| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
marantz
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 22:18 Prispevkov: 122 Kraj: ILIRSKA BISTRICA
|
Objavljeno: Sre Avg 03, 2011 08:15 Naslov sporočila: |
|
|
Bilo bi super.
Mogoče je res pozabil nulo.
Jaz take količine svojega denarja na feedback 1 ne bi pošiljal, pa čeprav je mogoče izredno dober nakup. _________________ lp
Tomislav |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Slinch

Pridružen/-a: Ned Jul 2009 16:17 Prispevkov: 467 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Avg 03, 2011 10:41 Naslov sporočila: |
|
|
Se strinjam. Sicer sem takoj kliknil buy-it-now, ampak je prodajalec imel nastavljeno "immediate payment", torej je potrebno takoj nakazati denar, drugače ne gre zaključit nakupa.
Nato sem malo pogooglal in na nekem forumu našel temo iz februarja, v kateri govorijo o isti zadevi, prodajalec tudi iz Litve, takrat sicer za $420. Vse skupaj pa je že preveč smrdelo, da bi riskiral. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sre Avg 03, 2011 10:56 Naslov sporočila: |
|
|
| Slinch je napisal/a: | Se strinjam. Sicer sem takoj kliknil buy-it-now, ampak je prodajalec imel nastavljeno "immediate payment", torej je potrebno takoj nakazati denar, drugače ne gre zaključit nakupa.
Nato sem malo pogooglal in na nekem forumu našel temo iz februarja, v kateri govorijo o isti zadevi, prodajalec tudi iz Litve, takrat sicer za $420. Vse skupaj pa je že preveč smrdelo, da bi riskiral. |
ja potem je bil najbrž nateg....ne verjamem,da je kaj dosti takih biserov v litvi. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
marantz
|
Objavljeno: Sre Avg 03, 2011 14:05 Naslov sporočila: |
|
|
| drago67 je napisal/a: | | Slinch je napisal/a: | Se strinjam. Sicer sem takoj kliknil buy-it-now, ampak je prodajalec imel nastavljeno "immediate payment", torej je potrebno takoj nakazati denar, drugače ne gre zaključit nakupa.
ja potem je bil najbrž nateg....ne verjamem,da je kaj dosti takih biserov v litvi. |
V to nebil tako ekstremno prepričan.
Zanimivo se na ebay.de pojavlja(jo) prodajalci iz Poljske.
Sicer z zelo visokimi cenami in z nekimi kvazi vintage zadevami, ampak so pa. _________________ lp
Tomislav |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sre Avg 03, 2011 15:25 Naslov sporočila: |
|
|
ja tisti je v glavnem eden ,ki ima trgovino in v glavnem ima cenejšo robo,medtem ko je tale končna stopnja vse prej kot cenejša roba.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
marantz
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Sob Sep 03, 2011 20:12 Naslov sporočila: |
|
|
| marantz je napisal/a: | | drago67 je napisal/a: | | Slinch je napisal/a: | Se strinjam. Sicer sem takoj kliknil buy-it-now, ampak je prodajalec imel nastavljeno "immediate payment", torej je potrebno takoj nakazati denar, drugače ne gre zaključit nakupa.
V to nebil tako ekstremno prepričan.
Zanimivo se na ebay.de pojavlja(jo) prodajalci iz Poljske.
Sicer z zelo visokimi cenami in z nekimi kvazi vintage zadevami, ampak so pa. |
Verjetno kaj takega o aparatih iz Slovenije pišejo tudi na kakem nemškem forumu...
No, tega sicer nisem zasledil.Švabi, pač!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Slinch

Pridružen/-a: Ned Jul 2009 16:17 Prispevkov: 467 Kraj: LJ
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
anton

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 13:09 Prispevkov: 77 Kraj: kamnik
|
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 031-246-212 |
|
 |
marantz
|
Objavljeno: Ned Sep 04, 2011 22:45 Naslov sporočila: Re: vuuufff |
|
|
[quote="anton"]
Ja, 4000 i sitno. mogoče upravičeno, nisem jih še slišal, pa tudi verjetno nikoli ne bom.
lp _________________ lp
Tomislav |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
anton

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 13:09 Prispevkov: 77 Kraj: kamnik
|
Objavljeno: Pon Sep 05, 2011 17:40 Naslov sporočila: Re: vuuufff |
|
|
[quote="marantz"] | anton je napisal/a: |
Ja, 4000 i sitno. mogoče upravičeno, nisem jih še slišal, pa tudi verjetno nikoli ne bom.
lp |
ja tole je bilo pa zelo ugodno.... |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 031-246-212 |
|
 |
marantz
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|