Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

nabava cdp do 800 eur
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 20, 2009 15:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pri A5ki je zelo atraktivno tudo to, da se ga da dobiti second hand ze pol te cene, ce imas sreco in ga kdo v UK prodaja. Ampak pride redko na spored, kar pa je tudi en indikator kakovosti pomoje.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mišolin

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 19:04
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 20, 2009 15:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če se prav spomnim, sem nekje prebral da imajo nu-vista playerji nek praktično nenadomestljiv cd pogon, ki rad crkne po nekaj letih in potem ni mogoče dobiti zamenjave - MF jih nima več na zalogi, prozivajajo pa se tudi ne več. Rajši preveri to malo po netu, da ti ne bo potem žal.
Nazaj na vrh
delfinus

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 20, 2009 15:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

misolin, to sem prebral, da bi naj bil problem pri Tri-Vista SACD playerju, kjer naj bi slo za problem s servom. Za Nu-Vista naj ne bi bilo tega problema. Vsaj zasledil ga nisem pri skeniranju Interneta. Evo vir.

lp, d.

Nazadnje urejal/a delfinus Pet Nov 20, 2009 15:47; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
mišolin

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 20, 2009 15:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A točno, točno. Smile Tri-Vista, Nu-Vista, potejto, potato. Smile Vedno me zmedejo te njihove oznake.
Nazaj na vrh
delfinus

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 20, 2009 15:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jup imajo kar nekaj modelov. Sem pa zadnjic videl na UK E-bayu se je Tri-Vista SACD prodal za 1000GBP. Sem ze razmisljal o tem mocno, ampak sem pol prebral ravno ta problem, ki se lahko zgodi. Potem pa bi se lahko s casom zgodilo prav to razocaranje in zato nisem vec razmisljal o nakupu. Enota je pa drugace ubijalska Smile.

Nazaj na vrh
mišolin

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 20, 2009 17:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hm, če ti crkne imaš pol vsaj dober dac za 1000 GBP. Smile Sicer v trikrat preveliki škatli, ampak okej. Edino ne vem, če ima digital input, zna bit da ga celo ima... Ne, saj šalo na stran, rajši poišči kaj drugega, saj itak veš sam. Ampak malo dvomim, da boš dobil Nu-Visto ali A5 za 800 €. Confused

Drugače pa: nimam sicer MF cdplayerja, imam pa Tri-Vista (ne Nu-Vista:) ) DAC in sem z njim precej zadovoljen. Imam ga priključenega na marantzov univerzalni player in mu kr lepo odstrani vso nepotrebno grobost in ostrino. En tak zračen, pretočen, nevsiljiv zvok ima. Je pa res, da boljši kot je sistem, več svoje vrednosti pokaže. V mojem sistemu predstavlja celo neke vrste overkill, ki mu ostale komponente (amp/zvočniki) niso povsem dorasle in zato ne pride dokončno do izraza.

Nazadnje urejal/a mišolin Pet Nov 20, 2009 18:01; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
delfinus

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 20, 2009 18:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tri-vista ima celo digital input ja in je baje odlicna stvar. Kar se pa tice CDP MF A5 bi se ga znalo dobit second hand v UK preko Ebaya. Zadnje listinge vidim za 675GBP, kar je enkratna cena. Sam tu moras met mal sreco, da je prodajalec voljan posiljat to k nam.
Na stari celini je cena dosti visja za rabljene. Novega A5.5 pa dobis za okrog 1450EUR v Belgiji. Nu-Vista pa je kot second second hand drazja, je ze mal bolj egzoticna roba.

lp, d.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5
Stran 5 od 5

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu