| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Tor Nov 19, 2013 00:21 Naslov sporočila: |
|
|
| jernejc je napisal/a: | 3,14ZDA... po tej logiki tudi jebač nisem pravi, k sem že prvič dal max od sebe  |
To vsak sam najbolje ve... Ampak ne velja pri vseh stvareh ista logika! _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jernejc

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 9:24 Prispevkov: 1044 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Nov 19, 2013 00:23 Naslov sporočila: |
|
|
 _________________ Ohm sweet ohm.
Just saw a gold plated optical fibre. Apparently the gold made it sound marvelous according to the salesman. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jernejc

|
Objavljeno: Tor Nov 19, 2013 00:25 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | Jaz pa drugo leto ko se povečamo še za enega člana zamenjam Megančka za nekaj večjega. Zdaj bomo pa že rabili tri vrste sedežev če bomo hoteli kam skupaj. Torej 6-7 sedežev plus nekaj prostora zadaj. Verjetno bo padel rabljen Citroen C8, Peugeot 807, Fiat Ulysse ali Lancia Phedra. Vse to isti avtomobili (isto podvozje, dimenzije in motorji) le navzven kozmetično drugačni. Hvala bogu ne gre za prodajane avtomobile, zaradi česar nimajo nobene cene in dobim fajn stvar za razumen denar. V bistvu lahko Megana šup za šup zamenjam za isti letnik enega od teh. Kdo srečnejši od mene.
|
Upam in želim ti, da ubodeš kakega, ki bo vsaj malo zdržal. Ti avtomobili so skoz po servisih, zato res nimajo cene. Tudi pri naši hiši je iz enakih razlogov oz potreb že četrto leto enoprostorec v uporabi. Smo se odločili za Seata, potem ko sem pregledal kakih dvajset pežojev, citroenov...vse zjebano, četudi staro manj kot dve leti...podrti motorji... _________________ Ohm sweet ohm.
Just saw a gold plated optical fibre. Apparently the gold made it sound marvelous according to the salesman. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Tor Nov 19, 2013 00:35 Naslov sporočila: |
|
|
| jernejc je napisal/a: |
Upam in želim ti, da ubodeš kakega, ki bo vsaj malo zdržal. Ti avtomobili so skoz po servisih, zato res nimajo cene. Tudi pr naši hiši je iz enakih razlogov oz potreb že četrto leto enoprostorec v uporabi. Smo se odločili za Seata, potem ko sem pregledal kakih dvajset pežojev, citroenov...vse zjebano, četudi staro manj kot dve leti...podrti motorji... |
Kaj čem, moram ubodit nekaj večjega če se bomo hoteli vozit skupaj. Sodelavec je prezadovoljen s C8. Ni šans da mi ga proda pa tak ga žicam... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jernejc

|
Objavljeno: Tor Nov 19, 2013 00:47 Naslov sporočila: |
|
|
Ne, da bi te želel strašit ali odvračat od nakupa, res upam, da ujagaš odličen avto. Jaz sem imel pri izbiri res sam šrot takrat na voljo, zato smo kupili dražjega seata od soseda. _________________ Ohm sweet ohm.
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Tor Nov 19, 2013 07:30 Naslov sporočila: |
|
|
| before je napisal/a: | Mimogrede... prav na današnji dan 18.11.1988, torej pred četrt stoletja, sem opravil vozniški izpit. V drugem poizkusu... ker se za prave šoferje ne spodobi, da opravijo v prvo.  |
Potem nisi bil med temi pacijenti, ki so kupili izpit, heheh?
Me je kar groza, ko pomislim koliko jih je kupilo izpit, in da se ti ludje dejansko vozijo po cesti. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jolbe
Pridružen/-a: Sre Maj 2011 14:37 Prispevkov: 46 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Nov 19, 2013 10:48 Naslov sporočila: |
|
|
| Tule gor ste res eni čudni tiči....imate po 50 jurjev ali več v aparaturah, avte pa za jurja. Dobro, vsakomur svoje...ampak nebuloz v smislu max 130km/h pa res ne razumem. Nimajo vsi ljudje časa in živcev na pretek. Ni vrhunec dneva/tedna/leta nekajkilometrska selitev avdioopreme h kolegu na primerjalni test. Ob prepevanju omiljenega komada iz avtoradia. Nekateri ljudje dejansko morajo priti na cilj. V razumnem času. In še sveži za sestanek. Ogromno Slovencev naredi po 400 km dnevno. Res mislite da ni nobene razlike v cijazenju ter nenehnem menjavanju pasov pri 130 na uro in med normalno dinamično vožnjo - nekje 180 povprečje? Saj še provide ne lovijo pod 160! Zakaj danes praktično več ne dobiš avta normalne velikosti z manj kot 130 konji? Ampak vam je brez veze karkoli razlagat...če so vam še meglenke in tempomat nebodigatreba. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofrik
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19 Prispevkov: 1503 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Tor Nov 19, 2013 11:00 Naslov sporočila: |
|
|
kaj pa če si ti malo čuden tič, mogoče pa take omejitve kot so npr 130 le niso povsem brezveze, bodi zadovoljen da nisi npr v ZDA bi tudi o tem v veliki meri bolj sanjal..BI te rad videl v kaki Belgiji Angliji in podobnih bedastih državah koliko kilometrov bi ti prevozil z povprečno 180???
Ja pa smo taki ki imamo tempomat in podobne stvari v avtu za bolj ali manj nepotrebno navlako ki je večina ne uporabljamo, tako kot pač danes pri marsikateri stvari, pa naj je to 120 peogramov na pralnem stroju v uporabi pa dva trije ali 1000funkcij na televizorju ipd.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jolbe
Pridružen/-a: Sre Maj 2011 14:37 Prispevkov: 46 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Nov 19, 2013 11:09 Naslov sporočila: |
|
|
K sreči ne živim v podobnih bedastih državah.
Neznanje in odpor do učenja ni razlog za opuščanje razvoja. Če ti ne znaš uporabljati pralnega stroja in televizorja poizkusi prebrati navodila. Si kdaj pral zavese? Pa superge? Pa težko odejo? Si kdaj uporabil teletekst? Zavrtel film direktno prek usb na tvju? Uporabil PiP? Šel na youtube direktno s tvjem? Znaš nastavit in sortirat kanale pri conaxu...? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jacoby
Pridružen/-a: Sre Jun 2008 10:23 Prispevkov: 1111
|
Objavljeno: Tor Nov 19, 2013 11:37 Naslov sporočila: |
|
|
To niso bedaste države, ampak so najbolj razvite države v Evropi ali okolici.
Mi pa žal živimo na Balkanu, in tudi razmišljamo temu primerno.
Če znaš upravljati sodobne igrače, še ne pomeni, da si "razvit Evropejec". |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 051383384 |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Nov 19, 2013 11:51 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofrik je napisal/a: | habo66
mogoče boš tudi ti enkrat 65 ali kaj podobnega in boš delal vsem 20,30 itd letnim samo gužvo ampak ceste so pač za vse ki se v mejah normale vozijo od točke A-B ni nujno da je vsem po defoltu potrebno voziti 130 + in imeti najboljše reflekse in v nulo štart na semaforju, za take so dirkališča ne normalne ceste kjer se vozimo normalni ljudje ne pa razni habo66 in pšodobni nestrpneži |
Se strinjam !  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Edvard

