| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
LBaudio
Pridružen/-a: Ned Jan 2010 10:25 Prispevkov: 921 Kraj: Ljubljana, SLOVENIJA
|
Objavljeno: Sob Feb 08, 2014 08:39 Naslov sporočila: |
|
|
Zvone dela samo se svoje enote, precej se je usmeril v Car audio in izdeluje referencno linijo driverjev za nemski Ground Zero.....ZR-speakerlab.si
http://www.zr-speakerlab.si/products.html _________________ For Fast Moving Concerts
Custom Aeroports
Custom car audio installs
2 X WR setter dBDrag street B - 2005 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
matajur
Pridružen/-a: Ned Mar 2009 19:19 Prispevkov: 28 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Sob Feb 08, 2014 08:55 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala vsem za odgovore. Šele sedaj sem prišel do delujočega interneta, zato tak zamik.
Pomeril sem z multimetrom in kaže 3,9 ohma. Kot razumem naj bi bilo to v redu. Prav tako je tudi test z baterijo povzročil šumenje v zvočnikih.
Se pravi gremo naprej na ojačevalec. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
D3v1L
Pridružen/-a: Pet Jan 2014 22:56 Prispevkov: 32 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Ned Feb 09, 2014 18:28 Naslov sporočila: Re: Uničeni zvočniki |
|
|
| matajur je napisal/a: | | Neumnost, ki sem jo napravil. Preko izhoda za slušalke sem priklopil mali prenosni radio na ojačevalec. Najprej je špilalo v redu, potem pa sem ponesreči zavrtel gumb za glasnost (na radiu) in je samo počilo in tišina. |
Še moje začetniško vprašanje. Zakaj se pa to nebi smelo naredit? A je problem samo v obračanju gumba na radiu? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jože
Pridružen/-a: Sre Dec 2009 18:30 Prispevkov: 321 Kraj: Jesenice
|
Objavljeno: Ned Feb 09, 2014 20:01 Naslov sporočila: Re: Uničeni zvočniki |
|
|
| D3v1L je napisal/a: | | matajur je napisal/a: | | Neumnost, ki sem jo napravil. Preko izhoda za slušalke sem priklopil mali prenosni radio na ojačevalec. Najprej je špilalo v redu, potem pa sem ponesreči zavrtel gumb za glasnost (na radiu) in je samo počilo in tišina. |
Še moje začetniško vprašanje. Zakaj se pa to nebi smelo naredit? A je problem samo v obračanju gumba na radiu? |
Bom poizkusil odgovoruit z vprašanjem
Zakaj pri avtu kadar spelješ iz mesta ne dodaš toliko gasa, da je motor v maksimalnih vrtljajih nato pa v hipu spustš slopko?! Ali pa morda ko si že speljal z mesta z avtom, ki ima 100kW+ in potem dodaš gasa »do daske«? Verjetno če si voznik boš rekel ja to pa neeeeeee! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
D3v1L
Pridružen/-a: Pet Jan 2014 22:56 Prispevkov: 32 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Ned Feb 09, 2014 21:15 Naslov sporočila: Re: Uničeni zvočniki |
|
|
Ne mislim se delat norca ampak tudi to smo počeli. Slednje je bolj prijazno avtomobilu ampak tudi v prvem primeru ni bilo nič narobe. Avto ima v ta namen blokado... Verjetno ni ravno dobra primerjava Avto <-> Hifi.
Vseeno pa hvala za trud  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|