Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Uničeni zvočniki
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
LBaudio

Pridružen/-a: Ned Jan 2010 10:25
Kraj: Ljubljana, SLOVENIJA

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 08, 2014 08:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zvone dela samo se svoje enote, precej se je usmeril v Car audio in izdeluje referencno linijo driverjev za nemski Ground Zero.....ZR-speakerlab.si
http://www.zr-speakerlab.si/products.html

Custom Aeroports
Custom car audio installs

2 X WR setter dBDrag street B - 2005
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 041 853615
matajur

Pridružen/-a: Ned Mar 2009 19:19
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 08, 2014 08:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala vsem za odgovore. Šele sedaj sem prišel do delujočega interneta, zato tak zamik.
Pomeril sem z multimetrom in kaže 3,9 ohma. Kot razumem naj bi bilo to v redu. Prav tako je tudi test z baterijo povzročil šumenje v zvočnikih.

Se pravi gremo naprej na ojačevalec.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
D3v1L

Pridružen/-a: Pet Jan 2014 22:56
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 09, 2014 18:28    Naslov sporočila: Re: Uničeni zvočniki Odgovori s citatom

matajur je napisal/a:
Neumnost, ki sem jo napravil. Preko izhoda za slušalke sem priklopil mali prenosni radio na ojačevalec. Najprej je špilalo v redu, potem pa sem ponesreči zavrtel gumb za glasnost (na radiu) in je samo počilo in tišina.

Še moje začetniško vprašanje. Zakaj se pa to nebi smelo naredit? A je problem samo v obračanju gumba na radiu?
Nazaj na vrh
jože

Pridružen/-a: Sre Dec 2009 18:30
Kraj: Jesenice

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 09, 2014 20:01    Naslov sporočila: Re: Uničeni zvočniki Odgovori s citatom

D3v1L je napisal/a:
matajur je napisal/a:
Neumnost, ki sem jo napravil. Preko izhoda za slušalke sem priklopil mali prenosni radio na ojačevalec. Najprej je špilalo v redu, potem pa sem ponesreči zavrtel gumb za glasnost (na radiu) in je samo počilo in tišina.

Še moje začetniško vprašanje. Zakaj se pa to nebi smelo naredit? A je problem samo v obračanju gumba na radiu?

Bom poizkusil odgovoruit z vprašanjem
Zakaj pri avtu kadar spelješ iz mesta ne dodaš toliko gasa, da je motor v maksimalnih vrtljajih nato pa v hipu spustš slopko?! Ali pa morda ko si že speljal z mesta z avtom, ki ima 100kW+ in potem dodaš gasa »do daske«? Verjetno če si voznik boš rekel ja to pa neeeeeee!
Nazaj na vrh
D3v1L

Pridružen/-a: Pet Jan 2014 22:56
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 09, 2014 21:15    Naslov sporočila: Re: Uničeni zvočniki Odgovori s citatom

Ne mislim se delat norca ampak tudi to smo počeli. Slednje je bolj prijazno avtomobilu ampak tudi v prvem primeru ni bilo nič narobe. Avto ima v ta namen blokado... Verjetno ni ravno dobra primerjava Avto <-> Hifi.

Vseeno pa hvala za trud Very Happy
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu