| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Zuluf
Pridružen/-a: Pet Nov 2012 16:46 Prispevkov: 677 Kraj: bunga bunga
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Zuluf
Pridružen/-a: Pet Nov 2012 16:46 Prispevkov: 677 Kraj: bunga bunga
|
Objavljeno: Pet Mar 13, 2015 16:05 Naslov sporočila: |
|
|
| Sem pozabil povedat. Pogoj je tudi, da te resolucija ne zanima, ker je ni. Visokotonec je tudi zelo omejen. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Ned Mar 15, 2015 15:57 Naslov sporočila: |
|
|
Na testu imam Magnat Bull 308, v kombinaciji z Technics SU-V65A. Popoldne mam namen probat še z Onkyem A-8190.
Z kompletom sem solidno zadovoljen in ga bom pomoje tudi vzel.
Zdaj pa rabim najt še en ugoden gramofon v solidnem stanju in to bo to : ) _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sob Mar 28, 2015 23:28 Naslov sporočila: |
|
|
No, da se zadeva zaključi, če sem že spraševal: )
Kupljeni zvočniki in ojačevalec.
Sistem: Netbook (winamp, foobar) - > Creative SB Live! USB
Technics SU-V65A -> Magnat Bull-308.
Objektivno gledano korak nazaj iz prejšnjega sistema (Rotel pre/power + B&W 685+ SqueezeB.), ampak praktično nezahtevno za postavit (nimam prostora za stojala, vse skupaj stoji na omari), in poganjat. Kar me preseneča, da je soba polna zvoka, ne glede na to da je postavitev daleč od idealne. Pa butne kot mora, ko je treba. Skratka, za starejše rock posnetke.. zmaga. Cena brez laptopa, z kabli in vsem: 300€. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
canyonn
Pridružen/-a: Pon Apr 2009 15:53 Prispevkov: 642 Kraj: kanal
|
Objavljeno: Sob Mar 28, 2015 23:55 Naslov sporočila: |
|
|
Kar si opisal.ma res kar si opisal .kar je meni bilo dano slišati,zvočnik za take denarje je definitivno Chario Hiper 1000 T,z ojačevalci se boš pa malo poigral.....
še niso pršli blizu niti merikanci niti angleži
ma ki rabeš ,bukšelf,pole joh ni čez Hiper 1000
na netu se vrtijo za 250-300 e
pero so redki |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|