Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

HiFi Multimedia Show 2013
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4 ... 15, 16, 17  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
bogomir 4051

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 25, 2013 15:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Po moje gre za ne sorazmerje količine prispevkov iz audio področja v primerjavi s tistimi, ki jih je naštel audiofrik.

LpM.
AndrejS

Pridružen/-a: Tor Dec 2010 17:03
Kraj: Gorica

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 25, 2013 15:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Offtopic!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
cink

Pridružen/-a: Sre Dec 2009 23:51
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 25, 2013 15:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

bogomir 4051 je napisal/a:
Po moje gre za ne sorazmerje količine prispevkov iz audio področja v primerjavi s tistimi, ki jih je naštel audiofrik.

LpM.

In rešitev je ukinitev teme Ostalo? Še enkrat, se bo potem več pisalo v ostale rubrike ali v čem bomo tisti ki nas/vas samo audio zanima na boljšem?

(če me Ostalo ne zanima ga pač ne pogledam).
Nazaj na vrh
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 25, 2013 16:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

AndrejS je napisal/a:
Offtopic!

Res je offtopic in brezzvezotic.
Ta debata me spominja na .... . Ona sedi v dnevni in gleda tv, mi regljamo v kuhinji in vsa živčna nerga, češ kaj si imamo toliko za povedat. Kaj se smejemo, in kaj govorimo samo o tem in onem, hahaha. Ne pride pa debatirat ker kao gleda tv.
audiofrik

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 25, 2013 17:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

problem je še globji, od audio tem je ostalo samo še ali je boljši receiver 7.1 za 199 eur ali stereo receiver z zvočniki za 220 eur ostalo je pečenje sardel, digitalne zavore na downhill biciklih in slikanje oči žuželk-

- ali pa sem jaz zgrešil forum in slučajno šarim po National Geografics ali pa bicikeljn.si ali kaj priznam da me je lahko kam odneslo ampak ko klikam audio kontakt dobim te teme, kdo je sedaj tukaj nor???
Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 25, 2013 21:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No pa bom še jaz neposreden... ahjoj zdaj sta pa ubogi dve temi v razdelku OSTALO, ki se ne tičeta striktno forumske tematike krivi za vse kar je kao narobe s forumom oziroma kar nekaterim ne paše na forumu. Laughing

Tisti ki ga na forumu razen audia ne zanima nič drugega razdelek OSTALO pač preskoči. Čisto enostavno gleda/spremlja tisto kar ga interesira in zdrava marija. Toliko pa je menda ja vsak računalniško pismen, da zna postavit miško na ustrezno temo in kliknat, pa ja ni nobena umetnost no. Če pa že ponesreči klikne narobe pa zapre temo in rešeno.

Ogromno forumov ne glede na tematiko (če ne že večina vseh) vsebujejo tudi offtopic rubrike, kjer člani pišejo še o čem drugem kar jih zanima, razveseljuje, združuje, nasmeji, ja pa hvala bogu za take širolike forume smo pa ja ljudje družabna bitja, valjda še bomo o čem drugem govorili če forum to nudi. Ne morem verjet da lahko gre to komu v nos. Ne bi rekel milijon offtopic tem, tako pa sta aktualni samo dve in zaradi njiju zdaj taka štala. Svašta. Rolling Eyes

Vsakdo piše o tistem kar ga zanima. Pa pišite več v audio rubrikah če vas to tako fejst moti, nihče nikomur ne prepoveduje udejstvovanja v audio rubrikah, izvolite popolnite audio teme, fizkultura in fotoaparati v rubriki OSTALO vas ne omejujejo. Smile
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 25, 2013 22:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tema je namenjena razpravi o Multimedia HI-FI Show 2013, vsak naslednjo offtopic bo korigiran.
LP

Admin
Surfer

Pridružen/-a: Čet Nov 2009 20:46
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 26, 2013 01:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Da se vrnemo nazaj na Multimedia HI-FI Show 2013

V sobi 103 se bova predstavila predstavnika dveh podjetij ALS-1, avdio.video rešitve (playroom.si) in podjetje ARCHUS.SI

V sobi bomo razstavljali zvočnike FOCAL Electra 1028Be2, ojačevalnik zadnjega pridoblejnega zastopstva čiste A klase SUGDEN A21SE, Devialet D-Premier in veliko presenečenje letošnjega sejma.

Kolega s podjetja ARCHUS.SI bo predstavljal multimedijske predvajalnike POPCORN HOUR, Zappiti, DUNE HD TV...

Našla se bo tudi sejemska ponudba Wink

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 27, 2013 21:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdej je pa tole že zlo blizu, a je že kaj novega glede ostalih razstavljalcev, kdo, kaj, me firbec matra...
Nazaj na vrh
Pipster123

Pridružen/-a: Sre Mar 2012 14:27
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 27, 2013 22:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A so na audio show-u tudi slušalke razstavljene?
Nazaj na vrh
longplay

Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 28, 2013 23:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

...

Nazadnje urejal/a longplay Ned Nov 26, 2017 23:37; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
CASTOR

Pridružen/-a: Pet Okt 2008 16:18
Kraj: KOZINA

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 03, 2013 08:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V sobi 107 bo letos ponovno rzstavljen vertikalni gramofon soforumaša Ambasadorja, ki bo tokrat že blizu temu, kar rečemo končni izdelek. Sistem bo igral na mojih kablih razen zvočniških, ki bodo ne vem še kateri in Audio Vaccine napajalna letev z mojim ožičenjem. Vsi, ki jih zanima, bodo lahko s sabo prinesli kar koli na temo kabli in naredili primerjavo z razstavljenimi. Pleg tega bomo imeli naprodaj še en kup komponent, kablov, konektorjev in ostale šare, ki se nam je z leti nabirala po kleteh in podstrešjih.
Po najboljših močeh se bomo trudili doseči čim boljši zvok in uspešno predstavitev.

LP
Tom
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 041722387
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 08, 2013 09:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Na uradni spletni strani ne najdem urnika letosnjega sejma. Prosim naj ga kdo nalima sem.
lp, Davor.
Nazaj na vrh
honza

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 10:45
Kraj: KOČEVJE

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 08, 2013 10:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

delfinus je napisal/a:
Na uradni spletni strani ne najdem urnika letosnjega sejma. Prosim naj ga kdo nalima sem.
lp, Davor.

http://www.audio-kontakt.com/index.php?news=144
Nazaj na vrh
Simon Limon

Pridružen/-a: Sre Apr 2013 16:08
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 08, 2013 12:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bi bilo zanimivo, če bi se kateri od razstavljalcev odločil za "nosilec-vživo" primerjavo. Primer
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4 ... 15, 16, 17  Naslednja
Stran 3 od 17

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu