Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Koliko je vreden tale gramofon
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ury

Pridružen/-a: Pon Nov 2012 17:46
Kraj: Dramlje

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 30, 2013 10:03    Naslov sporočila: Koliko je vreden tale gramofon Odgovori s citatom

Lepo pozdravljeni

Na voljo imam kupiti tale gramofon in me zanima, koliko je sploh vreden?
Na ebay sem gledal, so cene od 280€ naprej.
A je možno, da že vsebuje predojačevalec oz. ojačevalec ?

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiofrik

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 30, 2013 10:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

srečen prodajalec ki ga proda za 280 ali več
Nazaj na vrh
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 30, 2013 10:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pa ravno Thorensa TD 160 si zrihtal pa že novega!

ury je napisal/a:

A je možno, da že vsebuje predojačevalec oz. ojačevalec ?

Vse je možno!
ury

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 30, 2013 10:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kolega bi ga rad prodal, pa mu pomagam Smile Sem še vedno na Thorensu, GA NE ZAMENJAM !! Smile)
Nazaj na vrh
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 30, 2013 11:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bi pa tako napisal že prej. Ne pa tako!

ury je napisal/a:

Na voljo imam kupiti tale gramofon in me zanima, koliko je sploh vreden?

audiofrik

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 30, 2013 11:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

koliko znam jaz gledati na ebayu gredo za 50-100 eur.sploh taki kot ta. za resno uporabo tako samo pogon ročka. ojačevalec in ohišje pa za v smeti. je pa porihtan kar soliden, precej drugačen zvok kot Thorens....
Nazaj na vrh
ury

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 30, 2013 11:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se opravičujem....280$ ne € Smile

http://www.ebay.de/itm/LENCO-L-78-L78-Great-Switzerland-classic-Turntable-original-complete-working-OK-/170981499179?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item27cf4aa12b#ht_500wt_1203

Ampak ta je brez ojačevalca in zvočnikov.
Nazaj na vrh
audiofrik

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 30, 2013 11:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

daj bodi resen, vidiš kje se prodaja. pa en kupec....nauči se brati ebay.

drugače pa se Lencoti kupujejo v Nemčiji in npr Linn v Angliji ne pa Novi zelandiji ali Tanzaniji.
Nazaj na vrh
joztom

Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 30, 2013 12:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pred leti sem dal dva taka na kosovno. To je mem, vinil je samo za praznjenje žepov.
Nazaj na vrh
cac

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 16:44

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 30, 2013 12:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tale vinilosuk npr. ti ne izprazni samo žepov, vzame ti hišo, vikend na morju, jadrnico, oba avtomobila, ženo, otroke, in si na Karitasu za naslednjih 10 let. Po priboljške pa hodiš v Eurospin. Wink
Nazaj na vrh
tomasg

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 15:00
Kraj: KOPER

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 30, 2013 12:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

cac je napisal/a:
Tale vinilosuk npr. ti ne izprazni samo žepov, vzame ti hišo, vikend na morju, jadrnico, oba avtomobila, ženo, otroke, in si na Karitasu za naslednjih 10 let. Po priboljške pa hodiš v Eurospin. Wink

Jaz bi ga kupil, samo živim v bloku v četrtem štuku, kdo ga bo nosil gor? Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 30, 2013 12:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tomasg je napisal/a:

Jaz bi ga kupil, samo živim v bloku v četrtem štuku, kdo ga bo nosil gor? Rolling Eyes

Če bi si v finančnem smislu lahko privoščil ta gramofon, potem gotovo imaš toliko denarja, da bi plačal še selitveni servis. Laughing

Audiohedonist
Nazaj na vrh
fuego

Pridružen/-a: Sre Sep 2009 15:19
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 30, 2013 12:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

joztom je napisal/a:
Pred leti sem dal dva taka na kosovno. To je mem, vinil je samo za praznjenje žepov.

Kaj pa ni za praznenje žepov?
tomasg

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 15:00
Kraj: KOPER

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 30, 2013 13:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

before je napisal/a:
tomasg je napisal/a:

Če bi si v finančnem smislu lahko privoščil ta gramofon, potem gotovo imaš toliko denarja, da bi plačal še selitveni servis. Laughing

Sem obupal nad selitvenimi servisi, vskaokrat ko povem, da se gre samo za 350 kilski gramofon, prekinejo, nekateri me še prej nekam pošljejo. Ne razumem zakaj? Question
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
vintagesonic

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 30, 2013 13:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tomasg je napisal/a:
before je napisal/a:
tomasg je napisal/a:

Sem obupal nad selitvenimi servisi, vskaokrat ko povem, da se gre samo za 350 kilski gramofon, prekinejo, nekateri me še prej nekam pošljejo. Ne razumem zakaj? Question

Torej, če se bi jaz hotel "znebiti" klavirja, je popolnoma nesmiselno klicati selitveni servis? Rolling Eyes Wink
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 1 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu