| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
jacoby
Pridružen/-a: Sre Jun 2008 10:23 Prispevkov: 1111
|
Objavljeno: Ned Jan 26, 2014 18:46 Naslov sporočila: |
|
|
| Citiram: | | Igle z rombom ne gre zatlačit v Z1-S glavo, čeprav ima "rombast vhod"; |
Pa može, kako da ne, kod nas na balkanu je sve moguće...  |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 051383384 |
|
 |
ajka
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00 Prispevkov: 3193 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Ned Jan 26, 2014 18:51 Naslov sporočila: |
|
|
| fjaka je napisal/a: | ajka@, nisi mi odgovoril na vprašanje...in dal si drugo sliko...koliko je že razlika v ceni teh ročk ?...7, 8 kil evrov ??
to da so kantileverji in igle včasih neprecizno vpete je prastara fora...če ti Japonc iz JICA pošlje sfalirano iglo, jo vrneš in dobiš novo...to ni nakup brez garancije...
konec koncev, oglejte si njihovo stran pa gremo naprej... |
LP
Ma ročice niso pomembne .Govorimo o nastavitvah in kako je bila igla prej na originalu ali potem na novo  _________________ ~ ** ~ |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: - |
|
 |
Akrobat
Pridružen/-a: Pon Maj 2010 23:03 Prispevkov: 14 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Ned Jan 26, 2014 19:08 Naslov sporočila: |
|
|
| jacoby je napisal/a: | | Citiram: | | Igle z rombom ne gre zatlačit v Z1-S glavo, čeprav ima "rombast vhod"; |
Pa može, kako da ne, kod nas na balkanu je sve moguće...  |
Heh, "kako da ne"; si me spomnil na eno epizodo kultne 'Top lista nadrealista'... malo za intermezzo
http://www.youtube.com/watch?v=6qhLFZd1ZKw _________________ And it's true we are immune, when fact is fiction and TV reality... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fjaka
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04 Prispevkov: 1777 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jan 26, 2014 19:14 Naslov sporočila: |
|
|
fantje, qva nakladate...tip je dal iglo za Shure V15IV v Z-1 in zadeva funkcionira...v čem je problem ?... _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
a112albert
Pridružen/-a: Sob Maj 2012 22:16 Prispevkov: 10 Kraj: raj
|
Objavljeno: Ned Jan 26, 2014 20:56 Naslov sporočila: |
|
|
| Fantje je bezveze mlatit prazne slame sem šel danes nalašč preverit in sem poslikal a niso fotke dovolj zadeva špila ,kdor ne vrjame naj se oglasi na kak pir pa greva preverit kolegu sam, da komu pol oke ne padejo ven hehehe lp. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
a112albert
Pridružen/-a: Sob Maj 2012 22:16 Prispevkov: 10 Kraj: raj
|
Objavljeno: Ned Jan 26, 2014 21:39 Naslov sporočila: |
|
|
Sem na hitr skočil kolegu poslikat ,da dokažem ,da gre notr shur V 15 za tiste k pravijo,da ne gre mislim, da ne vedo prav nič še mnogo majn kot jest k nimam pojma o gramofonih hehehe ful ste zanimivi tu gor zato vas rad berem lp.
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Akrobat
Pridružen/-a: Pon Maj 2010 23:03 Prispevkov: 14 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Ned Jan 26, 2014 22:03 Naslov sporočila: |
|
|
Ja, tisti, ki ne vedo prav ničesar...
Igla (plastika okoli igle) na Sure je očitno dovolj široka, da gre na dotično glavo...na Nagaoki je nekoliko ožja in ne igre... _________________ And it's true we are immune, when fact is fiction and TV reality... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofrik
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19 Prispevkov: 1503 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Tor Jan 28, 2014 14:26 Naslov sporočila: |
|
|
recimo da stvar celo igra, da optimalno pa malo dvomim, skoraj nemogoče je po verjetnostnem računu da bi bil magnet optimalno pozicioniran med tuljavami, sem velikokrat videl pri razdrtih zvočnikih podobno stvar, tuljava je bila komaj v magnetnem polju, seveda je zvočnik deloval ampak kako pa je druga.
Ravno na to temo naLenco heaven forumu veliko piše Richard , strokovnjak za Stanton Pickering in marsikaj napiše o tem katere igle v katero glavo in zakaj,pa o tem kaj so spregledali pri drugih proizvajalcih igel za te glave in podobno, čeprav mehansko gredo skupaj skoraj vse, tu je še dodatno problem da so ene moving iron druge moving magnet...dosti zanimivega branja |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|