Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

nakup slušalk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Alen Tokmadzic
Gost

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 07, 2015 07:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kot bi rekel Šojić, če kdo pozna ( Laughing ): "O maj Gad, tenk ju."

Našel. Porka duš in to na domačem trgu. Kera izjava.

Celo noč sem iskal na eBay tale kabel, ki sem si ga zaželel. Res. Ene dve uri sem iskal tak kabel in nič našel. Uporabil vse možne iskalne besede. Sem sicer nekaj našel za 0,99 funtov al' dolarjev in naročil. Matki sem se obesil na PayPal. Zadeva je pa iz Kitajske. Šit. Kr neki.

Pol sem pa šel na najdi.si, ko sem dobil že nekaj izkušenj z iskanejm, in našel na spletni strani www.ces.si tole zadevo:

Fiio LU1 Smart Adapter Cable.

http://www.ces.si/fiio-lu1-headset-line-out-kabel-prikljucek-raven-424558.html

Na uradni strani od Fiio piše, da je OFC kabel, ki je pozlačen.
Cena na prej omenjeni strani www.ces.si je pa 14,95€.

Dajte mi povedat sem dobro naredil?

Nazadnje urejal/a Alen Tokmadzic Ned Mar 08, 2015 11:27; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
simonceli

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 8:36
Kraj: Komenda

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 07, 2015 08:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zakaj pa rabiš še mikrofon?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Alen Tokmadzic
Gost

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 07, 2015 08:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Od kje zdej teb' mikrofon?

Je ta kabel dober? Je za kej?

EDIT: Aja. Ker ima 4 konekte? Ne, nisem dobil drugega kabla. Sej delal bo lih tko.

EDIT2: Sam' ti s' pa tud. Če bom rabil to za poslušat. Torej bom ta vmesni kabelčič vtaknil v AUX-OUT na laptopu. Kaj bom pol tle rabil mikrofon?
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 08, 2015 05:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V minuti našel kabel - ko listja in trave. Cena par EUR - Ebay. Lahko ga pa tudi sam narediš. Greš v AVC in zlotaš po želji, konektorji so Neutrik.
Človek je z razlogom napisal glede mikrofona.

Alen Tokmadzic
Gost

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 08, 2015 07:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

https://www.google.si/search?q=3.5mm+male+female+jack+ofc+gold+high-end&safe=off&espv=2&biw=1600&bih=775&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=7t_7VLWMEcHeU6CugpgC&ved=0CAYQ_AUoAQ#safe=off&tbm=isch&q=3.5mm+male+female+jack+ofc+gold+high-end+cm+black

Jaz sem se z eBay-em zajeb****. Za googla se pa še spomnil nisem. Res me že EMŠO daje. In to ornk.

Dajte mi povedat: je tale Fiio kabel, ki sem ga naročil, dober?
Nazaj na vrh
Alen Tokmadzic
Gost

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 08, 2015 07:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No. Sam če se spustiš v detajle vidiš, da ni nobenega takega kabla, ki bi prišel v poštev glede na moje želje. Da je črn - v celoti in da je na strani kjer je male connector ogrodje vtičnice mini. In da je malo/precej boljši. Ter, da je kratek - do 10cm.

Kar nekaj no. In ti in tvoje listje.
A sedaj veš zakaj sem se ubadal dve uri z eBay-em? Pa še eBay ima search system nekaj beden.

Pa še kar ne razumem od kje unmu ideja za mikrofon.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu