| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
JANKO Gost
|
Objavljeno: Ned Jul 05, 2009 17:37 Naslov sporočila: |
|
|
| krokar je napisal/a: | In si prepričan, da ima to kaj opraviti z akustiko tvoje sobe ali kaj?!  |
Ne nekateri so dajali direktne predloge o tem kater ojačevalec, zvočnike naj si izbere Sašo in o opremi niso povedali nič konkretnega. Jaz sem samo hotel dodati nekaj izkušenj z opremo, ki je bila predlagana.
Če nadaljujem z Dynaudio zvočniki v smislu akustike sobe, so moje izkušnje z njimi kar se akustike v prostoru tiče slabe. Zvočnik audience 60 (morda 62, se ne spomnim več) je v precej večji sobi kot jo ima Sašo donel, kljub temu da je bil meter od stene. Preden bi se odločil za Dynaudio bi jih zagotovo hotel stestirati doma. V Inteku sem poslušal focus in contour. Contour so se mi zdeli izjemno dobri, vendar ne vem kako bi se obnesli v manjšem prostoru. Mislim, da sem tudi v eni reviji zasledil pri testu focus 140, da se bas zelo slabo obnaša.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|