Pridružen/-a: Pet Apr 2011 15:50 Prispevkov: 317 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Nov 19, 2013 12:16 Naslov sporočila: |
|
|
| jolbe je napisal/a: | | Tule gor ste res eni čudni tiči....imate po 50 jurjev ali več v aparaturah, avte pa za jurja. Dobro, vsakomur svoje...ampak nebuloz v smislu max 130km/h pa res ne razumem. Nimajo vsi ljudje časa in živcev na pretek. Ni vrhunec dneva/tedna/leta nekajkilometrska selitev avdioopreme h kolegu na primerjalni test. Ob prepevanju omiljenega komada iz avtoradia. Nekateri ljudje dejansko morajo priti na cilj. V razumnem času. In še sveži za sestanek. Ogromno Slovencev naredi po 400 km dnevno. Res mislite da ni nobene razlike v cijazenju ter nenehnem menjavanju pasov pri 130 na uro in med normalno dinamično vožnjo - nekje 180 povprečje? Saj še provide ne lovijo pod 160! Zakaj danes praktično več ne dobiš avta normalne velikosti z manj kot 130 konji? Ampak vam je brez veze karkoli razlagat...če so vam še meglenke in tempomat nebodigatreba. |
Takšno “fleksibilno” razlaganje pravil in zakonov, je temelj kaosa na naših cestah. Človek, ki ne razume zakaj so nastavljena pravila igre, je na cesti problem in ne tisti, ki se ne vrže s ceste, ko mu bedak prileti s polnim šusom za rit. Sorry, ampak tvoje razmišljanje je hudo balkansko in egocentrično. _________________ “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tromba
Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37 Prispevkov: 741 Kraj: Okolica LJ
|
Objavljeno: Tor Nov 19, 2013 12:30 Naslov sporočila: |
|
|
| Tempomat je edina stvar, ki jo pri avtu pogrešam. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Tor Nov 19, 2013 13:07 Naslov sporočila: |
|
|
Promet je preveč dinamična, spreminjajoča se stvar, da bi bil tempomat uporaben na naših AC, kaj šele na preostalih cestah. Če bi imel možnost, bi tempomat takoj zamenjal za, na primer, športno različico spojlerja (zadaj na koncu strehe) ali za 18 colska platišča z širšimi gumami, ali parkirnimi senzorji spredaj ali samodejnim zaviranjem pri nizkih hitrostih, ali samodejnim bočnim parkiranjem, ali... karkoli uporabnega, kar je na voljo pri aktualnem Ford Focusu.  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
NCC2000
Pridružen/-a: Čet Sep 2012 12:28 Prispevkov: 591 Kraj: Slovenia
|
Objavljeno: Tor Nov 19, 2013 14:02 Naslov sporočila: |
|
|
tempomat je odličen pripomoček tistemu, ki ga zna in hoče uporabljat. razbremni te stalnega kukanja na merilnik hitrosti in desno nogo, ta razbremenitev pa ti da zato več časa in boljšo osredotočenost na dogajanja pred in za tabo. pa še živci ne trpijo zaradi prehitre vožnje.
sam ga že dolgo redno uporabljam na ac, predvsem pa v naseljih tam, kjer ni preveč semaforjev in ko ni gužve. moja noga pa 50km/h nista ravno v žlahti, zato ruknem 50km/h na tempomat ... in se ne sekiram več ... tudi če nastane kolona za mano  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|