujagaš stare nuforce ojačevalne module, tiste še prve, ki so v modernem digi svetu že vintage in si skompletiraš digidagi. Svoj čas sem jih nekaj podaril na forumu. Eden je tako zadovoljen s svojim parom, da študira o prodaji svoje Kronzille. Kako bi šele bil z novo generacijo modulov.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
siroliver

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34 Prispevkov: 1004 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Ned Dec 23, 2012 13:27 Naslov sporočila: |
|
|
Sele sedaj sem opazil da ima Swarovski kristal na volumnu, to pa je zelo visok WAF faktor  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

|
Objavljeno: Ned Dec 23, 2012 13:38 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | | nek_do je napisal/a: |
Lahko pa kje ujagaš stare nuforce ojačevalne module, tiste še prve, ki so v modernem digi svetu že vintage in si skompletiraš digidagi. Svoj čas sem jih nekaj podaril na forumu. Eden je tako zadovoljen s svojim parom, da študira o prodaji svoje Kronzille. Kako bi šele bil z novo generacijo modulov.  |
Roko na srce sem ostro razmišljal tudi že v tej smeri, da bi imel en digi kompletek. Oči sem tudi že vrgel na Pro-Ject, prav zadnjič pa sem se pogovarjal tudi s @ProJet-om o ta močnih NC1200. Ma saj včasih sem bil tako kot ti sedaj mahnjen na vse novotarije tega sveta, potem pa me je iz takšnjih in drugačnih razlogov minilo. Sem pa mahnjen na velike zaloge moči in lene zvočnike. Bo že, tako ali drugače. _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

|
Objavljeno: Ned Dec 23, 2012 14:11 Naslov sporočila: |
|
|
| siroliver je napisal/a: | Sele sedaj sem opazil da ima Swarovski kristal na volumnu, to pa je zelo visok WAF faktor  |
A seveda pa ne samo to tudi pozlačene šraufke s svojo kodo NF-TEKS-7MM-24K-11. Samo ne vem kam ta enajsti paše. Verjetno je rezerva. Cena 12 dolarjev.
24K Gold Plated Screws for NuForce uDAC-2
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
siroliver

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34 Prispevkov: 1004 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Ned Dec 23, 2012 14:20 Naslov sporočila: |
|
|
| nek_do je napisal/a: | | siroliver je napisal/a: | Sele sedaj sem opazil da ima Swarovski kristal na volumnu, to pa je zelo visok WAF faktor  |
A seveda pa ne samo to tudi pozlačene šraufke s svojo kodo NF-TEKS-7MM-24K-11. Samo ne vem kam ta enajsti paše. Verjetno je rezerva. Cena 12 dolarjev.
24K Gold Plated Screws for NuForce uDAC-2
 |
V bistvu je to cista investicija,s kristali in zlatom v sebi mu to z leti samo zvisuje ceno  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

|
Objavljeno: Ned Dec 23, 2012 14:44 Naslov sporočila: |
|
|
| siroliver je napisal/a: | | nek_do je napisal/a: | | siroliver je napisal/a: | Sele sedaj sem opazil da ima Swarovski kristal na volumnu, to pa je zelo visok WAF faktor  |
|
V bistvu je to cista investicija,s kristali in zlatom v sebi mu to z leti samo zvisuje ceno  |
Ja naj bi bilo tako samo nikjer ne zasledim v kako močni seriji so bili narejeni. To je pravi faktor ki nekaj pove. Majo pa tudi serijo Special Edition za reveže. Cena 250 dolarjev. Cena normalnih 120 dolarjev.
Zdaj vidim pri Alešu v Domžalah je SE 250 €. Potem bo pa tudi vedel za SGE v kakšni seriji so bili narejeni.
NuForce Icon uDAC-2SE Black Special Edition
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Surfer

Pridružen/-a: Čet Nov 2009 20:46 Prispevkov: 178 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Tor Dec 25, 2012 00:41 Naslov sporočila: |
|
|
Tudi Violet edition - pav tako s Swarovski kristalčkom se da dobit
SE-ja sam nisem nikoli primerjal z običajnim, ga je pa stranka zelo pohvalila...
SE Edition in Gold SE imata za razliko od običajnih asinhroni USB...
V kakših serijah so se delali ne vem, ampak nihče nas ni obvestil da bi bili Sold Out. _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tromba
Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37 Prispevkov: 741 Kraj: Okolica LJ
|
Objavljeno: Tor Dec 25, 2012 15:21 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | | nek_do je napisal/a: |
Ne verjemi vsega, kar ti povedo. Kronzillo zagotovo ne prodaja, ker je nuforce zvokovno boljši. Sem slišal oboje, tako da...
Razlog je lahko kaj povsem drugega.
Nekdo podarja icepower module. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Tor Dec 25, 2012 16:44 Naslov sporočila: |
|
|
| tromba je napisal/a: |
Ne verjemi vsega, kar ti povedo. Kronzillo zagotovo ne prodaja, ker je nuforce zvokovno boljši. Sem slišal oboje, tako da...
Razlog je lahko kaj povsem drugega.
Nekdo podarja icepower module. |
Ne skrbi, vem zakaj se odloča o morebitni prodaji, komunicirama midva. Če je tebi nekaj bolj všeč, to še ne pomeni da je tudi njemu, meni, komu tretjemu,...
IcePower A500 me ne zanima, to so stare zadeve, že dal zdavnaj skozi.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|