Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Modifikacija Technics 1200 gramofona
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
suntrace1

Pridružen/-a: Pon Okt 2009 20:52
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 04, 2012 20:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala za odgovor ambasador. Verjemi mi, da če bi lahko, bi se z veseljem lotil Smile Žal ne posedujem dovolj tehničnega znanja in spadam med laične ljubitelje glasbe in hi-fi opreme.

Gramofon je pri enem mojstru sedaj že več kot pol leta in očitno ne bo znal rešiti uganke, zakaj avtomatika ne vrača ročice. Pogosto se zgodi da zaspim med poslušanjem plošče in mi pav pride ta funkcija.

Če kdo pozna koga, ki se spozna na Technics gramofone ali pa kakšen servis v Ljubljani, naj prosim sporoči. Dam za pivo, tak ki gre lažje in bolj z veseljem po grlu kot naše Laško Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
suntrace1

Pridružen/-a: Pon Okt 2009 20:52

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 05, 2012 22:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Še vedno brez napredka Sad Serviser me je prosil, če lahko poiščem nekoga, ki bi bil pripravljen posoditi enak model gramofona, za pomoč pri diagnostiki napake.

Če kdo ima doma Technics SL-1610 ali 1600 mk2, potem lepo prosim, če me kontaktira na ZS. Seveda se razume, da za tako uslugo plačam v denarju in ne v pivu!

http://www.audioscope.net/technics-sl1610-mk2-p-840.html

[/img]
Nazaj na vrh
jacoby

Pridružen/-a: Sre Jun 2008 10:23

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 05, 2012 23:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@suntrace1

vem v čem je problem, sam imam v delu podoben gramofon, lahko me kontaktiraš če želiš na ZS.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 051383384
jernejc

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 9:24
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 05, 2012 23:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A je pri technicsu tudi kaka podobna zadeva kot pri mojem dualu, kjer je bilo treba porihtat "steuerpimpel"?
LPJ

Just saw a gold plated optical fibre. Apparently the gold made it sound marvelous according to the salesman.
Nazaj na vrh
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 06, 2012 21:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Še dva v gold izvedbi v polnem sijaju in v popolni "bojni" opremi. Pa naj kdo ugane koliko je kompletek vreden na trgu.

2 x Technics-SL1200GLD Limited Gold Edition in Technics SH-DX1200

Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29
Kraj: Ljubljana-Vic

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 06, 2012 23:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mislim da je cena za enega okoli 2.350 $ Sad
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 17, 2012 23:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mi je malo visoka cifra ampak tako pač je.

Artikelzustand: Gebraucht
Beendet: 30. Okt. 201215:33:27 MEZ
Erfolgreiches Gebot: EUR 12.550,00 [ 39 Gebote ]
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4
Stran 4 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu