| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Tor Nov 13, 2012 13:43 Naslov sporočila: |
|
|
Mičken offtopica.
Recimo, da imaš software s katerim lahko narediš glasbo v celoti sintetizirano. Od bobnov do inštrumentov. In, da jo lahko posnameš v format WAV @ 192kHz/24bit.. A si obsojen na gramofonsko ploščo, če bi hotel to glasbo izdat in da bi bila v rečmo tako dobrem zapisu oziroma kvaliteti?
Je kak nadomestek za Avdio-DVD? Ta se itak ni prijel. Kva pol? Spet laptopi pa kabli? Hehe, če se malo pošalim. Nisem tolk v svetu hifija da bi vse to vedel. Kaj pol? USB ključek pa naj si kupec reši zadevo? A ste vsi audiofili v klasiki? Noben ne mara elektronke? Res, da je šverc, da prideš do popolne natančnosti kot so jo redki mojstri zmožni sam ni vsa elektronka zanič.
Gre za življenski standard. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24 Prispevkov: 775
|
Objavljeno: Tor Nov 13, 2012 13:48 Naslov sporočila: |
|
|
| kako je sestavljen tvoj sistem, mimogrede? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Tor Nov 13, 2012 14:30 Naslov sporočila: |
|
|
Moja konfiguracija te zanima?
Prenosnik:
- i5 580M 2,7GHz
- Kingston 8GB
- Intel HD grafika
- OCZ 120GB SSD
- WD Passport 320GB HDD
- Samsung LED LCD 1600x900
- modificiran laptop Acer Aspire 7741Z
Hi-Fi:
- Rotel RA-971
-Infinity Alpha 40 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Tor Nov 13, 2012 14:37 Naslov sporočila: |
|
|
Ej. Vngaverji. Hehe...
Kaj pa kaj takega: kot imaš v avtu za iz prenosnega playerja preko antene? Torej da ni v igri DAC ker mi laptop že daje od sebe analogen zvok. Res da ni vrhunski ampak vseen. Tud frštekarija ni ne vem kaj.
Da bi samo kupil nek USB transmiter analognega signala. To je po mojem đabe. Receiver pa ni drag, če bi novega kupil. Recimo. To bi bla še najcenejša izvedba. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1381 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Tor Nov 13, 2012 14:56 Naslov sporočila: |
|
|
Če mislite FM varianto, kjer oddajnik oddaja signal na frekvenci katero nastavite, potem pa poslušate preko tunerja? Sicer ne vem kaj ima to z vašim visokim vzorčenjem...
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Tor Nov 13, 2012 15:09 Naslov sporočila: |
|
|
Jah nič. To bi bilo najceneje. Tuner je pocceni. Oddajnik pa tudi.
Veš mogoče za kak link? Ali tudi to ne obstaja?
Ja moja mama plata že oddaja od sebe konvertiran signal. zakaj pol še en DAC, ki bi šel preko USBja. Sej lahk sam preko 3mm jack iuzhoda. Čeprav to ne bi bilo smotrno, ker imam tam levo roko in bi kar naprej se dotikal tega blesavga najbrž 10cm izvedenega jack dr***.
Pi***, micro USB!!! Hello! Al pa Wi-Fi router?
Porka Madfonna. Pa Fotr Grammofona. Pa 10m dr*** skozi šipo! Pa atom*** in human face!!
Nazadnje urejal/a Alen Tokmadzic Tor Nov 13, 2012 15:10; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Tor Nov 13, 2012 15:09 Naslov sporočila: |
|
|
| Poglejte mene. I am že all scared... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24 Prispevkov: 775
|
Objavljeno: Tor Nov 13, 2012 15:13 Naslov sporočila: |
|
|
na teh sistemih bodo razlike, ki jih menda prinašajo 24/192 posnetki, zelo sramežljive in blede.. (imam med drugim tudi te Alphe doma in 24/192 DAC, pa smo že marsikaj testirali)..
sam pravim.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Tor Nov 13, 2012 15:20 Naslov sporočila: |
|
|
| Špilferderber je napisal/a: | na teh sistemih bodo razlike, ki jih menda prinašajo 24/192 posnetki, zelo sramežljive in blede.. (imam med drugim tudi te Alphe doma in 24/192 DAC, pa smo že marsikaj testirali)..
sam pravim.. |
Sej verjamem. Ni panike. Saj tudi nisem vrhunski glasbenik. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Tor Nov 13, 2012 16:01 Naslov sporočila: |
|
|
Jah, no, če popravim, kar sem zčale:
Še najbolj bi mi blo všeč, kot ko kupiš wireless tiskalnik, ko dobiš samo tiskalnik brez dreka bleka in naknadnih dreka bleka, bi kupil wireless DAc, ki bi delal preko routerja, kot wireless tiskalnik. Torej Wi-Fi DAC z CD-jem na katerem bi bli driverji. Se ve da, da za Win XP SP2. Jao ej... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|