| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Sitko
Pridružen/-a: Tor Jan 2013 23:35 Prispevkov: 2 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Sre Jan 23, 2013 00:03 Naslov sporočila: Popravilo Technics stolpa SC-EH 770 |
|
|
Pozdravljeni,
ko sem bil še osnovnošolec sem si kupil stolp Technics SC-EH 770 http://www.avland.co.uk/technics/sceh770/ Zadeva je dobro delovala in mi je povsem zadoščala. Ko pa sva ga z očetom priklopila na njegov ojačevalec, ko je kupil zvočnike, sva ga skurila. Sestavljen je iz 4 enot, ki se med sabo povezujejo, želela sva uporabiti samo cd enoto.
Potem sem stolp odnesel na popravilo k uradnemu Technics serviserju in čakal 2 leti da sem ga dobil nazaj (baje da se je menjal lastnik). Ko sem le dobil stolp nazaj, češ da je popravljen (pa še plačal sem), zadeva doma ni delovala Potem sem stolp odnesel do drugega serviserja ta pa mi ga ni hotel vzeti, ker so s Technicsi problemi, saj ni rezervnih delov,... Poskusil sem kupiti ojačevalec (SA-EH 770) preko e-baya, pa mi še ni uspelo dobit nekoga, ki bi mi to poslal.
Zanima me, če se kdo spozna na te stolpe in kaj lahko naredim? A je možno kupit nek drug ojačevalec, če tega ni možno popravit? Ker se te komponente med sabo vežejo s kablom, ki spominja na SCART Bi bil zelo hvaležen, če mi kdo, ki se kaj spozna na te zadeve svetuje, kaj naj naredim, saj mi stolp doma stoji že več kot 6 let...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofrik
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19 Prispevkov: 1502 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sre Jan 23, 2013 00:28 Naslov sporočila: |
|
|
| že pred šestimi leti bi ga moral vreči v smeti |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
longplay
Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53 Prispevkov: 876 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Sre Jan 23, 2013 01:52 Naslov sporočila: |
|
|
Pod blagovno znamko Technics obstajajo samo še Technics legendarni gramofoni. Ta je v lasti grupacije Matsushita kot je v njeni lasti tudi blagovna znamka Panasonic.
To je plastik fantastik sistem tako da žal popravilo ni smotrno.
Če si vsaj koliko toliko ljubitelj solidnega zvoka, in mikro sistemov pride v poštev kakšen Pianocraft od Yamahe. Če imaš višje cilje pa kar zajadraj v prave Hi-Fi vode.
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Sitko
Pridružen/-a: Tor Jan 2013 23:35 Prispevkov: 2 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Sre Jan 23, 2013 13:46 Naslov sporočila: |
|
|
škoda... Hvala za odgovore |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
irwin
Pridružen/-a: Pon Jan 2013 9:03 Prispevkov: 3 Kraj: KK
|
Objavljeno: Pon Jan 28, 2013 09:23 Naslov sporočila: |
|
|
Meni zaenkrat deluje vse BP. Sicer model 760.Tvoj model naj bi imel DVD enoto namesto CD po spominu.Robo kupil rankega leta v Comingu.Bo kmalu spadal pod vintage
Me pa matra quest za v naprej. Originalani zvočniki(3 sistemc) nimajo vgrajene kretnice in me zanima kateri ojačevalec bi pasal.Za ostale komponente sistema vem da se jih ne bo splacalo popravljat kadar katera izmed njih crkne. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|