Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Ojačevalec in zvočniki za gramofon
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 10, 2012 17:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

odimnostrum...poslušaj nasvet prijateljev,ki ti ponujajo pomoč...
preberi forum v celoti...pojdi k nekaterim audiofilom,pojdi na kak audio show....koncert,ne moreš se vsega naučit v nekaj postih na netu......za to potrebuješ leta in leta.....pa še takrat ne vemo vsega,delamo napake,kupujemo,prodajamo komponente..zato ..počasi... Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
(((OdiumNostrum

Pridružen/-a: Sre Maj 2012 16:12
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 10, 2012 20:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jejjj, torej ne bo nič iz tega Very Happy Pa tako sem upal, da bi našel kaj uporabnega Rolling Eyes No hvala za "reality check".

longplay je napisal/a:
Ne vem očitno več sam ne veš kaj bi sploh rad.
Po mojem ti bo minilo do vsega.

Zvočniki bi še bili za uporabo ostalo pa je dosti za v staro šaro.
Lahko pridem pogledat zvočnike?
Kolikor vidim bi lahko bili stari B&W. Rolling Eyes

Vem kaj bi rad. Rad bi soliden gramofon, soliden ojačevalec in solidne zvočnike. Ne vem zakaj je to tako težko razumeti. Iščem pač najbolj cheap varianto.

Citiram:

zs

drago67 je napisal/a:
odimnostrum...poslušaj nasvet prijateljev,ki ti ponujajo pomoč...
preberi forum v celoti...pojdi k nekaterim audiofilom,pojdi na kak audio show....koncert,ne moreš se vsega naučit v nekaj postih na netu......za to potrebuješ leta in leta.....pa še takrat ne vemo vsega,delamo napake,kupujemo,prodajamo komponente..zato ..počasi... Wink

Ne vem, kaj je bil povod za ta tvoj post. Si mogoče pomislil, da ne vem nič o temu, ker me to preprosto ne interesira? Zato ne vidim razloga, da bi se v te zadeve poglabljal, saj ko bo to (nakup) za mano, bodo mi najbrž vse te hifi misli rapidno izpuhtele iz glave Very Happy
Nazaj na vrh
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 12, 2012 20:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

longplay je napisal/a:

Kolikor vidim bi lahko bili stari B&W. Rolling Eyes

Še enkrat poglej. .saj so ja povsem 'zbombani' Embarassed
My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy!
Nazaj na vrh
Slinch

Pridružen/-a: Ned Jul 2009 16:17
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 12, 2012 21:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mislim da je tudi malo verjetno, da bi nekdo kupil bowerse in jih priklopil na tiste šervudeke.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
longplay

Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 12, 2012 21:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem na hitro pogledal niso B&W. Wink
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4
Stran 4 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu