| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Čet Maj 28, 2009 21:53 Naslov sporočila: |
|
|
Se nahajajo tam in za primerjavo je tudi še stara sestava!Je pa zanimivo, da se je ocena po zamenjavi zvočnikov znižala s 4 na 3 zvezdice!
No, ampak to omenjam le za hec, večini in tako tudi meni je to verjetno vseeno.
Sam sicer menim, da med Usherjevimi boxi tile moji na fotografijah niti ne delujejo tako dobro kot nekateri drugi iz njihovega programa.Kot npr. tile:
http://www.audio-markt.de/_markt/item.php?id=4620800643&audioauktion=2003889e04802946af0c0219b738182d |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aleksander

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 17:47 Prispevkov: 659 Kraj: Ajdovscina
|
Objavljeno: Čet Maj 28, 2009 23:01 Naslov sporočila: |
|
|
| Nekaj si verjetno narobe naredil,saj jih v galeriji res ni ... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aleksander

|
Objavljeno: Čet Maj 28, 2009 23:28 Naslov sporočila: |
|
|
Že...ampak galerija ni bila nič spremenjena že nekaj časa...
Ni nobenih sprememb so še vedno samo Klipschi tam na slikah
Zadnja sprememba je 6.2.2009... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pet Maj 29, 2009 06:36 Naslov sporočila: |
|
|
| krokar je napisal/a: | Je pa zanimivo, da se je ocena po zamenjavi zvočnikov znižala s 4 na 3 zvezdice!
No, ampak to omenjam le za hec, večini in tako tudi meni je to verjetno vseeno. |
Meni se tudi ne zdi najbolj posrečeno to, z ocenjevanjem sistemov in zato tudi nisem nikoli nič ocenjeval. Bi pa predlagal administratorju, da če je že dodal galeriji opcijo ocenjevanja, da doda povsod zraven zvezdic, še trenutno število ocen oziroma ocenjevalcev, ki so nek sistem ocenili - bi bilo bolj relevantno. Namreč, nek sistem ima 5 zvezdic a le eno oceno, drugi pa na primer 4 zvezdice in 15 ocen. A ker mi tega ne vemo, nimamo predstave o teži ocene nekega sistema.
Toliko administratorju v razmislek.
Sicer pa sem sam o tem že večkrat razmišljal, sedaj pa se mi je ponudila priložnost da to razmišljanje nekje na smiselni točki tudi predstavim. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
knap
Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49 Prispevkov: 1264 Kraj: MIKLAVŽ
|
Objavljeno: Pet Maj 29, 2009 07:36 Naslov sporočila: |
|
|
ja, galerija je bila nazadnje spremenjena 6.2.09
sicer tudi sam ne vem kako dodati slike v galerijo, ker 10 jih je navoljo pri prvem vnosu, kako pa se potem dodaja pa še nisem ugotovil
morda kdo ve?
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
Objavljeno: Pet Maj 29, 2009 07:39 Naslov sporočila: |
|
|
| aleksander je napisal/a: | Že...ampak galerija ni bila nič spremenjena že nekaj časa...
Potem pa naju en in isti link vodi do dveh različnih stvari!Bo pa bolj verjetno, da si stvari niti ne pogledaš drugače kot le mimogrede.V nasprotnem bi videl, da gre za stare fotke, na katerih se takoj opazijo Klipschi z rumenimi membranami, pa še subwoofer izstopa.Na novi seriji fotografij jih ni, pa še z opisom sistema sem se veliko bolj potrudil.
Novo galerijo pa bom potem objavil šele, ko bo TV romal na steno, direktno izpod njega bo nameščen center zvočnik(verjetno ne isti), vse skupaj pa bo izgledalo bolj urejeno.Če bo pa še kaj drugega novega, bomo pa videli.
Z izjemo zvočnikov je sicer sistem bolj videofilski kot audiofilski. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Pet Maj 29, 2009 07:45 Naslov sporočila: |
|
|
Če posodobite sistem, potem v galeriji dodate nove slike in tekst, ki spada k temu. Ampak ne brišite starega vnosa, tako da se vidi, kako se sistem spreminja skozi čas. Torej, samo dodajate.
BTW. marsikje so napake, pa je vse od programerja odvisno.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Maj 29, 2009 07:58 Naslov sporočila: |
|
|
| krokar je napisal/a: | | aleksander je napisal/a: | Že...ampak galerija ni bila nič spremenjena že nekaj časa...
Potem pa naju en in isti link vodi do dveh različnih stvari!Bo pa bolj verjetno, da si stvari niti ne pogledaš drugače kot le mimogrede.V nasprotnem bi videl, da gre za stare fotke, na katerih se takoj opazijo Klipschi z rumenimi membranami, pa še subwoofer izstopa.Na novi seriji fotografij jih ni, pa še z opisom sistema sem se veliko bolj potrudil.
Novo galerijo pa bom potem objavil šele, ko bo TV romal na steno, direktno izpod njega bo nameščen center zvočnik(verjetno ne isti), vse skupaj pa bo izgledalo bolj urejeno.Če bo pa še kaj drugega novega, bomo pa videli.
Z izjemo zvočnikov je sicer sistem bolj videofilski kot audiofilski. | Nobenega update-a ni v galeriji, če bi bil bi se galerija tudi premaknila na prvo mesto, mimogrede...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
knap
Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49 Prispevkov: 1264 Kraj: MIKLAVŽ
|
Objavljeno: Pet Maj 29, 2009 07:59 Naslov sporočila: |
|
|
krokar, ti vidiš drugače kot vsi ostali
mi vidimo samo 2 sliki in obe sta z klipschi
trancedj, če kliknem na uredi potem lahko samo spreminjam obstoječih 10 slik, torej jih zamenjam z drugimi , ne morem pa dodat še nekaj zraven
ali pa ne znam?
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Pet Maj 29, 2009 08:26 Naslov sporočila: |
|
|
Dodaj vpis, ne pa uredi, dejte fantje mal pogledat prosim. Krokar, treba je bilo pritisnit še potrdi, da je nov vpis viden.
LP
Admin _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

