| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
sandi
Pridružen/-a: Sob Jan 2011 22:39 Prispevkov: 96 Kraj: celje
|
Objavljeno: Sob Jan 25, 2014 14:20 Naslov sporočila: |
|
|
dober predlog, Blaupunktov avtoradio.
Nekako se mi zdi škoda denarja 200 eur za investiranje v tuner, kateri pa razen svetlih izjem (katere ste mi predlagali) in so v visokem cenovnem razredu.
Zagotovo tudi moj tuner v Harman / Kardon AVR 635 ni ravno slab.Sodeč da je receiver relativno visoko.
Morda pa pričakujem PREVEČ (kar zahteva kvaliteto zvoka)!?
Pa še komentar;
če se v studijih radijskih postaj vrtijo mp3-ji (kateri so vprašljive kvalitete) res ne moreš pričakovati od tunerja vsemogočni zvok.
Strinjam pa se z tezo;
bralci tega foruma moramo biti zahteveni - kar se tiče kvalitete zvoka v vseh pogledih. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
sandi
Pridružen/-a: Sob Jan 2011 22:39 Prispevkov: 96 Kraj: celje
|
Objavljeno: Sob Jan 25, 2014 14:35 Naslov sporočila: |
|
|
| makra28 je napisal/a: | | Še par besed o FM anteni. Na žalost sem tudi sam iz krajev, kjer je slab sprejem FM signala. Odkar signal sprejemam z anteno MD ST-02, ni več nobenega problema. Toplo priporočam. |
napiši za kašno anteno gre MD ST-02 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sob Jan 25, 2014 14:42 Naslov sporočila: |
|
|
| Zato sem napisal da si kupi kak ugoden streamer. Postaj imaš potem kolikor hočeš iz celega sveta, ne rabiš antene itd. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
glasba
Pridružen/-a: Tor Dec 2009 12:30 Prispevkov: 62 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Čet Jan 01, 2015 16:12 Naslov sporočila: |
|
|
koncno tudi jaz kupil en cenejsi DAC...:
-da bi poslusal internet radio...preko opticnega kabla iz zvocne kartice, DAC-a in do HiFi ojacevalca
in
-da bi primerjal s HiFi tunerjem Kenwood KT 5020.
do sedaj je se vsak slisal razliko v kvaliteti, v prid Kenwoodu. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|