Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Mrežni audio predvajalniki
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 15, 16, 17  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
HIFRIK

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40
Kraj: M.Sobota

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 04, 2013 10:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Špilferderber je napisal/a:
Library/Configure/Playback/Output

?

Špil, hvala ... sem pogruntal celotno zadevo ... dela kot mora.
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 19, 2013 09:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Naim ND5 XS Network Streamer Review

http://www.avforums.com/reviews/Naim-ND5-XS-Network-Streamer-Review_512/Review.html

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Bosty

Pridružen/-a: Sre Mar 2013 12:32
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 26, 2013 14:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A je kaj novega na področju Raumfeld® Connector ² ?
Nazaj na vrh
kumer

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 26, 2013 14:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ne vem ali ga sploh že prodajajo, ker vedno piše:

The item is ready to ship in 7-14 days.

google tudi ne najde nobenega testa....

?

LP
Nazaj na vrh
Bosty

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 27, 2013 20:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sej ne vem kaj sem čakal. Tako ali tako rabim nekaj takega. Za NAIM-a ali Linn Majik DS ne dam 2 jurja EUR. Gledal sem še razne zadeve, kot so Asus O!Play, Pioneer N50, Yamaha CD-N500, JFDigital HDM 03s in 05, Cambridge Audio Sonata NP30 in StreamMagic 6, pa pod 450 EUR ni nič od tega. Tudi razne bolj za filme variante kot so Sonos Connect, Popcorn Hour C-300, Zappiti Player,...
Pa sem nehal iskat in pametovat in sem danes kar naročil tale Raumfeld Connector ²: http://www.teufelaudio.com/raumfeld-audio-streaming/raumfeld-connector-2-p9527.html
Pride 215 EUR s poštnino vred.
V nekaj dneh naj bi dobil PDF s katerim bo moje naročilo zaključeno. Potem pa čakat: Subject to the conclusion of your sales contract, the delivery of your goods is expected to be concluded within 14-21 days of receipt of your order.
Pa da vidimo Berlinčane, kako hitri bodo Wink
Nazaj na vrh
Tadej

Pridružen/-a: Pet Jan 2009 21:02

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 28, 2013 08:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tale Raumfeld Connector ² zgleda zanimivo. Škoda samo, da nima še kakšnega displeja (po možnosti na dotik) kot Squeezebox. Malo poročaj, ko ga dobiš in stestiraš.
Nazaj na vrh
Bosty

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 28, 2013 10:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bosty je napisal/a:

V nekaj dneh naj bi dobil PDF s katerim bo moje naročilo zaključeno.

PDF je tukaj. Sedaj pa res samo še čakat dostavo.
Tadej je napisal/a:

Malo poročaj, ko ga dobiš in stestiraš.

Bom poročal. Le kakšne primerjave z drugimi podobnimi network napravami in njihovo kvaliteto zvoka ne bom mogel narediti, ker jih nimam Wink
Nazaj na vrh
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 28, 2013 12:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne najdem aplikacije za to zadevo?
Nazaj na vrh
Tadej

Pridružen/-a: Pet Jan 2009 21:02

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 28, 2013 13:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Me bolj zanima upravljanje naprave in delovanje same aplikacije na Android OS, ter kako hitro vse nastaviš, da je naprava pripravljena za uporabo. Tudi odzivnost je pomembna, da prej ne izgubiš volje. Very Happy Če bo vse delovalo kot je treba je to za ta denar verjetno dobra alternativa Squeezboxu. Za zvok se pa lahko uporabi tudi zunanji DAC če je potreba ali želja . Cool
Nazaj na vrh
Bosty

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 28, 2013 14:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Numb je napisal/a:
Ne najdem aplikacije za to zadevo?

Daljinec ti je Androidni telefon, aplikacijo že imam inštalirano na Xperia Arc S. Greš na Google Play, vtipkaš Raumfeld, dobiš dva zadetka, prvi je Raumfeld Controller: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.raumfeld.android.controller&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yYXVtZmVsZC5hbmRyb2lkLmNvbnRyb2xsZXIiXQ..
Ko zaženem aplikacijo, je Setup videti dokaj Next, Next,.. Bomo videli. Bom poročal.
Nazaj na vrh
Numb

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 28, 2013 20:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Imam ios, na app store-u je ne najdem.
Nazaj na vrh
Numb

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 28, 2013 20:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Našel. Sem iskal pod ipad apps, pa je očitno na voljo samo za iphone.

Mislim, da bom kar naročil, prosim poročaj, če dela kot je treba. Ker se mi s SB-jem ne da več ukvarjat.
Nazaj na vrh
Bosty

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 28, 2013 21:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Numb je napisal/a:
Našel. Sem iskal pod ipad apps, pa je očitno na voljo samo za iphone.

Mislim, da bom kar naročil, prosim poročaj, če dela kot je treba. Ker se mi s SB-jem ne da več ukvarjat.

Počakej, da dobim, poročam, pa potem naročaj. Pa če bo res sila, bom posodil napravo za en dan.
Jaz bom gotovo (preveč) navdušen nad napravo, ker moj Šebartov 300B ojačevalec še ni imel drugega vira kot CD player.
Nazaj na vrh
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 28, 2013 21:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V čem je razlika med tem playerjem in squezom?
Nazaj na vrh
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 30, 2013 14:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

TEST
Streaming-Client für den Start ins Multi-Room-System von Raumfeld by Teufel

v tej reviji, stran 54

http://www.mediafire.com/?a0ktpn0c7lu1hid

LP
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 15, 16, 17  Naslednja
Stran 7 od 17

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu