Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Audio Vaccine posrebrene napetostne vtičnice
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Roogi58

Pridružen/-a: Čet Jul 2010 11:02
Kraj: Murska Sobota

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 15, 2013 11:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ker so bile prav vse slike letve menda zaradi napada na spletno stran izbrisane, od takrat pa se je letev kar dobro odrezala, saj "igra" že v kar nekaj sistemih, sem se odločil, da objavim eno skupinsko sliko, pa upam, da ne bo koga motila.

Letev na 10 vtičnic na sliki ima direktno priključen napajalni kabel, ostale pa vhodno rodinirano ali pozlačeno IEC vtičnico.

Še podatek za lažjo predstavo glede velikosti. Priključni kabel je dolžine 150 cm.

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 041 761 451
fjaka

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 15, 2013 11:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

lepo...gdaj bo začela serijska proizvodnja ???...
Roogi58

Pridružen/-a: Čet Jul 2010 11:02
Kraj: Murska Sobota

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 15, 2013 18:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Serijska proizvodnja? Meni se zdi, da je že teh nekaj kosov preseglo vsa pričakovanja. V resnici te na sliki niti niso vse dokončane.

Da se mi sploh nekako izidejo stroški z materialom, moram naročiti sestavne dele za vsaj okrog 10 letev. Že takšna količina ta hip v bistvu predstavlja enoletno proivodnjo.

Glede na kvaliteto vgrajenih materialov so letve sicer pol cenejše, kot podobne od renomiranih tujih proizvajalcev. Čeprav dam za vsako račun in dve letno garancijo, za naše razmere in glede na poglede večine audiofilov še vsemu navkljub niso poceni. Ne vem, mogoče pa se motim.

Z manjšimi modeli na 4, 5 ali 6 vtičnic imam za cel dan dela, z večjima pa kar dva dni.

V bistvu mi je največje veselje, da je projekt uspel in so lastniki zadovoljni. Lahko bi se izteklo tudi tako, da ne bi bili in bi lahko pozabil na ves vloženi denar v razvoj in ves vloženi trud.

Skratka neke serijske prizvodnje si ne obetam in je niti ne bo, sem pa zadovoljen in ponosen, da je izdelek všečen in je zadovoljil lastna (in tudi tuja) pričakovanja.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 041 761 451
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 15, 2013 19:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Najprisrčnejše čestitke za idejo in za realizacijo!

Dejansko res koliko ur dela se porabi za izdelavo na videz preproste stvari.

Zadnjič sem nameraval prežičit prijatelju dva minimonitorja in po nekaj urah skupinskega dela nama je uspelo kvalitetno obdelat samo enega.

Enako, ko se spravim delat top end napajalni kabel.

Če ni konfekcija, terja svoj čas in trud.
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 16, 2013 12:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lahko samo potrdim, da je letev izdelana vrhunsko. Zraven te letve sem prislonil od Supre aluminijasto in deluje "otroško" napram bolidu, ki ga je izdelal Roogi58. Vglavnem, ko jo boste prijeli v roko, jo boste želeli odnesti domov.

Have a nice Day

Matt
CASTOR

Pridružen/-a: Pet Okt 2008 16:18
Kraj: KOZINA

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 17, 2013 04:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne samo vizualno, tudi zaradi zvoka se jo splača domov nest. Če koga zanima, sem sam pripravil eno demo varijanto, ki jo tisti ki to želi, lahko dobi na test.

lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 041722387
CASTOR

Pridružen/-a: Pet Okt 2008 16:18
Kraj: KOZINA

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 19, 2013 18:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mi pravi Rogi58, da se ne more otrest navdušencev, ki ga vsak dan kličejo za brezplačen test.Very Happy Very Happy Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 041722387
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Stran 9 od 9

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu