Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Popularnost Squeezeboxa
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Edvard

Pridružen/-a: Pet Apr 2011 15:50
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 14, 2013 22:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mestn pu je napisal/a:
Na HDD sem disk z glasbo redno defragmentiral z Power defragmenterjem in mu pucal register z Eusing free(oba top shareware zastonjkarja, boljša od plačljivih) in odvečne podatke(CC Cleaner je čisto ok za to), da se ni sesuval in je bil hiter. Enako sem delal tudi z podatkovnimi HDDji, da so delali brez problemov.
Pri zadnji verziji Slimserverja pa je potrebno iti v settings in na player, da SB "vidi" player in to potem deluje 100%.
Včasih deluje tudi po starem, brez tega, ampak praviloma je najbolje prvo opraviti to proceduro.
SB se mi v vseh letih niti enkrat ni sesul ali delal problemov.
Pridobivanje IP mi vedno laufa avtomatsko, čim SB vidi, da so "settings" na "Player"..

Khm:
You don't need to regularly defrag a Mac's hard drive, OS X writes small files in one batch, eliminating a lot of the need to defrag a Mac regularly.
Cool
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 15, 2013 10:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Numb je napisal/a:
Računalnik je Lenovo, star eno leto, škatla je bila takrat slabega jurja, sklepam, da to ni preslabo? Na starem mi ni delal nič bolje ali slabše.

Še predobro. Pri meni je eden od računalnikov v mreži tri-štiri leta star, še iz časov, ko so se notri dajali 500GB diski, pa še to se v času streamanja na skviz na njem delajo tudi ostale stvari, pa nobenih štekanj. Ne rabi skviz super duper računalnika, že takle o katerem govorim je čisto okej.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu