| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Pon Feb 13, 2012 19:12 Naslov sporočila: |
|
|
Beseda je o dvd playerju za 100 eur. Za ta denar ne moreš dobiti ne vem kaj. Če je Pioneer za teh 100 eur toliko dober polj super.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DAVOR
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 17:27 Prispevkov: 465 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Feb 13, 2012 20:20 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav.
Točno to sem imel v mislih...dv-600 ali 610 se dobi na bo... za 65 do 80 eur.
Ta dva sta bila med boljšimi modeli.
l.p. _________________ KISS- Keep It Simple and Smart |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gash
Pridružen/-a: Sob Avg 2009 11:40 Prispevkov: 291 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Feb 14, 2012 11:12 Naslov sporočila: |
|
|
Lahko pa štartaš na kakšen squeezebox ali vrsto podobnih stvari in pozabiš na CD-je in prah na policah in omarah. Vse cd-je imaš na enem daljincu oz trdem disku. Pazi edino, da jih rip-aš v originalu (brez pretvorbe v mp3).
Konec koncev bo to precej ceneje na dolgi rok. pa še prihodnost je tukaj. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
blazheny
Pridružen/-a: Pon Mar 2011 0:50 Prispevkov: 212 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Tor Feb 14, 2012 12:16 Naslov sporočila: |
|
|
Še moj povsem laičen prispevek k tej temi; lastim si naslednje vire zvoka:
1) od oka 10 let star Denonov CD plejer DCD-735; cenovnega ranga se ne spomnim, pomojem pa takrat ni bil slab
2) lansko leto kupljen ipod dock Pure i-20 (vgrajen DAC - ni samo pass-through iz ipoda) + ipod Classic, nanj zripana muzika v apple lossless
Primerjave ni - dock + ipod povozita CD plejer kadarkoli. Morda so šli DAC-i v zadnjih letih z razvojem fejst naprej. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
snifix
Pridružen/-a: Pon Sep 2009 20:31 Prispevkov: 208 Kraj: Komenda
|
Objavljeno: Tor Feb 14, 2012 12:35 Naslov sporočila: |
|
|
| gash je napisal/a: | Lahko pa štartaš na kakšen squeezebox ali vrsto podobnih stvari in pozabiš na CD-je in prah na policah in omarah. Vse cd-je imaš na enem daljincu oz trdem disku. Pazi edino, da jih rip-aš v originalu (brez pretvorbe v mp3).
Konec koncev bo to precej ceneje na dolgi rok. pa še prihodnost je tukaj. |
Tudi to sem že razmišljal, vendar je fino imeti tudi nekaj kar predvaja dvd je in podobno, če ne drugega, da bo sinko lahko kakšno risanko pogledal.... nekja ljudi mi je predlagalo tudi univerzalca OPPO 93, ki bi naj bil tudi v audio sekciji zelo dober, edino cena mi ni tako všeč...
Lp, matej |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DAVOR
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 17:27 Prispevkov: 465 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Feb 14, 2012 13:28 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav
http://www.youtube.com/watch?v=1nmjEB76O6k
Kaj šele če je DAC modificiran... nadaljni komentar ni potreben.
l.p _________________ KISS- Keep It Simple and Smart |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gash
Pridružen/-a: Sob Avg 2009 11:40 Prispevkov: 291 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Feb 14, 2012 14:00 Naslov sporočila: |
|
|
| Citiram: | | Tudi to sem že razmišljal, vendar je fino imeti tudi nekaj kar predvaja dvd je in podobno, če ne drugega, da bo sinko lahko kakšno risanko pogledal.... nekja ljudi mi je predlagalo tudi univerzalca OPPO 93, ki bi naj bil tudi v audio sekciji zelo dober, edino cena mi ni tako všeč... |
Nekaj za risanko pogledat ali pa za kak cd dat not pa je rabljen DVD/CD player za 100 evrov čisto vredu. ali pa celo kaj za 50 eur.
Vse kar boš dal več je po mojem škoda denarja. Razen če ni tu nostalgije po dvd ali cd kot preživetem mediju
Poglej tukaj na bolhi ali ebayu. za smešen denar dobiš dobre stvari, ker ljudem to doma stoji in nimaj kam s tem.
Jaz naprimer prodajam DVD recorder gorenje za 50 evrov pa ga ne morem prodat. Enostavno preživeli medij (pa ne razumet, da ti ga ponujam, ker ni za cd poslušat). |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|