|
Objavljeno: Pet Maj 29, 2009 08:35 Naslov sporočila: |
|
|
Dejstvo je, da je na tem forumu problem s slikami in nalaganjem, pa sem prijavljen na 20 forumov, povsod samo prilepim link do mojih že pomanjšanih in urejenih fotk, tukaj pa nalaganje na server, potem ko jo doda ne veš kje je, ali je že v osnovi prevelika...in dostikrat bi že kaj prilepil pa enostavno nimam volje, in potem dobivam še opozorila da sem narobe prilepil.
Tako da po drugi strani pač ni priispevka, kar je pa spet slabo za forum, bolj kot če slika slučajno zgine po 2 letih, itak živ bog ne bo odprl teme.
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aleksander

|
Objavljeno: Pet Maj 29, 2009 08:41 Naslov sporočila: |
|
|
Krokar sedaj pa vsi vidimo kaj si kupil
Škoda samo da nisi pustil gor tudi prejšnega sistema kot je rekel Trancedeejay..
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25 Prispevkov: 888 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Pet Maj 29, 2009 08:42 Naslov sporočila: |
|
|
| ajka je napisal/a: | LP
Tukaj ob tej priliki se morem dotaknit nehvaležne teme USHER in "kopiranja" dizajna !!!
Ta firma v kar nekaj modelih "uspešno" trži kot svoje izdelke USHER a se kiti z "recikliranimi dizajni" drugih proizvajalcev(Pred leti je bilo teh modelov še več)...Upam,da vsaj notri imajo kaj svojega |
Sedaj ko je krokar dodal slike zvočnikov v galerijo je razvidno, da so v zvočnikih uporabljene naslednje enote Usher 8945A, visokotonec pa je prav tako Usher 9550-20
Nazadnje urejal/a Senca Pet Maj 29, 2009 09:09; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

|
Objavljeno: Pet Maj 29, 2009 08:58 Naslov sporočila: |
|
|
Krokar, saj bi pusti na miru, ampak ker si tolikokrat povdaril da so zvočniki najpomembnejši del sistema in dodajo največ h končem rezultatu.
Sam nisem ne avdiofil še hi-fi-ist skoraj ne, ampak vem da nobeni zvočniki ne zaigrajo brez dobrega izvora zvoka, sploh pa ne amplifikacije, sploh pa ne take mrcine. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|