Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Naim vs Rotel
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
gligo

Pridružen/-a: Ned Jul 2008 15:26
Kraj: Slovenj Gradec

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 23, 2008 16:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala, se vidimo Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
doberman

Pridružen/-a: Pon Jul 2008 17:19
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 31, 2008 11:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lepo, da sta se dogovorila in da obstajajo tudi takšni ljudje, ki ti želijo pomagati, ker tega pri današnji zavisnosti ne srečaš prav pogosto. Wink
Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 31, 2008 22:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Besede zavist ni v mojem vokabularju.

Sem človek, ki z velikim veseljem pomaga vsakomur, kolikor je pač v moji moči. In če se pri meni kot velikemu ljubitelju novodobnih hi-tech audio naprav nahaja kakšna stvar, zanimiva tudi komu drugemu, ter je ta resen in s čutom odgovornosti do tujih stvari, mu jo z veseljem posodim na probo. O tem sem že enkrat pisal tule.

V dotičnem primeru je Iztok vzel na probo Nuforcovega integrirca, s katerim žene svoje Magneplanarje. Upam, da nas bo počastil s svojimi slušnimi vtisi. Razz

lp
Nazaj na vrh
hi_musica

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 7:17

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 08, 2008 14:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kako spoznanje o testu Nuforce - Magneplanar?
Vili
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 08, 2008 18:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Integrirec je že dva dni nazaj. Nažalost (kljub Iztokovemu povabilu) nisem slišal kako deluje z Magneplanarji, saj sem bil v gužvi in sem ga prevzel usput na poti iz tujine.

Telefonično pa mi je Iztok povedal, da je impresioniran, saj dosedaj njegovih zvočnikov še noben ojačevalec ni pognal tako dobro in da v prihodnosti sledi nabava Nuforca.

Kaj več pa upam, da bo napisal sam.

lp
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 22, 2008 13:23    Naslov sporočila: Sander Sassen "popušča" Odgovori s citatom

Ker sem se tudi sam ogrel za nuforce amplifikacijo in spremljam stvari na spletu, sem odkril ta zanimiv test omenjene osebe, ki je testiral (čeprav mu niso dali primerka proizvajalci) mono bloke reference 9 V2. Do tega modela je bil " Twisted Evil Twisted Evil prizaneslivejši Twisted Evil Twisted Evil ", kot do ref.8 V1. Če koga zanima, tu je link:

LINK

Audiohedonist
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 22, 2008 14:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Posredovana povezava ne vrže na test. Vsaj pri meni nekaj trokira. Med brskanjem po njihovem sajtu pa tudi nikjer ne najdem testa.

Ali misliš morda tegale?

Če je tako, potem gre za 2 leti star test monoblokov V1 generacije. Nova V2 generacija ima rdeče module.

Lep pozdrav!
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 22, 2008 21:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, tega sem mislil ja, ampak ni šlo vnesti direktni link ampak me je vrglo "eno mapo višje".

Audiohedonist
Nazaj na vrh
mako1

Pridružen/-a: Pet Maj 2008 7:30
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 24, 2008 12:36    Naslov sporočila: Nuforce Ikon Odgovori s citatom

Morda bi bilo bolje odpreti novo temo- Nuforce ojačevalniki.
Naj pohvalim Nuforce Icon amplifikacijo, ki kljub svoji fizični majhnosti igra neverjetno dobro. Very Happy
Hvala tudi Audiofill-u za prijaznost in prikaz njegovega sistema.
Lp!
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 24, 2008 21:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Predlagam, da nadaljujemo o Nuforcu dalje v tej posvečeni temi, saj smo to temo ki temu ni namenjena že preveč zasmetili (največ po moji zaslugi), za kar se opravičujem avtorju teme.

Lep pozdrav!
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu