| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Sre Mar 30, 2016 20:22 Naslov sporočila: |
|
|
| habo66 je napisal/a: | Joj, res groza da nihče ni opazil da pol leta nisi nič napisal. Očitno je tega toliko da se kakšen mesec ali dva vmes niti ne pozna.
Sicer pa ali res ne bi odprl svoje teme? Ali ne bi bilo bolj pregledno vse skupaj. Lahko napišeš po modelih kako si razvijal, kaj si nadgradil itd. Sedaj je cel šmorn po vseh temah.
Btw, sem imel tvoje kable doma... | Vem.
Fantje jih kar radi jih posojajo znancem in prijateljem. Tudi na ta način dobim povratne info..
Odkrito povedano me je minilo pisat o kablih, preveč žolča je okoli tega in dejansko je edini pravi dokaz-plug in..
Dosti večji izziv je narediti serijo kablov od katerih je vsak malenkost drugače narejen in terminiran in jih primerjat z ultimativnimi modeli na katerih so najdražji Oyaide, Furutech in Iego vtiči in tem vtičem prilagojeni kabli še na pol crknjen audio sistem spremenijo v koncertno dvorano..
Res dober in pretehtano uporabljen vtič napram vtičem srednjega razreda ali kopijam pokaže toliko več, da je dejansko manj občutljiv na sisteme kot kabel z vtiči srednjega cenovnega ranga ali nižjega ali kopijami in za moje pojme je na dobrem kablu tak vtič komponenta zase in je glede na to, kaj dejansko zmore, vreden vsakega centa....
Ker igra-muziko celo na prej nezanimivih komadih do te nore mere, da se je potem dneve težko "odlepit" od audio sistema. _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
diyfreak
Pridružen/-a: Pon Okt 2011 23:29 Prispevkov: 489 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Sre Mar 30, 2016 21:19 Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem že razmišljal , da bi na svojem Citroenu zamenjal matice na felgah in bi tako naenkrat prišel do boljšega avtomobila  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi
Pridružen/-a: Sob Maj 2009 1:55 Prispevkov: 238 Kraj: črna
|
Objavljeno: Sre Mar 30, 2016 22:07 Naslov sporočila: |
|
|
| Nekateri so si na špegu obesili cd od Šabana Šauliča in jim je avto pil manj in bolj letel- majke mi. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Apr 03, 2016 21:00 Naslov sporočila: |
|
|
Se je pa danes eden pojavil v prodaji. Prodaja pa ga skoraj sigurno naš soforumaš tako, da...........
 _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ajka
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00 Prispevkov: 3192 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Ned Apr 03, 2016 23:37 Naslov sporočila: |
|
|
LP
Brez heca, velja tako za Freedom amp, Mantra kable in še kak Slo produkt.
"Stvar" postane resna, ko "prehodi pot" od ideje, imena, registracije blagovne znamke, doooo prodajnih polic in določitve MPC cene (z vsemi takimi in drugačnimi stroški, možnostjo stalno iste kvalitete, dobave itd.).
Šele takrat lahko kolikor toliko "objektivno sodiš" kje "stvar" je, napram konkurenci.
Enostavno ne moreš tržit npr. kabla, ki ima gor "silver WBT" za 200€.
Ko se cene "premaknejo" na pravo mesto potem so vsi produkti na isti startni liniji za tekmo, če temu tako lahko rečemo
PS.:Tako pa se zelo rado zgodi, da kakšne "potencialno dobre" komponente končajo na "bolhi" tudi za bistveno manj kot je samo stroškov materiala ! _________________ ~ ** ~ |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: - |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|