| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Čet Dec 29, 2011 23:00 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | Jaz pa ne bom zaprosil za poslušanje. Zato ker potem dva meseca ves depresiven ne bom mogel spat ko bom uvidel kakšna jetra poslušam doma. Se poznam in za mojo dušo bolje da ne grem, ker ne bom imel več peace of mind.  |
Ne si no preveč k srcu jemat tega, jaz bi rade volje "riskiral" nekaj trenutkov duševnega miru za to izkusnjo.
Najbolj me firbec matra, do kakšne mere je ta sistem sposoben rekreirati posnetek grmenja, udarcev strele, na enem od Cheskyevih samplerjev. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Njegoš
Pridružen/-a: Pet Feb 2010 16:31 Prispevkov: 331 Kraj: LUBLJANA
|
Objavljeno: Pet Dec 30, 2011 09:35 Naslov sporočila: |
|
|
Na sliki sem opazil, da ti zvicniki stojijo na nekih mrezah-odprtinah.Je to morda sub bas ali talno ogrevanje,zracnik.
Zakaj taka postavitev?
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49 Prispevkov: 1408 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Pet Dec 30, 2011 09:43 Naslov sporočila: |
|
|
| Njegoš je napisal/a: | Na sliki sem opazil, da ti zvicniki stojijo na nekih mrezah-odprtinah.Je to morda sub bas ali talno ogrevanje,zracnik.
Zakaj taka postavitev?
Lp |
Preglej stran 7.  _________________ Lp
Bernard
--------------
Live and let live. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Njegoš
|
Objavljeno: Pet Dec 30, 2011 09:49 Naslov sporočila: |
|
|
Vse dobro pregledal.Vibracije?
Lp  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kidhoward
Pridružen/-a: Tor Feb 2011 11:09 Prispevkov: 35 Kraj: Lesično
|
Objavljeno: Pet Dec 30, 2011 10:10 Naslov sporočila: Dimenzije? |
|
|
| Čestitam za projekt. Ne vem, če sem kje spregledal. Kakšne pa so dimenzije sobe? Kakšni so načrti glede akustičnega tretmaja? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09 Prispevkov: 890 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Dec 30, 2011 10:11 Naslov sporočila: |
|
|
Basi so temelj dobre reprodukcije.
Tukaj so že v temeljih!
Rad bi slišal tvoj sistem ko bo dokončan.
Čestitam. _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Njegoš
|
Objavljeno: Pet Dec 30, 2011 10:24 Naslov sporočila: |
|
|
Nimam namena kritizirat samo zanima me, kakšen je upliv toliko basa na samo horno in nosilce na katerih stoji, jaz osebno, ki sem frik, da vsako stvar poskušam izolirati od vibracij to nebi postavil tako saj sama konstrukcija mi deluje preslabotno, da tega nebi zaznala in potem po kablih naprej do digitalije napajanja itd. Mogoče se motim.
Vse čestitke za ta velik projekt.
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|