| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jun 10, 2012 17:16 Naslov sporočila: |
|
|
odimnostrum...poslušaj nasvet prijateljev,ki ti ponujajo pomoč...
preberi forum v celoti...pojdi k nekaterim audiofilom,pojdi na kak audio show....koncert,ne moreš se vsega naučit v nekaj postih na netu......za to potrebuješ leta in leta.....pa še takrat ne vemo vsega,delamo napake,kupujemo,prodajamo komponente..zato ..počasi...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
(((OdiumNostrum

Pridružen/-a: Sre Maj 2012 16:12 Prispevkov: 22 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Ned Jun 10, 2012 20:53 Naslov sporočila: |
|
|
Jejjj, torej ne bo nič iz tega Pa tako sem upal, da bi našel kaj uporabnega No hvala za "reality check".
| longplay je napisal/a: | Ne vem očitno več sam ne veš kaj bi sploh rad.
Po mojem ti bo minilo do vsega.
Zvočniki bi še bili za uporabo ostalo pa je dosti za v staro šaro.
Lahko pridem pogledat zvočnike?
Kolikor vidim bi lahko bili stari B&W.  |
Vem kaj bi rad. Rad bi soliden gramofon, soliden ojačevalec in solidne zvočnike. Ne vem zakaj je to tako težko razumeti. Iščem pač najbolj cheap varianto.
| Citiram: | | Lahko pridem pogledat zvočnike? |
zs
| drago67 je napisal/a: | odimnostrum...poslušaj nasvet prijateljev,ki ti ponujajo pomoč...
preberi forum v celoti...pojdi k nekaterim audiofilom,pojdi na kak audio show....koncert,ne moreš se vsega naučit v nekaj postih na netu......za to potrebuješ leta in leta.....pa še takrat ne vemo vsega,delamo napake,kupujemo,prodajamo komponente..zato ..počasi...  |
Ne vem, kaj je bil povod za ta tvoj post. Si mogoče pomislil, da ne vem nič o temu, ker me to preprosto ne interesira? Zato ne vidim razloga, da bi se v te zadeve poglabljal, saj ko bo to (nakup) za mano, bodo mi najbrž vse te hifi misli rapidno izpuhtele iz glave  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 1012 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jun 12, 2012 20:13 Naslov sporočila: |
|
|
| longplay je napisal/a: |
Lahko pridem pogledat zvočnike?
Kolikor vidim bi lahko bili stari B&W.  |
Še enkrat poglej. .saj so ja povsem 'zbombani'  _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Slinch

Pridružen/-a: Ned Jul 2009 16:17 Prispevkov: 467 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Jun 12, 2012 21:16 Naslov sporočila: |
|
|
| Mislim da je tudi malo verjetno, da bi nekdo kupil bowerse in jih priklopil na tiste šervudeke. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
longplay
Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53 Prispevkov: 876 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Tor Jun 12, 2012 21:21 Naslov sporočila: |
|
|
Sem na hitro pogledal niso B&W.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|