Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Stereo ojačevalec do 80W pri 8 Ohm
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ambro

Pridružen/-a: Pet Maj 2009 20:03
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 05, 2012 17:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz imam v drugem sistemu ojačevalec Technics SU VX550 (2*55W/8ohm), skupaj z JBL E4 in igra kar dobro za tak rang. Dopolnil pa je že 20 let pa je še vedno kot nov in je popolnoma brezhiben.
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 05, 2012 17:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz sem imel doma pred leti technicsa suv 500....škoda besed...
in denarja.pol pa primerjaš enega starega dedka....letnik 1978...technics su 8600.....pa ne moreš verjet.......da je to ista firma delala.....kakšna razlika...na vseh področjih.....aja ta 8600 ima "samo " 2 x 73 watt na 8 om ob....710 watih porabe na štromu...toliko imajo danes manjši ojačevalci za ozvočenja .
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 05, 2012 17:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moj predlog za ojačevalec za malo denarja je Denon PMA 560. Ne moreš verjet kaj vse požene ta mala raketa. Twisted Evil

Sigurno se dobi za 100 eur, morda celo manj.
Nazaj na vrh
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 05, 2012 18:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo, jaz imam tole skoraj 30 let staro čudo, ki sem ga dobil za mali denar:
www.audio-database.com/LUXMANALPINE-LUXMAN/amp/l-430-e.html
Ko pa slišiš kako stvar špila in občutiš kako je narejena, se samo sprašuješ kje je ves silni tehnični napredek in zakaj bi človek sploh dajal neke velike denarje za ojačevalnik! Embarassed
Takih cukrčkov pa se da dobiti kar precej, le ne smeš biti fokusiran zgolj na nove stvari.
Nazaj na vrh
jernejc

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 9:24
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 05, 2012 18:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

krokar je napisal/a:

Ko pa slišiš kako stvar špila in občutiš kako je narejena, se samo sprašuješ kje je ves silni tehnični napredek in zakaj bi človek sploh dajal neke velike denarje za ojačevalnik! Embarassed

Ni vprašanje kje je ves tehnični napredek. Razlog za tako stanje je gnil kapitalizem v najslabši možni obliki. Pa saj to že vsi vemo.
LP Jernej

Just saw a gold plated optical fibre. Apparently the gold made it sound marvelous according to the salesman.
Nazaj na vrh
drago67

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 05, 2012 18:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz bi predlagal kakšnega onkyo integra 8055 .
hitachi ha-3 ali ha-5
dandanes se dobijo za majhen denar....
Nazaj na vrh
stormsonic

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 2:00
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 05, 2012 23:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Drago, v Onkyotovem programu ni bilo nikoli modela integra 8055?

http://www.gardi.de/onkyo_integra_liste_a-z.htm#A-
Nazaj na vrh
dalenc

Pridružen/-a: Tor Dec 2011 20:25
Kraj: Malkovec

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 06, 2012 11:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bom kar še malo počakal in gledal v smeri stereo ojačevalca Nad, Onkyo, Rotel...če ima kdo doma kaj takega starejšega in da je brezhiben pa naj javi, najprej stereo ojačevalec potem bom pa tudi sony zvočnike verjetno menjal za kaj boljšega.
Nazaj na vrh
drago67

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 06, 2012 15:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

stormsonic je napisal/a:

možno, da sem se zmotil v številki.ojačevalec je namreč na štajerskem,še zmeraj v vili..
vseh cifr pa tudi ne morem imet več v glavi.....v glavnem tega smo zadnjič imeli na srečanju ,ker je drugih primanjkovalo.saj zadeva ni nič posebnega,a ima nekje solidnih 80 watov.hitachija ima pa brat v delavnici,ker ga ni tolk škoda,da sproba in ulaufa nove zvočnike,ko jih sestavi....kretnico,ožičenje,itd...

Nazadnje urejal/a drago67 Pet Jan 06, 2012 15:28; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
honza

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 10:45
Kraj: KOČEVJE

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 06, 2012 15:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tu je še Yamaha 2 x 60 rms:

http://www.bolha.com/akustika-ojacevalci/ojacevalec-yamaha-ax-396-oglas1278128678

Probaš se še mal spogajat o ceni!
Nazaj na vrh
pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09
Kraj: Tabor

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 08, 2012 09:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

drago67 je napisal/a:
stormsonic je napisal/a:

možno, da sem se zmotil v številki.ojačevalec je namreč na štajerskem,še zmeraj v vili..
vseh cifr pa tudi ne morem imet več v glavi.....v glavnem tega smo zadnjič imeli na srečanju ,ker je drugih primanjkovalo.saj zadeva ni nič posebnega,a ima nekje solidnih 80 watov.hitachija ima pa brat v delavnici,ker ga ni tolk škoda,da sproba in ulaufa nove zvočnike,ko jih sestavi....kretnico,ožičenje,itd...

Včeraj sem še l pogledat kateri model je .torej 8015
še to http://www.gardi.de/web_pass_onk_free/A-8015_A-8017_bda_de_en_WZ.pdf

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
audiourbis

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 20:34
Kraj: OBALA

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 08, 2012 12:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz imam doma DENON pma1060 ki mi stoji na podstresju, prava posast 2x100 ce te zanima mi javi na ZS
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu