| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Edvard

Pridružen/-a: Pet Apr 2011 15:50 Prispevkov: 317 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pet Jun 14, 2013 22:52 Naslov sporočila: |
|
|
| mestn pu je napisal/a: | Na HDD sem disk z glasbo redno defragmentiral z Power defragmenterjem in mu pucal register z Eusing free(oba top shareware zastonjkarja, boljša od plačljivih) in odvečne podatke(CC Cleaner je čisto ok za to), da se ni sesuval in je bil hiter. Enako sem delal tudi z podatkovnimi HDDji, da so delali brez problemov.
Pri zadnji verziji Slimserverja pa je potrebno iti v settings in na player, da SB "vidi" player in to potem deluje 100%.
Včasih deluje tudi po starem, brez tega, ampak praviloma je najbolje prvo opraviti to proceduro.
SB se mi v vseh letih niti enkrat ni sesul ali delal problemov.
Pridobivanje IP mi vedno laufa avtomatsko, čim SB vidi, da so "settings" na "Player".. |
Khm:
You don't need to regularly defrag a Mac's hard drive, OS X writes small files in one batch, eliminating a lot of the need to defrag a Mac regularly.
 _________________ “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Sob Jun 15, 2013 10:29 Naslov sporočila: |
|
|
| Numb je napisal/a: | | Računalnik je Lenovo, star eno leto, škatla je bila takrat slabega jurja, sklepam, da to ni preslabo? Na starem mi ni delal nič bolje ali slabše. |
Še predobro. Pri meni je eden od računalnikov v mreži tri-štiri leta star, še iz časov, ko so se notri dajali 500GB diski, pa še to se v času streamanja na skviz na njem delajo tudi ostale stvari, pa nobenih štekanj. Ne rabi skviz super duper računalnika, že takle o katerem govorim je čisto okej. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|