| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Pon Okt 28, 2013 21:09 Naslov sporočila: |
|
|
| audiomaniac je napisal/a: | | audiofill je napisal/a: | | habo66 je napisal/a: | kot zanalašč en prodaja planete  |
haha ja pa res. Nisem nič povezan, ga ne poznam  |
Verjetn res ne, ko pa hoče samo 400 europčkov, ha, ha !  |
Je tako sovpadlo kot da imam kaj zraven. Na tak neumen način se ziher ne bi šel blamirat, toliko pa se cenim, verjamem pa, da pa se človeku zdajle ziher smeji dvesto na uro.
Če bi imel večjo sobo in več denarja bi razmišljal o Fantasiji kombinirani s tahudimi Ncore končnimi. To bi šele bilo igračkanja. Ali planarjih recimo. No Fantasia se pa ziher ne bo pojavila, je verjetno daleč naokoli nihče nima
http://www.6moons.com/audioreviews/m+d/1.html |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Tor Okt 29, 2013 20:35 Naslov sporočila: |
|
|
Danes se na brzino pošpilčkal z eno zelo kul novodobno zadevšno. Prenosni brezžični multidirekcionalni aktivni zvočnik, ki se kontrolira brezžično preko laptopa, stacionarnega računalnika, iphona, ipada. Odporen na dež in z lastnim baterijskim napajanjem. Idealen za na teraso, piknik, fešto, prenašanje iz sobe v sobo, med delom v delavnici, kleti,... rukneš kamor te je volja in že seka multidirekcionalno v prostor. Spodaj modra "ambientalna" lučka, če je okoli zvočnika pestro da ga slučajno ne spregleda kak veseljak in se spotakne ob njem. Kot ljubitelju novotarij mi na brzino padlo v oči.
Več tukaj:
http://www.soundcastsystems.com/_outCast_description.html
http://www.soundcastsystems.com/system/cutsheets/Soundcast_OutCast_1.2_Product_Sheet_030912_lrz.pdf
Moram priznat, da nisem pričakoval takega zvoka iz ene same kište. Doma že nekaj let uživam v omni direkcionalnem zvoku, tako da imam predstavo kako se mora slišat tak tip zvočnika, no tale zadeva seveda ni na dih jemajočem nivoju, daleč od tega, ampak vseeno kul spatialni efekt za samo eno kišto. Luštno  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pinus

Pridružen/-a: Pet Feb 2012 1:16 Prispevkov: 967 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Sre Okt 30, 2013 10:16 Naslov sporočila: |
|
|
| Mogoče pa bi ta "izum" bil primeren za četrti sistem - v kopalnici... |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 030-353370 |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sre Okt 30, 2013 10:41 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | Danes se na brzino pošpilčkal z eno zelo kul novodobno zadevšno. Prenosni brezžični multidirekcionalni aktivni zvočnik, ki se kontrolira brezžično preko laptopa, stacionarnega računalnika, iphona, ipada. Odporen na dež in z lastnim baterijskim napajanjem. Idealen za na teraso, piknik, fešto, prenašanje iz sobe v sobo, med delom v delavnici, kleti,... rukneš kamor te je volja in že seka multidirekcionalno v prostor. Spodaj modra "ambientalna" lučka, če je okoli zvočnika pestro da ga slučajno ne spregleda kak veseljak in se spotakne ob njem. Kot ljubitelju novotarij mi na brzino padlo v oči.
Moram priznat, da nisem pričakoval takega zvoka iz ene same kište. Doma že nekaj let uživam v omni direkcionalnem zvoku, tako da imam predstavo kako se mora slišat tak tip zvočnika, no tale zadeva seveda ni na dih jemajočem nivoju, daleč od tega, ampak vseeno kul spatialni efekt za samo eno kišto. Luštno  |
vse ok ..samo ko sem pogledal ceno me je zvilo.....zadnjič je brat dobil pa zvočnik z 15 col bas enoto ibiza sound,na kolesih z držalom za prevoz ,z vgrajenim ojačevalcem in baterijo ,eqilajzerjem,z dvema dodatnima mikrofonoma...(oba daljinca) ter en kup priklopi...za 240 eur.
za kakšne manjše prireditve čist fajn zadeva.......prideš ....priklopiš in dela.....noben kablov ,itd..
za ta denar je zadeva sigurno best buy.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Sre Okt 30, 2013 18:35 Naslov sporočila: |
|
|
| drago67 je napisal/a: |
vse ok ..samo ko sem pogledal ceno me je zvilo.....zadnjič je brat dobil pa zvočnik z 15 col bas enoto ibiza sound,na kolesih z držalom za prevoz ,z vgrajenim ojačevalcem in baterijo ,eqilajzerjem,z dvema dodatnima mikrofonoma...(oba daljinca) ter en kup priklopi...za 240 eur.
za kakšne manjše prireditve čist fajn zadeva.......prideš ....priklopiš in dela.....noben kablov ,itd..
za ta denar je zadeva sigurno best buy.. |
Ne dvomim
No meni je ta zadevšna najprej pritegnila pozornost, ker je oblikovno drugačna od klasičnega škatlastega vsak dan vsepovsod videvanega dolgcajta. Na vrhu komande za upravljanje in ups če ni kak robotski sesalec pa ima ziher kako zvezo z muziko in eto radovedni Taček že brusil kremlje.
Zvokovno ni oh in sploh, to sem tudi omenil, ni to za resno poslušanje, ima pa drug adut - "fun faktor", zabava torej. No meni osebno predrag špas. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Ned Nov 10, 2013 00:20 Naslov sporočila: |
|
|
Novi Sony TA-A1ES
Več tukaj. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Sob Nov 16, 2013 11:20 Naslov sporočila: |
|
|
Če koga žuli denarnica... analogni/digitalni predojačevalnik, dac, aktivna kretnica, room correction, žični/brezžični streamer, radijski sprejemnik, upravljanje s tablico, telefonom, laptopom in vem kaj še vse... Audionet DNP:
Po slikah in opisu sodeč niso šparali. Samo za analogno sekcijo 100VA trafo in 62000 µF filtracije, vsakemu opampu še ekstra 8000 µF.
Več tukaj.
Bi se bilo za pošpilčkat.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Sob Nov 16, 2013 11:24 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | | Če koga žuli denarnica... |
Mene žuli! Ampak v tem smislu, ker je že čisto koščena...  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Sob Nov 16, 2013 16:00 Naslov sporočila: |
|
|
| before je napisal/a: | | audiofill je napisal/a: | | Če koga žuli denarnica... |
Mene žuli! Ampak v tem smislu, ker je že čisto koščena...  |
Polj pa nekaj cenejšega, nekam moraš dat denar ... novi luškani "all in one" Cambridge Audio Minx Xi. V belem ali črnem:
Več tukaj. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Ned Nov 17, 2013 00:14 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | | before je napisal/a: | | audiofill je napisal/a: | | Če koga žuli denarnica... |
Polj pa nekaj cenejšega, nekam moraš dat denar ... novi luškani "all in one" Cambridge Audio Minx Xi. V belem ali črnem:
...
|
Bom zaenkrat kar ostal pri tem kar imam. SB Touch namreč več kot zadovoljivo funkcionira, zato ni potrebe da bi ga zamenjal s čim drugim. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Pon Nov 18, 2013 09:45 Naslov sporočila: |
|
|
| before je napisal/a: | | audiofill je napisal/a: | | before je napisal/a: | | audiofill je napisal/a: | | Če koga žuli denarnica... |
...
|
Bom zaenkrat kar ostal pri tem kar imam. SB Touch namreč več kot zadovoljivo funkcionira, zato ni potrebe da bi ga zamenjal s čim drugim. |
Saj veš da se samo malo hecam anede ... no tudi jaz sem še vedno na skvizu, onem še tastarem sfriziranem by doktor Stormy in preko BNC dela za prste polizat.
Nekaj kar me je potegnilo notri tole jutro... obsežen intervju Mateja Isaka s konstruktorjem Rogerjem Sandersom ( Sanders Sound Systems ). Poleg hvale lastnih proizvodov seveda (kdo jih pa ne) v marsičem kontroverzni isključujoči stavi, ki vzdigujejo pritisk, po drugi strani pa toliko ostalega s čemer se pa strinjam, da pa ga ne morem "popljuvat" hehe. Ena taka zanimiva za vsakega nekaj varianta.
Evo malo za popestritev jutra:
http://www.monoandstereo.com/2013/11/interview-with-roger-sanders.html |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tomasg
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 15:00 Prispevkov: 151 Kraj: KOPER
|
Objavljeno: Pon Nov 18, 2013 10:44 Naslov sporočila: |
|
|
Vsekakor se bolje spozna na audio kot pa na digitalno fotografijo, ko trdi, da se vsi strinjajo, da več megapixlov pomeni boljšo fotografijo (senzor). Drugače pa lep, zanimiv in knotroverzen intervju.
Tomas |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
joztom
Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07 Prispevkov: 1976 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Nov 18, 2013 12:11 Naslov sporočila: |
|
|
| Ta link moraš nujno zbrisati, ker je vse preveč izkustvene resnice v njem. Prizadeti bodo vsi s kačjim oljem z našega foruma, in lampaši in vinylci in čarovniki z obojimi kabeljni in s talnimi nosilci štrikov in z grozovitimi smetmi v napajanju itd. Danes se dejstva ne cenijo, le marketing in višina cene. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|