Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Multimedia HI-FI SHOW 2014
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
JF

Pridružen/-a: Ned Sep 2014 20:46
Kraj: NG

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 14, 2014 20:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

diyfreak je napisal/a:
No ponudba iz tuttijeve strani je bila podana ampak zatakne se samo pri eni stvari - denar. Mi je jasno da v kapitalizmu nič ni zastonj , ampak če je problem najeti sobo že neki firmi ki iz tega računa na neko korist potem je logično da DIY-erji , ki nič ne prodajamo ampak samo prikazujemo to v kar smo že itak preveč vložili , pri tem žal ne moremo sodelovati.

Sicer moj prvi post, ampak vseeno naj dodam predlog Smile

Mogoče bi bilo dobro imet neko varianto kot na sejmu v Minhnu, Newcomers corner, kjer je bistvo da se ponudi novincem free prostor na sejmu. Mogoče bi bilo tukaj uporabno DIY ustvarjalcem ponudit eno skupno sobo 4free?

lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
TUTTI

Pridružen/-a: Tor Mar 2010 19:56
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 14, 2014 21:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljeni vsi DIY-erji,

želim podati nekaj misli vezanih na lani odprto tematiko, ki jo je nek_do oživel in vam malce podkuril pod nogami.
Do danes nisem prejel nobenega predloga niti ne ideje kako in kaj in to tekom celega leta. Sicer sem bil nad tem malce presenečen, a tako pač je.
Ker ne vem koliko vas je, ki ste na DIY sceni, niti koliko je med vami takih, ki kar koli s področja hifi ustvarjate sami, bi bilo za začetek lepo dobiti vsaj kak namig.
Kaj ste ustvarili, kako in kaj bi želeli predtavit in seveda s kakim namenom bi to pokazali obiskovalcem sejma.
Ko bo to vsaj nekoliko bolj jasno, se lahko dogovarjamo in usklajujemo.
Časa je še nekaj, ni ga pa prav veliko Laughing .
Lahko predlagate tu na forumu ali direktno na moj email naslov info@multimediashow.net .

4free?
Zakaj pa ne Wink, če bodo predlogi in ideje konstruktivne in v cilju popularizacije zabavne elektronike mlajšim generacijam.

Žogica je na vaši strani...na voljo imate samo še ta teden....potem se pa odločimo ali pa tudi ne.

Lep pozdrav
Vojko
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: +38631665138
fjaka

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 14, 2014 22:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ne vem zakaj toliko prahu okoli tega...COPYCARDovci to delajo že leta...spoj DIY in VINTAGEa...še kak domači renomiranec se je najdel...škoda da jih ni na seznamu....in so si verjetno vse sami sfinancirali...
VCC

Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:39

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 15, 2014 10:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Živjo!

fjaka je napisal/a:
ne vem zakaj toliko prahu okoli tega...COPYCARDovci to delajo že leta...spoj DIY in VINTAGEa...še kak domači renomiranec se je najdel...škoda da jih ni na seznamu....in so si verjetno vse sami sfinancirali...

Mičken še je treba počakat, mogoč pa bo(mo) Wink

Drgač maš pa vse prav...

VCC
Nazaj na vrh
Antun

Pridružen/-a: Tor Sep 2010 8:52
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 17, 2014 10:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se morda ve datum kdaj bo v ZG Hifi show? Sprašujem, da lahko uskladim z ostalimi zadevami...
JF

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 17, 2014 17:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fjaka je napisal/a:

V bistvu se glede te ideje sploh ni govorilo, sem samo povzel kar sem zasledil kot razstavljalec v Minhnu, sicer pa nisem DIY Smile Mogoce pa bi komu prav prislo Wink

COPYCARDovce pa poznam, smo lani marsikatero rekli ob kozarcku Very Happy

lp
Nazaj na vrh
Zuluf

Pridružen/-a: Pet Nov 2012 16:46
Kraj: bunga bunga

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 18, 2014 16:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

JF je napisal/a:
diyfreak je napisal/a:
No ponudba iz tuttijeve strani je bila podana ampak zatakne se samo pri eni stvari - denar. Mi je jasno da v kapitalizmu nič ni zastonj , ampak če je problem najeti sobo že neki firmi ki iz tega računa na neko korist potem je logično da DIY-erji , ki nič ne prodajamo ampak samo prikazujemo to v kar smo že itak preveč vložili , pri tem žal ne moremo sodelovati.

Sicer moj prvi post, ampak vseeno naj dodam predlog Smile

Mogoče bi bilo dobro imet neko varianto kot na sejmu v Minhnu, Newcomers corner, kjer je bistvo da se ponudi novincem free prostor na sejmu. Mogoče bi bilo tukaj uporabno DIY ustvarjalcem ponudit eno skupno sobo 4free?

lp

4free, ne ga srat. En kup firm plačuje gadne pare in nič kej dost ne prodajo pol bi mel pa eni 4free. Mam občutk da tole ne bo zneslo. Po moje se sejem splača edino hotelu pa mogoče organizatorjem. Če bojo potem vsi začel cjenkat za sobe, češ enim daš pa 4free. Ma dej nehi, kdo bo pa v lastno skledo pljuval pa še zastonj. Vsak newcomer je lahko konkurent, trg pa ni velik.
Nazaj na vrh
JF

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 18, 2014 18:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Citiram:
4free, ne ga srat. En kup firm plačuje gadne pare in nič kej dost ne prodajo pol bi mel pa eni 4free. Mam občutk da tole ne bo zneslo. Po moje se sejem splača edino hotelu pa mogoče organizatorjem. Če bojo potem vsi začel cjenkat za sobe, češ enim daš pa 4free. Ma dej nehi, kdo bo pa v lastno skledo pljuval pa še zastonj. Vsak newcomer je lahko konkurent, trg pa ni velik.

Dobro vem iz prakse kako je z nastopom na sejmu in zakupu prostora. Kratkoročno je to samo strošek, mi ni treba to razlagat. Pa tudi nisem govoril o kakršnih "newcomersih" in free prostoru zanje, preberi še enkrat. Stvar sem samo navezal na High End show v Minhnu, povdaril pa sem da imam v mislih DIY posameznike, ki izdelujejo predvsem zase hi-fi zadeve in ne nastopajo kot podjetje ali imajo trgovino ter ne predstavljajo nobene znamke, le svoje stvaritve, s katerimi pa ne služijo. Taki posamezniki na sejmu niso konkurenca, le prikažejo, kaj se da narest sam doma, ne pa samo kupit, kar je bilo bistvo mojega posta.
Kdo pa ne bi rad videl domače stvaritve, ki se lahko približajo high end zadevam? Mene bi osebno zanimalo, če lahko podam mnenje..

Poleg tega vsa čast Copycardovcem, da so dali dnar na kup pa zakupli sobo, letos jih med razstavljalci ne vidim.. :/

Glede trga pa imaš prav, da ni velik.

lp
Nazaj na vrh
AndrejS

Pridružen/-a: Tor Dec 2010 17:03
Kraj: Gorica

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 18, 2014 21:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zivjo,

Moj pogled sem enkrat ze napisal. Sejem je prostor, kjer se srecajo ljudje. Zvocniki med sabo si nimajo kaj dost za povedat, kabli pa se manj.

Glede na ne zanemarljivo stevilo slovenskih proizvajalcev, se bo morda kaksnemu trgovcu zaiskrila zamisel, da bi postal izvoznik za kaksno Slovensko firmo.

Kdo je pa rekel, da morajo trgovci samo iz tujine uvazat na tako mali trg?

Andrej
Nazaj na vrh
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 18, 2014 22:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

JF je napisal/a:
Citiram:

Dobro vem iz prakse kako je z nastopom na sejmu in zakupu prostora. Kratkoročno je to samo strošek, mi ni treba to razlagat. Pa tudi nisem govoril o kakršnih "newcomersih" in free prostoru zanje, preberi še enkrat. Stvar sem samo navezal na High End show v Minhnu, povdaril pa sem da imam v mislih DIY posameznike, ki izdelujejo predvsem zase hi-fi zadeve in ne nastopajo kot podjetje ali imajo trgovino ter ne predstavljajo nobene znamke, le svoje stvaritve, s katerimi pa ne služijo. Taki posamezniki na sejmu niso konkurenca, le prikažejo, kaj se da narest sam doma, ne pa samo kupit, kar je bilo bistvo mojega posta.
Kdo pa ne bi rad videl domače stvaritve, ki se lahko približajo high end zadevam? Mene bi osebno zanimalo, če lahko podam mnenje..

Poleg tega vsa čast Copycardovcem, da so dali dnar na kup pa zakupli sobo, letos jih med razstavljalci ne vidim.. :/

Glede trga pa imaš prav, da ni velik.

lp

Nekaj se govori, da se ga bodo tudi letos udeležili !!! Wink
PrimozS

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 10:00
Kraj: VG

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 19, 2014 10:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiomaniac je napisal/a:

Nekaj se govori, da se ga bodo tudi letos udeležili !!! Wink

Ah te gostilniške debate ... Ne rabiš verjet vsega. Confused

LP

Primož
Nazaj na vrh
Zuluf

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 19, 2014 10:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

AndrejS je napisal/a:
Zivjo,

Moj pogled sem enkrat ze napisal. Sejem je prostor, kjer se srecajo ljudje. Zvocniki med sabo si nimajo kaj dost za povedat, kabli pa se manj.

Glede na ne zanemarljivo stevilo slovenskih proizvajalcev, se bo morda kaksnemu trgovcu zaiskrila zamisel, da bi postal izvoznik za kaksno Slovensko firmo.

Kdo je pa rekel, da morajo trgovci samo iz tujine uvazat na tako mali trg?

Andrej

Ta zelena je huda tukaj Smile Tukaj pa res.
Plus še velika jeba na trgu. Je kdo kupil kake zvočnike lani na sejmu, sploh tiste narejene doma? Ma po moje sta samo Hotel M pa mogoče organizator kaj zaslužla. Vsi ostali pa??
Nazaj na vrh
TUTTI

Pridružen/-a: Tor Mar 2010 19:56
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 20, 2014 09:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Takole dragi moji DIY - erji in forumaši.
Kot sem omenil, preko celega leta z vaše strani ni prišel niti en samcat predlog ali ideja. Enako tudi v tednu, ki je za nami. Zaključek in odgovor z moje strani verjetno že veste Shocked .
Zato lahko mirne duše (kot rečejo nekateri) to temo zapremo in o vprašanju, ki ga vsake toliko postavljate, niti ne razmišljate več.
Predlagam, da v kolikor vam je res do tega, da bi se komu predstavili in pokazali svoje izdelke, da naredite sami korak v to smer in se združite v nek klub ali društvo. Seveda, če vam je sploh do tega!
Vzorec lahko poiščete nedaleč od nas, pri naših sosedih ali pa obudite delovanje tega, kar je pri nas že bilo (na Vranjskem se je marsikaj zanimivega dogajalo in žal zamrlo. Le zakaj?).
Verjamem, da v kolikor bo volje in želje in vam ne bo žal časa in denarja, da to storite, vam lahko to uspe. Dokler pa boste računali samo na druge in sami ne storili nič, prišli malce pokramljat ali morda celo "pošimfat", popit pivičko ali dve in pojesti kak sendvič, ki vam ga pripravijo vaši kolegi......ja do tedaj bo pa bolj "kilavo".

V to tematiko se ne želim več vpletati, napravite nekaj zase in za druge, čez čas, ko bo morda stvar ali ideja bolj resna, pa se lahko slišimo.

Brez zamere in želim vam veliko dobrih in uspelih projektov tudi v bodoče.
Wink

Lep pozdrav
Vojko

p.s.: Idea vabljeni in dobrodošli na bližajočem se sejmu, pa če vam ni težko, obvestite o tem dogodku tudi vaše prijatelje in znance, če še morda ne vedo ali so ta dogodek spregledali.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: +38631665138
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 20, 2014 10:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No evo to so besede "deca" sicer ne na kratko temveč jedrnato. In to mi je všeč tudi pri Američanih. "Yes or No" in če je yes bo vse naredil za ta yes, če je pa ne pa bo tako tudi ostalo in ni šans, da bo drugače. Pri nas pa cinci minci, bi pa ne bi pa smo tam kjer smo.
Zuluf

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 20, 2014 11:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Skoda da ni blo stavnic za tale rezultat Laughing
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Naslednja
Stran 2 od 11

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu