| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
sound

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:21 Prispevkov: 238 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Dec 22, 2017 06:25 Naslov sporočila: |
|
|
| china je napisal/a: | Bom kar tukajle povprašal, če je že govora o Electrocompaniet...
Kako se kaj obnese tale nordijec z Sonus Faber. Konkretno z Cremono Auditor. |
Zdravo, imam že kar nekaj časa skupaj sparjene Auditorje in Electrocompaniet končno in pred pa sem še vedno navdušen...zadeva špila za moj okus fenomenalno in je že večkrat prekosil veliko đražji sistem.
Italijani in nordijci gredo zelo lepo skupaj  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mzi.perx
Pridružen/-a: Čet Jun 2008 0:06 Prispevkov: 167 Kraj: PIRAN
|
Objavljeno: Pet Dec 22, 2017 10:20 Naslov sporočila: |
|
|
| sound je napisal/a: | | china je napisal/a: | Bom kar tukajle povprašal, če je že govora o Electrocompaniet...
Zdravo, imam že kar nekaj časa skupaj sparjene Auditorje in Electrocompaniet končno in pred pa sem še vedno navdušen...zadeva špila za moj okus fenomenalno in je že večkrat prekosil veliko đražji sistem.
Še bolj gredo skupaj z Italijani Unison, Monrio, Audia Flight.
Zanimivo, da je imel F.Serblin za testiranje Spectrala, hitri , transparentni ojačevaleci. Italijani imajo enega takega, Norma audio pa še je cenovno ugoden.
Electrocompaniet je anemičen, meden, počasen, ubije v Sonus Fabru tisto v čemer se razlikuje od drugih. _________________ MZI.PERX
Nazadnje urejal/a mzi.perx Pet Dec 22, 2017 15:42; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
benma

Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12 Prispevkov: 1631 Kraj: Kamnica
|
Objavljeno: Pet Dec 22, 2017 15:02 Naslov sporočila: |
|
|
| sound je napisal/a: | | china je napisal/a: | Bom kar tukajle povprašal, če je že govora o Electrocompaniet...
@Sound: imaš končno stopnjo ec. V tej temi je govora o integrircu. Še enkrat, to zvokovno ni eno in isto. Končne stopnje imajo transparentnejši zvok.
@mzi.perx: electrocompaniet nikakor ni niti anemičen niti meden niti počasen. Ali pišeš iz lastnih izkušenj ali si to nekje prebral? Moji Focusi 160 sicer niso povsem idealna kombinacija, ampak basi, ki jih moj eci pošilja skozi njih, so fenomenalni, čeprav gre za monitorje. Enako velja za vokale. Res pa ec niso primerni za zvokovne analitike.
Za ec velja: love it or leave it. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mzi.perx
Pridružen/-a: Čet Jun 2008 0:06 Prispevkov: 167 Kraj: PIRAN
|
Objavljeno: Pet Dec 22, 2017 15:53 Naslov sporočila: |
|
|
| benma je napisal/a: | | sound je napisal/a: | | china je napisal/a: | Bom kar tukajle povprašal, če je že govora o Electrocompaniet...
@Sound: imaš končno stopnjo ec. V tej temi je govora o integrircu. Še enkrat, to zvokovno ni eno in isto. Končne stopnje imajo transparentnejši zvok.
@mzi.perx: electrocompaniet nikakor ni niti anemičen niti meden niti počasen. Ali pišeš iz lastnih izkušenj ali si to nekje prebral? Moji Focusi 160 sicer niso povsem idealna kombinacija, ampak basi, ki jih moj eci pošilja skozi njih, so fenomenalni, čeprav gre za monitorje. Enako velja za vokale. Res pa ec niso primerni za zvokovne analitike.
Za ec velja: love it or leave it. |
Če ti je všeč Dynaudio je logično, da ti je všeč Electrocompaniet.
Če bi kdaj slišal Spectral ali Normo bi slišal kaj je to hitrost, zračnost, konec koncev nevtralnost.
SF in Dynaudio ne moreš primerjat med seboj, zato tudi primernost ojačevalcev ! _________________ MZI.PERX |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bigi7
Pridružen/-a: Tor Okt 2013 14:54 Prispevkov: 57 Kraj: LOGATEC
|
Objavljeno: Sob Dec 23, 2017 14:03 Naslov sporočila: |
|
|
| Ali ECI 6 igra podobno kot ECI 5MKII? |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 041525054 |
|
 |
benma

Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12 Prispevkov: 1631 Kraj: Kamnica
|
Objavljeno: Ned Dec 24, 2017 11:25 Naslov sporočila: |
|
|
Imel naj bi izpopolnjen napajalni in pa predojačevalski del. Slišal ga nisem, vendar domnevam, da velike razlike v zvoku ni, ker je layout praktično isti, pa tudi tehnični podatki so zelo podobni (6ica ima na 8 ohmih 5w več).
Edina pomanjkljivost, ki jo vidim, je manj vhodov (1xlr + 2 rca + ht, eci5mk2 ima 2xlr + 3 rca + ht), razen tega 6ica nima izhoda rec-out, ki ga uporabljam za priključitev na amp za slušalke.
Odvisno kaj ti več pomeni: novi model ali priključki. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|