Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Kateri vrhunski tuner ukv fm stereo
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
sandi

Pridružen/-a: Sob Jan 2011 22:39
Kraj: celje

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 25, 2014 14:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dober predlog, Blaupunktov avtoradio.
Nekako se mi zdi škoda denarja 200 eur za investiranje v tuner, kateri pa razen svetlih izjem (katere ste mi predlagali) in so v visokem cenovnem razredu.
Zagotovo tudi moj tuner v Harman / Kardon AVR 635 ni ravno slab.Sodeč da je receiver relativno visoko.
Morda pa pričakujem PREVEČ (kar zahteva kvaliteto zvoka)!?

Pa še komentar;
če se v studijih radijskih postaj vrtijo mp3-ji (kateri so vprašljive kvalitete) res ne moreš pričakovati od tunerja vsemogočni zvok.

Strinjam pa se z tezo;
bralci tega foruma moramo biti zahteveni - kar se tiče kvalitete zvoka v vseh pogledih.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sandi

Pridružen/-a: Sob Jan 2011 22:39
Kraj: celje

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 25, 2014 14:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

makra28 je napisal/a:
Še par besed o FM anteni. Na žalost sem tudi sam iz krajev, kjer je slab sprejem FM signala. Odkar signal sprejemam z anteno MD ST-02, ni več nobenega problema. Toplo priporočam.

napiši za kašno anteno gre MD ST-02
Nazaj na vrh
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 25, 2014 14:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zato sem napisal da si kupi kak ugoden streamer. Postaj imaš potem kolikor hočeš iz celega sveta, ne rabiš antene itd.
Nazaj na vrh
glasba

Pridružen/-a: Tor Dec 2009 12:30
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 01, 2015 16:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

koncno tudi jaz kupil en cenejsi DAC...:

-da bi poslusal internet radio...preko opticnega kabla iz zvocne kartice, DAC-a in do HiFi ojacevalca
in
-da bi primerjal s HiFi tunerjem Kenwood KT 5020.

do sedaj je se vsak slisal razliko v kvaliteti, v prid Kenwoodu.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu