| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
kraljmatjaz

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 21:27 Prispevkov: 1028 Kraj: Gorica
|
Objavljeno: Čet Jan 30, 2014 19:15 Naslov sporočila: |
|
|
Zanimivo, koliko trgovcev deluje na forumu..... _________________ Chi suona, stona. Chi non suona, critica! (R.Muti) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jan 30, 2014 19:39 Naslov sporočila: |
|
|
| kraljmatjaz je napisal/a: | | Zanimivo, koliko trgovcev deluje na forumu..... |
nič čudnega...včasih me moti samo to,ker so nekateri skriti za nekimi brezveznimi niki ....prebirajo pa forum itak vsi..pa ne samo tega,verjemi mi ,da tudi hrvaške in srbske....konec koncev audio forumov ni prav veliko..  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ŠVABA
Pridružen/-a: Sob Jul 2013 17:41 Prispevkov: 1 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Čet Jan 30, 2014 21:47 Naslov sporočila: ... |
|
|
| Ni bila tle debata o nekem nategovalcu, ki si sposoja naprave in jih ne placa? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pinus

Pridružen/-a: Pet Feb 2012 1:16 Prispevkov: 967 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Čet Jan 30, 2014 21:57 Naslov sporočila: |
|
|
| Ja, v zadnjem obdobju, se nekateri posti v različnih temah pojavijo, nato pa "čudežno" izginejo... Torej, fantje - pišite v mejah "dobrega okusa"....lp |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 030-353370 |
|
 |
fjaka
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04 Prispevkov: 1775 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Feb 02, 2014 13:30 Naslov sporočila: |
|
|
| kraljmatjaz je napisal/a: | | Zanimivo, koliko trgovcev deluje na forumu..... |
misliš na uradne trgovce ali na splošno ?...za tri ljubljanske vem da ne sodelujejo... _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6258 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 14:45 Naslov sporočila: |
|
|
@pinus:
Hmm - "utegnil" sem prebrati izbrisan jacobyev post..
No, mogoče je "zgrešil" temo - lahko pa to isto prepiše v temo "Trgovci na portalu AK"... Bo sledil izbris? lp
---------------------------------------------------------------------------------------------
Tudi jaz videl, pa nisem želel v tisti temi. Fantje, eno je, če debata v okviru hifi-ja zanese izven teme. Drugo je, ko si temo izposodiš za ne-hifi teme, in še povrhu za, ajde recimo - zdrahe.
Moj zadnji post tam je bil 'centriran' ravno z namenom da odvrne od raznih medsebojnih obračunavanj.
Japonci imajo v svojih firmah posebno sobo, kjer so lutke z obrazi njihovih šefov. Tako lahko gredo sami noter, se znesejo nad 'ljubljeno' figuro v podobi šefa in se pomirjeni vrnejo na delo.
Mogoče bi tudi tukaj prišla prav ena tema z naslovom: ''Da vam pič.. mat....'' pri čemer bi samo 'posvečeni' s passwordom lahko dostopali (bi se delil enkrat tedensko, vsakemu ki zaprosi, svoj password). Bi pa objavili seznam 'posvečenih' ki zahaja v tisto temo...
In da ne padem iz takta: v tistem postu je bilo govora o odvetnikih trgovcev. No, ker je @jacoby omenjal pozitivno (navijaško) lobiranje, ki je preveč očitno, ker se točno ve, če je kdo povezan s trgovcem --- bi jaz omenil negativno lobiranje 'odvetnikov' ki skrbijo da bi sosedu koza crknila. Čisto po slovensko. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Zuluf
Pridružen/-a: Pet Nov 2012 16:46 Prispevkov: 677 Kraj: bunga bunga
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 15:27 Naslov sporočila: |
|
|
| Tu se pa motiš ambasador. Pospeševalci prodaje so prisotni v obeh smislih. Preberi si rubriko Pear audio gramofon. Prisotnost ni samo pozitivna, ampak gre v obe smeri. Pač odvisno ali gre za kak serum ali za hruško. Oz. naši in vaši. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Zuluf
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 15:41 Naslov sporočila: |
|
|
Pa dejmo še kak primer. Npr. Mirotovi dipoli v Vklopu vs odprtje novega "vklopa". Slednji je bil fenomen za to, kako se o katastrofalnem zvoku za jake pare ne napiše nič slabega. Prvega se raje ne dotikam, ker je bil v istem prostoru totalno raztrgan.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 15:49 Naslov sporočila: |
|
|
Zgleda sem 'padalec' ki ga je zaneslo na 'bojno polje' ene druge (ekonomske) vojne ...
Kakorkoli, tu se deklariram za zelo pristranskega. Zato pozor pri obravnavi tega kar pišem - je zelo pristransko in tendenciozno - v korist dobre reprodukcije, take ki navdušuje. Favoriziram vse kar dobro igra. Zganjam rasizem nad vsem kar noče igrati, oziroma glumim strpnost do stvari ki nočejo igrati. Saj, če ti je všeč oblika - tudi če igra za en k. - če je tiho gor na polici - komu škodi? _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Zuluf
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 16:25 Naslov sporočila: |
|
|
No tole spodaj nikakor ni letelo nate ambasador. Zate vsi vemo, da si dober dečko. Samo tvoj zgornji post sem popravil.
Moti me, da se poskuša nekatere izmed nas okarakterizirat, da smo vedno na negativni strani, ker to ni res. Zdaj si prvič to namignil tudi ti, jaz pa sem samo zanikal izjavo in poudaril, da za mnoge (razen naših) tale forum nikdar ni bil ravno Cosby show. Pa to ne zaradi mene, odvetnikov.... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 17:28 Naslov sporočila: |
|
|
| Zuluf je napisal/a: | | Za ta lep hobi se gre tukaj! |
Če že popravljaš drugim poste popravi še svojega !!!
Pravilno bi bilo:
''Za ta lep hobi gre tukaj !''
brez se !
 _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bogomir 4051
Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42 Prispevkov: 1467 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 19:05 Naslov sporočila: |
|
|
Nočem, da zgleda, kot da se tiče ravno zadnjega Zulufovega posta.
audiomaniac @ imaš prav, da popravljaš jezikovne napake. Slovenščina v nekaterih prispevkih je včasih res vredna sramu.
LpM. _________________ miro |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 031361550 |
|
 |
ambasador
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 19:16 Naslov sporočila: |
|
|
| audiomaniac je napisal/a: | | Zuluf je napisal/a: | | Za ta lep hobi se gre tukaj! |
Če že popravljaš drugim poste popravi še svojega !!!
Pravilno bi bilo:
''Za ta lep hobi gre tukaj !''
brez se !
 |
No, tudi beseda 'tukaj' na koncu stavka ni umestna. Poskusi pravilno sesatviti celoto, če že podučuješ. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jacoby
Pridružen/-a: Sre Jun 2008 10:23 Prispevkov: 1111
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 19:24 Naslov sporočila: |
|
|
Očitno je nekaj forumašev zgrešilo forum, bolj bi bili koristni na nekem slavistično-filozofskem forumu...
Če nimaš pravih argumentov za razpravo, se zapičiš v prvo stvar, ki jo najdeš, da lahko izpadeš pameten...tako se ponavadi obnašajo pičkice... in take potrebujejo takozvani streznitveni "šamar"... |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 051383384 |
|
 |
pinus

Pridružen/-a: Pet Feb 2012 1:16 Prispevkov: 967 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 19:38 Naslov sporočila: |
|
|
| Ja, res je... Da bi se odvrnilo pozornost od "problema"(naslov teme), se začne "pouk" slovenščine (-lahko se odpre "namensko" temo), oz preusmeritev pozornosti (na premražene gasilce, v sosednji temi)).. Nekako je treba "pogasiti", ko postanejo stvari "prevroče" - a žal realne... So že bili podobni primeri...lp |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 030-353370 |
|
 |
|